Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
madner wrote:Kao sto rekoh, uvijek isti svode diskusiju na licnu razinu zbog manjka argumentacije. Nisam ti ja ka kriv za tvoje licne izbore i posljedice istih.
Mislim Madneru da sad napadaš djevojku bezveze i to nekim niskim stvarima.
ma ništa novo na istoku, ovo je madnerov forum, All hail
Da vidimo sta je anoush rekla za madnera a sta madner za anjoush?
anthraxQ wrote:Čekajte malo, znači bila je neka vrsta žene bez himena koja je izumrla jer su se muškarci više željeli mučiti sa himenom nego samo ono pošteno uklizati u ovu bezhimenu?
aaaaa gdje sam ja bio do sada... .
Znači ove današnje žene su upgrade-ovane zato što muškarci nisu htjeli da spavaju sa njima dok im ne evoluira himen, tj dok ga snagom misli ne upgrade same sebi?
Prekomplikovano je sve ovo. Ja svo vrijeme mislio da je žena žena, a ono ima tu klasa i nivoa...
Tako je, postojale su zene bez himena i iste su pod selekcionim pritiskom izumrle.
Ne snagom misli, nego preko nekoliko generacija. Muskarci su birali zene sa istim, zene bez su imale manje i manje potomaka i na kraju su nestale i svedene na nivo statisticke greske.
Osnovni cilj iste te evolucije kod muškarca jeste Spavati sa što većim brojem jedinki u što kraćem periodu, tj. zatrudniti što veći broj žena u što kraćem vremenskom intervalu. I to je sav smisao. I zato je monogamija nemoguća. I zato je nemoguće da bezhimene žene niko nije htio ubadati.
anthraxQ wrote:Osnovni cilj iste te evolucije kod muškarca jeste Spavati sa što većim brojem jedinki u što kraćem periodu, tj. zatrudniti što veći broj žena u što kraćem vremenskom intervalu. I to je sav smisao. I zato je monogamija nemoguća. I zato je nemoguće da bezhimene žene niko nije htio ubadati.
posebno kada je u pitanju period prije seksualne revolucije kada su sve svi tarabili kako su stizali, ali sve potajno i da "niko ne zna".
Djeca nastaju iz nagona, ne iz ljubavi. Jer da nastaju iz ljubavi, ne bi ih ni bilo. Što znači da je ipak nagon najjači. Eto u svemu tome ja bih razmišljao da li žena ima himen ili ne...
anthraxQ wrote:Osnovni cilj iste te evolucije kod muškarca jeste Spavati sa što većim brojem jedinki u što kraćem periodu, tj. zatrudniti što veći broj žena u što kraćem vremenskom intervalu. I to je sav smisao. I zato je monogamija nemoguća. I zato je nemoguće da bezhimene žene niko nije htio ubadati.
Malo je slozenije, otvori temu na podforumu iznad ako te bas zanima. Daj joj naslov seksualna selekcija pa mozes dobiti pregled razlicitih mehanizama.
Nije da niko nije htio, ali su bile zadnje ne ljestvici pozeljnih.
anthraxQ wrote:Djeca nastaju iz nagona, ne iz ljubavi. Jer da nastaju iz ljubavi, ne bi ih ni bilo. Što znači da je ipak nagon najjači. Eto u svemu tome ja bih razmišljao da li žena ima himen ili ne...
ma zamisli ti samo naseg pretka, safato je on neku, priveo je u pecinu i taman da krene skonta da je bez himena.
Sigurno su ga svi nagoni popustili, odmah ohladio i vratio je tamo dje je naso
Malo je slozenije, otvori temu na podforumu iznad ako te bas zanima. Daj joj naslov seksualna selekcija pa mozes dobiti pregled razlicitih mehanizama.
Nije da niko nije htio, ali su bile zadnje ne ljestvici pozeljnih.
Opusti se profesora, selektuj neku koja nije nevina, nek te iz baglama istjera i biće ti sve ravno do mora.
anthraxQ wrote:Djeca nastaju iz nagona, ne iz ljubavi. Jer da nastaju iz ljubavi, ne bi ih ni bilo. Što znači da je ipak nagon najjači. Eto u svemu tome ja bih razmišljao da li žena ima himen ili ne...
ma zamisli ti samo naseg pretka, safato je on neku, priveo je u pecinu i taman da krene skonta da je bez himena.
Sigurno su ga svi nagoni popustili, odmah ohladio i vratio je tamo dje je naso
ma jok, takve su koristili kao mamac kad su lovili sabljozube tigrove