nevina djevojka

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
_BosanaC

Post by _BosanaC »

misha wrote:
Ma nema ni himen ni nevinost veze s brakom Fazon je u tome da je divan osjecaj gledati nekoga kako ti voda bivsu i reci u sebi, ili na glas, zavisi s kim si u tom trenutku 'Eh kad sam ja to guzio', natakariti osmjeh na lice i biti pun sebe jer si, eto, na vrh svijeta s tim potezom dosao, ali s druge strane *ebe strah da ce neko isto tako reci za osobu s kojom si ti

šališ se jel da?
nadam se da ce me grom pogodit istog trenutka kad se upetljam s nekim ovako nezrelog razmisljanja, koji ce poslije tako o meni pricat.prje trenutnog imala sam jednog partnera dugo godina i odbijam da povjerujem da pomisli nesto takvo kad me vidi sa 'sadašnjim'.
pazi, vjeruj mi, mozda i ta tvoja bivsa pomisli 'eh eno onog zeke što baš ništa znao nije', dok je pod ruku voda neki što baš svašta zna:)
Vjeruj mi da se ne salim :sad: Tako razmislja sve i jedan moj jaran koji zeli zeniti nevinu...
dacina_curica

Post by dacina_curica »

encian wrote:ma vala lako je bilo ostat nevin kad se nije zabavljalo, ili jeste po par mjeseci pa hajmo se uzimat. vala malo je cudno biti s momkom 5 godina i nemati odnose. hajmo logicno, umjereno i prirodno, taman onako kako vjera nalaze. ovo je moje misljenje i ne morate me razuvjeravati.

ne nazivam ja nevine djevojke zatucanima, cak ni one koje su nevine radi vjere. odobravam svacije dok odlucuju za sebe a ne za mene. al vala sto muskarce koje traze nevinu smatram zatucanima, pa joj ne moze se izrazit.....
apsolutno se slazem sa ovim postom......samo zato sto je djevojka sa nekih 25 +/- godina nevina ne mora da znaci da je zatucana (ili kao sto se odmah nasluti - grob :roll: )......I to sto se neke djevojke odluce da ostanu nevine do braka iz vjerskih razloga, i to me ne tangira ni malo (svakom vala svacije, samo dok meni ne pocnu drzati moralne pridike :oops: ).....ali jedna stvar koju encian pominje gore je i meni fakat nejasna: Koji je razlog ne konzumiranja jedne dugogodisnje veze? To mi je fakat cudno :-? .....da pojasnite ako vam nije mrsko....
_BosanaC

Post by _BosanaC »

dacina_curica wrote:
encian wrote:ma vala lako je bilo ostat nevin kad se nije zabavljalo, ili jeste po par mjeseci pa hajmo se uzimat. vala malo je cudno biti s momkom 5 godina i nemati odnose. hajmo logicno, umjereno i prirodno, taman onako kako vjera nalaze. ovo je moje misljenje i ne morate me razuvjeravati.

ne nazivam ja nevine djevojke zatucanima, cak ni one koje su nevine radi vjere. odobravam svacije dok odlucuju za sebe a ne za mene. al vala sto muskarce koje traze nevinu smatram zatucanima, pa joj ne moze se izrazit.....
apsolutno se slazem sa ovim postom......samo zato sto je djevojka sa nekih 25 +/- godina nevina ne mora da znaci da je zatucana (ili kao sto se odmah nasluti - grob :roll: )......I to sto se neke djevojke odluce da ostanu nevine do braka iz vjerskih razloga, i to me ne tangira ni malo (svakom vala svacije, samo dok meni ne pocnu drzati moralne pridike :oops: ).....ali jedna stvar koju encian pominje gore je i meni fakat nejasna: Koji je razlog ne konzumiranja jedne dugogodisnje veze? To mi je fakat cudno :-? .....da pojasnite ako vam nije mrsko....
Ja zaista nikada nisam upoznao ni jednu djevojku koja nije nevina a da je za one druge govorila kako su zatucane itd.

