nevina djevojka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- thea
#402 Re: nevina djevojka
BRAVOnihil_ wrote:Bas tako.thea wrote:sve je to stvar odgoja, kulturama kroz generacije prije nas suzdrzavali su ljude da se seksaju.
covijek ima potrebu za seksom, dok u narodu to gledaju kao sramotu.
Dok sam ja bila mala, ili ti mlada, moja nana bi cesto nagrdila, nesto kad vidi na tvu, pa kaze sramota, sve do jednom kad sam je pitala.
A bogati nano, odkut tebi 8 djece. Roda donijela
Ljudi su se prije vise seksali, automatski su pravili vise djece, mi danas i da hocemo da zatrudnimo ne mozemo, pa nemamo vremena za sex, plus se radi 9h na, plus kuca...
opet kazem, sex nije bitan bitan je orgazam, stavite svoje tijelo na dan.
Kod nas se roditelji kad je to u pitanju lose odnose prema djeci.
Posebno prema zenskoj djeci. Od malena im se govori da, ne znam, zazmire kad je neka scena seksa na TV-u, od malena se djecu uci da je seks tabu i da je to nesto pogresno. To na kraju ostavlja trag na djecu i kad odrastu. Dok recimo sasvim je ok gledati ramba kako pokolje omanji bataljon vojnika, sasvim je ok igrati nasilnih igara po cijeli dan. Dok se od neceg prirodnog i normalnog kao sto je seks pravi bauk.
I zar nije bolje kad je djevojka onako iskusnija, zna sta hoce i sta voli, kad se mrda malo
a ne onako neiskusna, da se razlije ko naftna mrlja i da ne mrda
Ocekivati da je cura nevina je zatucano.
@zakon pera - ja ne bi to tako reko, to da se taslacila, handrila, gutala s petoricom. Reko bi da je prije mene imala pet partnera jer sam i ja isto tako imo vise partnerica. Al vidis ja postujem zene a ti ocigledno ne postujes. U tom je razlika.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#403 Re: nevina djevojka
sta kaze ovaj zakonpera,cuval se on za brak? 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#404 Re: nevina djevojka
Jes da vi nakucate 10 stranica do 4,5 i onda ja to moram da citamGhost_Rider_XXX wrote:Ne ključaj Lady Freuda ti.
Ovo može poslužiti u naučne svrhe, ostavi makar do kraja radnog dana.
Ali eto vam je, odoh ja za obavezama a vi pazite sta radite.
- HAVANA
#405 Re: nevina djevojka
plain vanilla wrote:a sta je s onog sto je tur'o ekstremitet u nutellu?Abu FEED el-Castro wrote:Da ti ja slikovito i plasticno odgovorim. Isto kao kad kupuje Nutellu u supermarketu. Puno vece sanse ima tegla za koju se ispostavi da je neko vec prchako po njoj, posebno ako se jos uoci da je neko otvarao poklopac i tur'o prst ili neki drugi ekstremitet da lizne i isproba. Takva tegla automatski ide u korpu. Jer Nutella je Nutella, zatucano je i primitivno, a ne moderno i emancipovano razmisljati drugacije.amela_1983 wrote: Dali prosjecan muskarac (cca.25.godina pa nadalje) trazi nevinu djevojku (mislim na ozbiljnu vezu) ili mu to nije vazno?!
Eh sad, zena se ne kupuje i zena nije Nutella ali turanje ekstremiteta je turanje ekstremiteta
Laze te i tjesi (tebe ili sebe) svako ko ti kaze da nije tako!
jel i tad turanje turanje ili ..?
- drTooth
#406 Re: nevina djevojka
zenidba nevinih osoba je zdravstveno mnogo sigurnija... a to sto se poklapa s nekim religijskim uvjerenjima dođe kao razlog više !
k'o god kaže da je zatucano ne taslačiti se prije braka, ima taj epitet !
- Cholina_Lokica
#407 Re: nevina djevojka
Pa sigurno da jeste, cuj da on iskusan bude sa nekom k*rvom sto se taslacila sa trojicomplain vanilla wrote:sta kaze ovaj zakonpera,cuval se on za brak?
-
Eborg
#408 Re: nevina djevojka
A što su teme o nevinosti toliko tabu-tema ovog foruma pa se svako malo ključaju?
Mislim, ako možemo forumati o alternativama toalet-papiru, kitovanju po parkovima gdje se djeca igraju, stavljati slike izmasakriranih životinja, što je onda ovo tako osjetljiva tema?
Daj ba. Snijeg pade na behar, na voće, neka jebe ko kod koga hoće. A ko neće, široka je Bosna i za takve.
Mislim, ako možemo forumati o alternativama toalet-papiru, kitovanju po parkovima gdje se djeca igraju, stavljati slike izmasakriranih životinja, što je onda ovo tako osjetljiva tema?
Daj ba. Snijeg pade na behar, na voće, neka jebe ko kod koga hoće. A ko neće, široka je Bosna i za takve.
