Nevjerovatan mentalitet...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
luksica

#1 Nevjerovatan mentalitet...

Post by luksica »

Eh da se i ja malo ispricam...vidim svi dovoljno pricate pa rekoh bilo je i vrijeme da se moje riječi negdje pročitaju!!!!:)

Nedavno sam sjedila u jednom poznatom kaficu i sasvim slucajno prisluskivala razgovoru jednoj grupici ljudi, nase omladine, koji su jaukali na sav glas da kod nas nema kulture, kako se kod nas djeca nemaju uslove za isticanje svoje osobnosti i između ostalog nekoliko cura je razgovaralo o tome kako su odavno zeljele da se bave plesom i kako nemaju gdje otici da isprazne negativnu energiju itd.....također su navodile da im je dosta ovih fitness klubova , gdje se svako malo rađaju nove trenerice koje ti pokazu tako lose vjezbu da za mjesec dana dobijes pocetak osteoporoze , a da ne govorim o akutnim upalama koje danima ne prestaju...

E nakon tri dana izasao je oglas upravo na ovom mnogo posjecenom sajtu...gdje je navedeno da postoje tecajevi modernog plesa...i gdje se pozivaju sve mlade djevojke da nauce nesto i da svoje dragocjeno slobodno vrijeme provode posvete necemu sto je svrsishodno...
Oglas je stajao mjesec dana...sta mislite koliko se cura javilo??? jedna ..to je kao nijedna.....;)

E sada ja vas pitam sta je potrebno nasem narodu da ga osvjesti, tj. kada cemo mi poceti nesto produktivno raditi u smislu isticanja nasih kvaliteta...a ne nase kvalitete pokazivati u zadimljenom klubu dva sa dva...kada sam sigurna da bi mnoge djevojke daleko dogurale u inostranim državama...

Vise nije dovoljan izgovor .."To mi nemamo"...nazalost previse je onih stoo kazu ...Ma ne da mi se i meni je to ofirno.....ili jos bolje ...na Pinku imaju tri pokreta onih golisavih primitivki pa se to da lako nauciti i moze se otplesati uz svaku narodnu/turbofolk pjesmu... 8-)
Lace

Post by Lace »

aaa o tome se prica na chatu :D

ja izletih...uletio mi neko u ofis :D
luksica

Post by luksica »

:D e Lace vazda kasnisss.....
Post Reply