Ali upoznao sam mnogo nevinih, nije bitno iz kojeg razloga, koje su kurvama proglasile sve one koje su konzumirale sex prije braka.
funaki

Post by funaki »

Kako glupo zvuci ''konzumirale sex''... :shock:
dacina_curica

Post by dacina_curica »

_BosanaC wrote: Ja zaista nikada nisam upoznao ni jednu djevojku koja nije nevina a da je za one druge govorila kako su zatucane itd.

Ali upoznao sam mnogo nevinih, nije bitno iz kojeg razloga, koje su kurvama proglasile sve one koje su konzumirale sex prije braka.
ma nekako mi je totalno bezveze etiketirati ljude po njihovim seksualnim (ne)iskustvima.....iskreno Hebe se meni ko je odlucio da se *uzi a ko nije (da budem malo prosta) i iz kojeg razloga.......ali me to prozivanje fakat nervira i nisam jednom planula na nekoga kad pocne sa prozivkama (nazalost vecina zena ima tu neku potrebu da omalovazava jedna drugu i vrlo lako pripisujemo taj "nadimak" (kurva, drolja, etc.) jedna drugoj)....
Last edited by dacina_curica on 15/05/2007 18:26, edited 1 time in total.
hari_be

Post by hari_be »

Saray_Di wrote:Bitno da je djevojka nevina???

Pa mozda vehabijama!!!!!

Ima gorih djevojaka koje su nevine,koje rade gore stvari od onih
koje su sexualno aktivne.Kakve to veze ima isacim matere ti??
Eto,to je to-- ubi me primitivizam!
Hvala Bogu,ja jos nisam upoznala nijednog momka koji se opterecuje
tim stvarima.Normalni ljudi,momci i djevojke koji se svide jedno drugom
nastoje da se prvo sto bolje upoznaju,nece odmah zajahati jedno drugo,
a kroz to upoznavanje vidis kakva je ta osoba i ako ti odgovora,
ako ste kompatibilni,neces ni pitati jel nevin/nevina ili nije.
Na kraju krajeva..ta tema dodje sama od sebe i ako su jedno za drugo,
nece on nju ostaviti sigurno jer je ljudsko bice,pa je mozda spavala s nekim
PA STA?? ili ona njega.
Treba razlikovati one koji se j*** ko zecevi s kim stignu i one koji su imali
halo ono moje je bila zajebancija pročitaj više puta valjda ćeš skontat
veze s nekim prije koga su voljeli,pa se sexali.
Znaci,sad je neka djevojka prije tebe (ovo govorim onom gore Hariju)
imala momka,nebitno koliko dugo..voljela ga,spavala s njim,
raskinula...s tobom je..i tebi bi kao trebalo smetati zato sto nije nevina!??
Cccccc
:)
hari_be

Post by hari_be »

ono moje je bila zajebancija pročitaj više puta valjda ćeš skontat
halo :)
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

karabaja-x wrote:
amela_1983 wrote:Znam par momaka kojima je veoma bitno da je djevojka nevina. Neki su jako vjerni a neki nisu...pa mi bas i nije jasno, u cemu je fora, da momak moze jeb.pola grada a djevojka cim je sa cca.5 momaka ona je bestija.

Neznam zasto vam je tako vazno (momcima) da vi probijete djevojcin himen:)
himeni i nevinost me ne interesuju...vazna je zrelost, znanje, imanje, fizicko stanje, otvorenost, sposobnost, sve to navedeno odnosi se najvise na krevet, a plus je i ako voli da kuha, cisti, i sprema
Ovo k`o konkurs za posao kuchne pomochnice... :lol: .
sabanss

Post by sabanss »

E jbg ga, sad ispadose nevine zatucane...

Nervira me stav da je nevinost mana. Na listi mojih prioriteta je medju prva tri i ne mislim da sam nenormalan niti smatram za djevojku koja je nevina u 26. da je budala. Ne znam kako je tesko pomiriti se s tim da neko ima razlicit sistem vrijednosti koji pored toga nikome ne nanosi stetu. To sto su momak ili djevojka odlucili da udju nevini u brak i jos traze sebi slicnog ne treba omalovazavati vec podrzavati.

