Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hehe, cini mi se da sam najmladji ovdje, mislim da sam moderator vjerovatno bi sve obrisao osim onog momka/cure kurta rahmetli... ostali ionako samo spamaju bzze...(ako uopce znaju sta je to..ccc)
bhsephiroth wrote:hehe, cini mi se da sam najmladji ovdje, mislim da sam moderator vjerovatno bi sve obrisao osim onog momka/cure kurta rahmetli... ostali ionako samo spamaju bzze...(ako uopce znaju sta je to..ccc)
dze nestalo ono, kad se registrujem isprva keeping a low profile, cooooovjeche odmah izvade solnicu i lagano na pamet, nish se ne boj to za moderatora ce bit', tuku ko neche, a i talent za esnaf je teshko previdjeti u tih 8 postova
bhsephiroth wrote:hehe, cini mi se da sam najmladji ovdje, mislim da sam moderator vjerovatno bi sve obrisao osim onog momka/cure kurta rahmetli... ostali ionako samo spamaju bzze...(ako uopce znaju sta je to..ccc)
Kakva besmislena tema? Pa taj nesrecnik koji bi trazio nevinu curu bi stvarno morao biti dileja. Ili bi mu se podvalilo, ili bi nasao jadnicu koja se zaista nikad nije seksala... ali sta ce mu to, kogvraga?