dacina_curica wrote:jel' se ti to opet nudis na forumu?_BosanaC wrote:Najbolje da momka nadjedacina_curica wrote: pa ti ces lakse naci nevinu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nevina djevojka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Last_one
A evo ja opet znam nesto malo drugacije.......vecina momaka kad cuju da je cura nevina automatski dizu sidro....Ko' veli ko ce se sa ovom ubjedjivati,te hoce-te nece.....Momci uglavnom traze onu koja ih ( po tom pitanju ) nece napatiti!
-
Snowflake
slazem se za to, ali mislim da me nisi razumio...nisam rekao da ona laze..mozes ti znati sve do u detalj, ali rekao sam da svako voli da ima djevojku za koju je siguran da mu nikad niko ne moze reci da mu je sa djevojkom radio raznorazne vratolomije, da ga je primala ovdje ili ondje_BosanaC wrote:Vjerovao ili ne - ja vise volim da imam djevojku za koju znam da mi nikada nije i nece slagati. Pa kakva god istina da bilaSnowflake wrote:Danas je to sve teze naci, tako da sve manje ih to i trazi...jednostavno polako i kod nas postaju najnormalnije sve one stvari koje gledamo na filmovima..kako ko gleda na to, da li momak trazi nevinu curu ili mu je to nebitno i da li je curi bitno da bude nevina pa bi cak i lagala ako nije ili je i njoj svejedno, to je sve licna stvar i razlikuje se od osobe do osobe..ja licno nemam nista ni protiv onih koje "ne bi nikad prije braka" niti protiv onih koje su vec "razgibane"samo vala ne volim onu kojoj je to ko vode pihnut i koja bi to uradila skoro pa sa svakim...
Iskreno, mislim da svako voli da ima djevojku za koju zna da mu nikad ne prijeti opasnost da mu bilo ko kaze, iza ledja ili u lice da mu je curi radio ovo ili ono, ko kaze da ne bi to volio, laze...ali, kao sto rekoh, danas je to sve teze naci, tako da polako postaje nebitno i ne razmislja se o tome...vjerovatno se nekad isto tako gledalo i na poljubac, da bi momak volio da mu se cura nije ni s kim ni poljubila prije njega, pa jos prije toga da joj niko ni pod pendzer nije dosao i da nikom nije ni pogleda dala, a danas se i ne prica o tome, naravno...u dogledno vrijeme mislim da ce i sex doci na isti nivo...
-
_BosanaC
Ni ja ne pricam o laganju... Kazem da volim znati istinu, kakva god bila. A o nekim stvarima apsolutno nisam opterecen, tako da nisam opterecen ni time sta je bilo prije mene, niti imam pravo da budem. Jer kad bih ja krenuo pricati o svojoj proslosti i svojim aferimima...Snowflake wrote:slazem se za to, ali mislim da me nisi razumio...nisam rekao da ona laze..mozes ti znati sve do u detalj, ali rekao sam da svako voli da ima djevojku za koju je siguran da mu nikad niko ne moze reci da mu je sa djevojkom radio raznorazne vratolomije, da ga je primala ovdje ili ondje_BosanaC wrote:Vjerovao ili ne - ja vise volim da imam djevojku za koju znam da mi nikada nije i nece slagati. Pa kakva god istina da bilaSnowflake wrote:Danas je to sve teze naci, tako da sve manje ih to i trazi...jednostavno polako i kod nas postaju najnormalnije sve one stvari koje gledamo na filmovima..kako ko gleda na to, da li momak trazi nevinu curu ili mu je to nebitno i da li je curi bitno da bude nevina pa bi cak i lagala ako nije ili je i njoj svejedno, to je sve licna stvar i razlikuje se od osobe do osobe..ja licno nemam nista ni protiv onih koje "ne bi nikad prije braka" niti protiv onih koje su vec "razgibane"samo vala ne volim onu kojoj je to ko vode pihnut i koja bi to uradila skoro pa sa svakim...
Iskreno, mislim da svako voli da ima djevojku za koju zna da mu nikad ne prijeti opasnost da mu bilo ko kaze, iza ledja ili u lice da mu je curi radio ovo ili ono, ko kaze da ne bi to volio, laze...ali, kao sto rekoh, danas je to sve teze naci, tako da polako postaje nebitno i ne razmislja se o tome...vjerovatno se nekad isto tako gledalo i na poljubac, da bi momak volio da mu se cura nije ni s kim ni poljubila prije njega, pa jos prije toga da joj niko ni pod pendzer nije dosao i da nikom nije ni pogleda dala, a danas se i ne prica o tome, naravno...u dogledno vrijeme mislim da ce i sex doci na isti nivo...
- dacina_curica
Jodio te majka pametnog (bez zajebancije)_BosanaC wrote:Ni ja ne pricam o laganju... Kazem da volim znati istinu, kakva god bila. A o nekim stvarima apsolutno nisam opterecen, tako da nisam opterecen ni time sta je bilo prije mene, niti imam pravo da budem. Jer kad bih ja krenuo pricati o svojoj proslosti i svojim aferimima...![]()
![]()
Absolutno se slazem sa _BosanceKom.....definitivno se ne opterecujem nicijom prosloscu (niti vala svojom nesto posebno), mada nakon svih ovih (9) godina znam sve detalje o tome sta je djuvegija radio (i s kim) i absolutno me to ne pogadja.....A posebno me boli neki dio za tim sta ce neko reci
-
_BosanaC
Zato ja napisah danas da samo muslimanke ganjamtetakk wrote:Meni je bilo gore sto nikako nisam mogao naci nikakvu djevojku u svom selu...legalno
Nana je u svako doba znala nabrojat devet koljena![]()
![]()
Jednom ub'o 'nasu', zajebo se, i rek'o nikad vise
- danas
kako to bolan_BosanaC wrote:Zato ja napisah danas da samo muslimanke ganjamtetakk wrote:Meni je bilo gore sto nikako nisam mogao naci nikakvu djevojku u svom selu...legalno
![]()
Znam 100% pouzdano da mi nije familije
![]()
![]()
![]()
- dacina_curica
ma sta bona on zna?.....cafir

-
_BosanaC
Ova je bila Sokicadanas wrote:kako to bolan_BosanaC wrote:Zato ja napisah danas da samo muslimanke ganjamtetakk wrote:Meni je bilo gore sto nikako nisam mogao naci nikakvu djevojku u svom selu...legalno
![]()
Znam 100% pouzdano da mi nije familije
![]()
![]()
![]()
zar mi nismo poturcheni srbi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
zmijaIzmaj
oo kjafiri
imate li vi druge zaje*cije od ove, "kjafirske" 
-
zmijaIzmaj
ma tema mi je..bolnadanas wrote:sta jezmijaIzmaj wrote:oo kjafiriimate li vi druge zaje*cije od ove, "kjafirske"
ne snalazis se ni sa nevinim curama ni sa kjafirima
![]()
![]()
-
belay_djecko
Nešt' me zanima gdje su te silne cure što se qrče po forumima... ili ja zivim u nekom drugom gradu
- Bosanac sa dna kace
a jel cure traze kad nevinog momka?