- HAVANA
#409 Re: nevina djevojka
zakonpera wrote:Aha znaci zena ti se taslacila, przila, gutala..sa trojcom, petoricom, osmoricom..to je znaci tebi prednost. Ja, koji smatram da to nije sam zaosto, demode, seljacina. Ti lazes prvo sebe..jer znas duboko u sebi da nije tako i da to nije samo sex u tvojoj glavi. Sta mislis ako ima iskustva da ce samo na tebi da stane to iskustvo i da ces joj ti biti dovoljan.nihil_ wrote:Meni je svejedno, cak mi vise odgovaraju djevojke koje imaju nekog iskustva. Od muskarca se ne ocekuje da bude nevin tako da ne vidim zasto bi ona bila nevina.
To je samo seks i nista vise.![]()
To mi apsolutno nista ne predstavlja.
Mislim da samo zaostali i konzervativni muskarci razmisljaju tako (da treba da je nevina).
Abu FEED el-Castro wrote:Da ti ja slikovito i plasticno odgovorim. Isto kao kad kupuje Nutellu u supermarketu. Puno vece sanse ima tegla za koju se ispostavi da je neko vec prchako po njoj, posebno ako se jos uoci da je neko otvarao poklopac i tur'o prst ili neki drugi ekstremitet da lizne i isproba. Takva tegla automatski ide u korpu. Jer Nutella je Nutella, zatucano je i primitivno, a ne moderno i emancipovano razmisljati drugacije.amela_1983 wrote: Dali prosjecan muskarac (cca.25.godina pa nadalje) trazi nevinu djevojku (mislim na ozbiljnu vezu) ili mu to nije vazno?!
Eh sad, zena se ne kupuje i zena nije Nutella ali turanje ekstremiteta je turanje ekstremiteta
Laze te i tjesi (tebe ili sebe) svako ko ti kaze da nije tako!
I onda se bune kad ih covjek pocne ujedat,islamofobija, ovo,ono...
- thea
#410 Re: nevina djevojka
drTooth wrote:zenidba nevinih osoba je zdravstveno mnogo sigurnija... a to sto se poklapa s nekim religijskim uvjerenjima dođe kao razlog više !
joj sto voljela da ovaj tko trezi nevinu, naide na onu koja zasije himen.
kad ono, ona i grupnjake vezala
- anestezija123
#411 Re: nevina djevojka
Svasta.zakonpera wrote:
Pa naravno..to je sve normalno i razmisljat u tom pravcu je prirodno. Pa ako nismo ljubomorni onda sta smo ?
hajmo zivit onda kao zivotinje koje jedine ne mogu sputat svoju strast. Mnogo ironizirate a ta tema je stara koliko svijeta i vijeka a prica na ovom forumu o nevinosti je apsolutna laz ili utjeha. Nikom nije svejedno, nema ga na planeti koji moze zataskat taj osjecaj.
Da li nasi predci su stvarno bili ludi kroz stotine godina i svi zaostali pa smo mi za 20-30 godina sexualne revolucije otkrili sve spoznaje svijeta i novu planetu. Same posljedice govore za sebe..bijela kuga forumasi. Zasto se ljudi vise ne mnoze. Tolike venericne bolesti..srecom znam sta pricam jer te bolesnike gledam svaki dan. Toliki razvodi brakova..ma sve je otislo..mi smo najzaostalija generacija na planeti sto je hodala. Rvnat se sa zivotinjama nije tesko.
Jedno initimno pitanje, ako zelis odgovori. Jesi li ti nevin?
- Ghost_Rider_XXX
#412 Re: nevina djevojka
Paziću ja danas svakako sam besposlen.ladyblue18 wrote:Jes da vi nakucate 10 stranica do 4,5 i onda ja to moram da citamGhost_Rider_XXX wrote:Ne ključaj Lady Freuda ti.
Ovo može poslužiti u naučne svrhe, ostavi makar do kraja radnog dana.![]()
![]()
Ali eto vam je, odoh ja za obavezama a vi pazite sta radite.
Još uvijek nismo utvrdili najpoželjniju brojku a da nije 0.
-
Raska Muhina
#413 Re: nevina djevojka
ja sam bogme nevina ušla u brak--amore bit da sam još nevina.
-
hocunecu
#414 Re: nevina djevojka
sta god ko trazi to i nadjethea wrote:drTooth wrote:zenidba nevinih osoba je zdravstveno mnogo sigurnija... a to sto se poklapa s nekim religijskim uvjerenjima dođe kao razlog više !
kontam trebali bi naglasavati " OD KAD" nevina, moze bit da je od prije hevtu
- Ateista
#415 Re: nevina djevojka
Sta je to problem sa grupnjakom, to ga niko normalan ne moze upraznjavati?thea wrote:Gospodine, vi ste meni ovdje naj, pa tko jos govori o grupnjaku, helem ja mislim da ste vi sa takvim iskustvom, volite grupnjake, znate kako je...zakonpera wrote:Aha znaci zena ti se taslacila, przila, gutala..sa trojcom, petoricom, osmoricom..to je znaci tebi prednost. Ja, koji smatram da to nije sam zaosto, demode, seljacina. Ti lazes prvo sebe..jer znas duboko u sebi da nije tako i da to nije samo sex u tvojoj glavi. Sta mislis ako ima iskustva da ce samo na tebi da stane to iskustvo i da ces joj ti biti dovoljan.nihil_ wrote:Meni je svejedno, cak mi vise odgovaraju djevojke koje imaju nekog iskustva. Od muskarca se ne ocekuje da bude nevin tako da ne vidim zasto bi ona bila nevina.
