nevina djevojka

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
_BosanaC

Post by _BosanaC »

dacina_curica wrote:
_BosanaC wrote:
dacina_curica wrote: pa ti ces lakse naci nevinu :roll: :D
Najbolje da momka nadje :D
jel' se ti to opet nudis na forumu? :-) :P :D :D :D :kiss:
:lol: :lol: :lol: :lol:

:kiss:
Last_one

Post by Last_one »

A evo ja opet znam nesto malo drugacije.......vecina momaka kad cuju da je cura nevina automatski dizu sidro....Ko' veli ko ce se sa ovom ubjedjivati,te hoce-te nece.....Momci uglavnom traze onu koja ih ( po tom pitanju ) nece napatiti!
Snowflake

Post by Snowflake »

_BosanaC wrote:
Snowflake wrote:Danas je to sve teze naci, tako da sve manje ih to i trazi...jednostavno polako i kod nas postaju najnormalnije sve one stvari koje gledamo na filmovima..kako ko gleda na to, da li momak trazi nevinu curu ili mu je to nebitno i da li je curi bitno da bude nevina pa bi cak i lagala ako nije ili je i njoj svejedno, to je sve licna stvar i razlikuje se od osobe do osobe..ja licno nemam nista ni protiv onih koje "ne bi nikad prije braka" niti protiv onih koje su vec "razgibane" :) samo vala ne volim onu kojoj je to ko vode pihnut i koja bi to uradila skoro pa sa svakim...
Iskreno, mislim da svako voli da ima djevojku za koju zna da mu nikad ne prijeti opasnost da mu bilo ko kaze, iza ledja ili u lice da mu je curi radio ovo ili ono, ko kaze da ne bi to volio, laze...ali, kao sto rekoh, danas je to sve teze naci, tako da polako postaje nebitno i ne razmislja se o tome...vjerovatno se nekad isto tako gledalo i na poljubac, da bi momak volio da mu se cura nije ni s kim ni poljubila prije njega, pa jos prije toga da joj niko ni pod pendzer nije dosao i da nikom nije ni pogleda dala, a danas se i ne prica o tome, naravno...u dogledno vrijeme mislim da ce i sex doci na isti nivo...
Vjerovao ili ne - ja vise volim da imam djevojku za koju znam da mi nikada nije i nece slagati. Pa kakva god istina da bila :oops:
slazem se za to, ali mislim da me nisi razumio...nisam rekao da ona laze..mozes ti znati sve do u detalj, ali rekao sam da svako voli da ima djevojku za koju je siguran da mu nikad niko ne moze reci da mu je sa djevojkom radio raznorazne vratolomije, da ga je primala ovdje ili ondje :)
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Snowflake wrote:
_BosanaC wrote:
Snowflake wrote:Danas je to sve teze naci, tako da sve manje ih to i trazi...jednostavno polako i kod nas postaju najnormalnije sve one stvari koje gledamo na filmovima..kako ko gleda na to, da li momak trazi nevinu curu ili mu je to nebitno i da li je curi bitno da bude nevina pa bi cak i lagala ako nije ili je i njoj svejedno, to je sve licna stvar i razlikuje se od osobe do osobe..ja licno nemam nista ni protiv onih koje "ne bi nikad prije braka" niti protiv onih koje su vec "razgibane" :) samo vala ne volim onu kojoj je to ko vode pihnut i koja bi to uradila skoro pa sa svakim...
Iskreno, mislim da svako voli da ima djevojku za koju zna da mu nikad ne prijeti opasnost da mu bilo ko kaze, iza ledja ili u lice da mu je curi radio ovo ili ono, ko kaze da ne bi to volio, laze...ali, kao sto rekoh, danas je to sve teze naci, tako da polako postaje nebitno i ne razmislja se o tome...vjerovatno se nekad isto tako gledalo i na poljubac, da bi momak volio da mu se cura nije ni s kim ni poljubila prije njega, pa jos prije toga da joj niko ni pod pendzer nije dosao i da nikom nije ni pogleda dala, a danas se i ne prica o tome, naravno...u dogledno vrijeme mislim da ce i sex doci na isti nivo...
Vjerovao ili ne - ja vise volim da imam djevojku za koju znam da mi nikada nije i nece slagati. Pa kakva god istina da bila :oops:
slazem se za to, ali mislim da me nisi razumio...nisam rekao da ona laze..mozes ti znati sve do u detalj, ali rekao sam da svako voli da ima djevojku za koju je siguran da mu nikad niko ne moze reci da mu je sa djevojkom radio raznorazne vratolomije, da ga je primala ovdje ili ondje :)
Ni ja ne pricam o laganju... Kazem da volim znati istinu, kakva god bila. A o nekim stvarima apsolutno nisam opterecen, tako da nisam opterecen ni time sta je bilo prije mene, niti imam pravo da budem. Jer kad bih ja krenuo pricati o svojoj proslosti i svojim aferimima... :-) :-) :-)
danas