To je samo seks i nista vise.![]()
To mi apsolutno nista ne predstavlja.
Mislim da samo zaostali i konzervativni muskarci razmisljaju tako (da treba da je nevina).
ma mislite uh gadno, dali je i ona probala,
covijece dragi pa tko normalan upraznjava grupnjak.... radi se o ljubavi, mozda vi upraznjavate sex da se istresete ali vijerujte mi ima mnogo mnogo ljudi koji sex dozive u pravom smislu.
dakle uz svoju ljubav, u svaja 4 zida, uz svijece, njezan dodir
- drTooth
#416 Re: nevina djevojka
u pravilu bi trebalo biti: nevin ženi nevinu, a bludnik ženi bludnicuthea wrote:drTooth wrote:zenidba nevinih osoba je zdravstveno mnogo sigurnija... a to sto se poklapa s nekim religijskim uvjerenjima dođe kao razlog više !
-
Raska Muhina
#418 Re: nevina djevojka
evo ja svoj s merakom poklanjam*mima* wrote:pošto košta himen u Dubaiju?
- plain vanilla
#419 Re: nevina djevojka
i gutalathea wrote:drTooth wrote:zenidba nevinih osoba je zdravstveno mnogo sigurnija... a to sto se poklapa s nekim religijskim uvjerenjima dođe kao razlog više !
Aha znaci zena ti se taslacila, przila, gutala..sa trojcom, petoricom, osmoricom..to je znaci tebi prednost. Ja, koji smatram da to nije sam zaosto, demode, seljacina. Ti lazes prvo sebe..jer znas duboko u sebi da nije tako i da to nije samo sex u tvojoj glavi. Sta mislis ako ima iskustva da ce samo na tebi da stane to iskustvo i da ces joj ti biti dovoljan.
- plain vanilla
#420 Re: nevina djevojka
Raska Muhina wrote:ja sam bogme nevina ušla u brak--amore bit da sam još nevina.
u miraz himen donijela, pa ti zao raspakovati
-
nihil_
#421 Re: nevina djevojka
Da zdravstveno, al kad su oba partnera nevina, iako ne razgovaramo o zdravlju. Ovdje je pitanje da li djevojka treba da je nevina.drTooth wrote:zenidba nevinih osoba je zdravstveno mnogo sigurnija... a to sto se poklapa s nekim religijskim uvjerenjima dođe kao razlog više !
OK je a ko je muskarac preso sve javne kuce u krugu od 10000km al ako je cura imala jednog prije, avaaaj! Onda je ona drolja, i to nije pametno s njene strane jer je mogla hudnica nesto pokupit.
Ma daj, to razmisljanje je glupo i mislim da su ti zaostali i konzervativni muskarci dinosaurursi i da nece jos puno.
-
Raska Muhina
#422 Re: nevina djevojka
ama nijeplain vanilla wrote:Raska Muhina wrote:ja sam bogme nevina ušla u brak--amore bit da sam još nevina.![]()
![]()
![]()
u miraz himen donijela, pa ti zao raspakovati![]()
![]()
![]()
- Ghost_Rider_XXX
#423 Re: nevina djevojka
Pa samo si nam ti falio da nam otvoriš oči i izvedeš na pravi put. Ovo ovdje je sve Sodoma i Gomora, strašno.zakonpera wrote:Pa naravno..to je sve normalno i razmisljat u tom pravcu je prirodno. Pa ako nismo ljubomorni onda sta smo ?
hajmo zivit onda kao zivotinje koje jedine ne mogu sputat svoju strast. Mnogo ironizirate a ta tema je stara koliko svijeta i vijeka a prica na ovom forumu o nevinosti je apsolutna laz ili utjeha. Nikom nije svejedno, nema ga na planeti koji moze zataskat taj osjecaj.
Da li nasi predci su stvarno bili ludi kroz stotine godina i svi zaostali pa smo mi za 20-30 godina sexualne revolucije otkrili sve spoznaje svijeta i novu planetu. Same posljedice govore za sebe..bijela kuga forumasi. Zasto se ljudi vise ne mnoze. Tolike venericne bolesti..srecom znam sta pricam jer te bolesnike gledam svaki dan. Toliki razvodi brakova..ma sve je otislo..mi smo najzaostalija generacija na planeti sto je hodala. Rvnat se sa zivotinjama nije tesko.
Čak sam ubjedjen da je ovaj naftni embargo direktna posljedica evropskog jebavanja po kuloarima mjesta sumljivog morala.
De ne lupaj Freuda ti.
-
*mima*
#424 Re: nevina djevojka
Raska Muhina wrote:evo ja svoj s merakom poklanjam*mima* wrote:pošto košta himen u Dubaiju?
necu......muha ga diro