Post by danas »

_BosanaC wrote:Jer kad bih ja krenuo pricati o svojoj proslosti i svojim aferimima... :-) :-) :-)
do tell :D :D nemoj da si stidan :D svoji smo ovdje na forumu :lol:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

danas wrote:
_BosanaC wrote:Jer kad bih ja krenuo pricati o svojoj proslosti i svojim aferimima... :-) :-) :-)
do tell :D :D nemoj da si stidan :D svoji smo ovdje na forumu :lol:
Jok :-) :-) I onako znaju previse :-) :-)
dacina_curica

Post by dacina_curica »

_BosanaC wrote:Ni ja ne pricam o laganju... Kazem da volim znati istinu, kakva god bila. A o nekim stvarima apsolutno nisam opterecen, tako da nisam opterecen ni time sta je bilo prije mene, niti imam pravo da budem. Jer kad bih ja krenuo pricati o svojoj proslosti i svojim aferimima... :-) :-) :-)
Jodio te majka pametnog (bez zajebancije) :kiss:

Absolutno se slazem sa _BosanceKom.....definitivno se ne opterecujem nicijom prosloscu (niti vala svojom nesto posebno), mada nakon svih ovih (9) godina znam sve detalje o tome sta je djuvegija radio (i s kim) i absolutno me to ne pogadja.....A posebno me boli neki dio za tim sta ce neko reci :roll: .......Eh kad bi se mi svi malo manje zabavljali tudjim zivotima i mahalanjem dokle li bi dogurali :-) :-) :-)
tetakk

Post by tetakk »

Meni je bilo gore sto nisam mogao naci nikakvu djevojku u svom selu...legalno :D
Nana je u svako doba znala nabrojat devet koljena :-) :oops: :x
_BosanaC

Post by _BosanaC »

tetakk wrote:Meni je bilo gore sto nikako nisam mogao naci nikakvu djevojku u svom selu...legalno :D
Zato ja napisah danas da samo muslimanke ganjam :oops: Znam 100% pouzdano da mi nije familije :D :D :D

Jednom ub'o 'nasu', zajebo se, i rek'o nikad vise :D
danas

Post by danas »

_BosanaC wrote:
tetakk wrote:Meni je bilo gore sto nikako nisam mogao naci nikakvu djevojku u svom selu...legalno :D
Zato ja napisah danas da samo muslimanke ganjam :oops: Znam 100% pouzdano da mi nije familije :D :D :D
kako to bolan :D zar mi nismo poturcheni srbi :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
dacina_curica

Post by dacina_curica »

ma sta bona on zna?.....cafir :oops: :roll: :D :D :D :D :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

danas wrote:
_BosanaC wrote:
kako to bolan :D zar mi nismo poturcheni srbi :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ova je bila Sokica :D :-) :-) :-)
tetakk

Post by tetakk »

@Bosanac

Slicni smo po prici :-)(ja sam morao) samo sto mene prevarise sa drugog kraja Bosne
:D :x
danas

Post by danas »

_BosanaC wrote:
danas wrote:
_BosanaC wrote: Zato ja napisah danas da samo muslimanke ganjam :oops: Znam 100% pouzdano da mi nije familije :D :D :D
Ova je bila Sokica :D :-) :-) :-)
glooho bilo i daleko :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Uh, sad tek vidjeh pitanje a sta napisah :oops: Navuce me na tanak led :roll: :D

Jah... Poturceni Srbi... Fali mi jos toga u dinastiji, pa rekoh da zaokruzim :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

oo kjafiri :D imate li vi druge zaje*cije od ove, "kjafirske" :D
danas

Post by danas »

zmijaIzmaj wrote:oo kjafiri :D imate li vi druge zaje*cije od ove, "kjafirske" :D
sta je :D ne snalazis se ni sa nevinim curama ni sa kjafirima :D :D :P
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

danas wrote:
zmijaIzmaj wrote:oo kjafiri :D imate li vi druge zaje*cije od ove, "kjafirske" :D
ma tema mi je..bolna :D
danas

Post by danas »

zmijaIzmaj wrote:
danas wrote:
ma tema mi je..bolna :D
proci ce i to Sceri :D :D
BoiinK

Post by BoiinK »

Nakon dvije strane price Amela nama nerece jel' nevina il' je ko goblen :D
tetakk

Post by tetakk »

ma tema mi je..bolna
Pa nije valjda prvi put :-) :D
belay_djecko

Post by belay_djecko »

Nešt' me zanima gdje su te silne cure što se qrče po forumima... ili ja zivim u nekom drugom gradu
_BosanaC

Post by _BosanaC »

belay_djecko wrote:Nešt' me zanima gdje su te silne cure što se qrče po forumima... ili ja zivim u nekom drugom gradu
:? :?
sinus

Post by sinus »

Nije važno što sam drugi sve dok će neko da bude treći :D :D :D
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

a jel cure traze kad nevinog momka? :D
Locked