Na kraju ne vjerujem ni u nevinost u dugoj vezi. Ako neko ima imalo muskosti u sebi onda ce takva veza zavrsiti il' u krevetu il' kao jos jedna od bivsih veza.
upala

Post by upala »

sabanss wrote:E jbg ga, sad ispadose nevine zatucane...

Nervira me stav da je nevinost mana. Na listi mojih prioriteta je medju prva tri i ne mislim da sam nenormalan niti smatram za djevojku koja je nevina u 26. da je budala. Ne znam kako je tesko pomiriti se s tim da neko ima razlicit sistem vrijednosti koji pored toga nikome ne nanosi stetu. To sto su momak ili djevojka odlucili da udju nevini u brak i jos traze sebi slicnog ne treba omalovazavati vec podrzavati.

Na kraju ne vjerujem ni u nevinost u dugoj vezi. Ako neko ima imalo muskosti u sebi onda ce takva veza zavrsiti il' u krevetu il' kao jos jedna od bivsih veza.
sad ce tebi narod reci da si zatucan..
kod nas ti je mentalitet nevjerovatan, ide iz krajnosti u krajnost, kazem ja ne postoji zlatna sredina
ove sto se taslace, nije bitno jel s jednim ili s 10 na istoj su "daredzi", znaci kurve
ove sto su nevine, beli ili su gabori ili su s obronaka planinskih lanaca u afganistanu
mada na ovom forumu se vise pljuje po nevinim, nego ovim "krivim"
ne znam sto, mozda mime da pitam :lol: :lol: :lol:

na kraju ovo boldirano ti je MRAK glupo, znaci ti kad se namjeris da se ozenis, znaci 2 hefte hodat s nevinom i tapija, ili si papucar ako hodas tri godine, a ne umocis ili ne daj Boze to sve zavrsi jednim raskidom gdje ostanes praznih ruku..i suha....
o majko, jel ko imo ovdje roditelje...ili su svi s neba pali pa istrazuju svijet...
pitajte stare, kako je u njihov vakat bilo...
cuj ne vjeruje u duge veze....ccc, haman cijeli svijet se svodi na taslak
sabanss

Post by sabanss »

upala wrote: na kraju ovo boldirano ti je MRAK glupo, znaci ti kad se namjeris da se ozenis, znaci 2 hefte hodat s nevinom i tapija, ili si papucar ako hodas tri godine, a ne umocis ili ne daj Boze to sve zavrsi jednim raskidom gdje ostanes praznih ruku..i suha....
o majko, jel ko imo ovdje roditelje...ili su svi s neba pali pa istrazuju svijet...
Ne radi se o tome jesi li papucar ili nisi, radi se o ome rade li ti prirodni nagoni ili ne. Ne vidim na koji nacin mi se nece dici ako ostanem nasamo sa djevojkom i ona me privlaci, kada se vec digne onda slijedi i manjak razuma. Jos dva tri momenta i imamo krevet.

Mogucnost ovakve situacije raste eksponencijalno a ne linearno u dugoj vezi.

U duge veze ne racunam veze gdje se ljudi vide tri puta godisnje.

I ne potcjenjuj taslacenje. Ono pokrece svijet.
upala

Post by upala »

sabanss wrote:
upala wrote: na kraju ovo boldirano ti je MRAK glupo, znaci ti kad se namjeris da se ozenis, znaci 2 hefte hodat s nevinom i tapija, ili si papucar ako hodas tri godine, a ne umocis ili ne daj Boze to sve zavrsi jednim raskidom gdje ostanes praznih ruku..i suha....
Ne radi se o tome jesi li papucar ili nisi, radi se o ome rade li ti prirodni nagoni ili ne. Ne vidim na koji nacin mi se nece dici ako ostanem nasamo sa djevojkom i ona me privlaci, kada se vec digne onda slijedi i manjak razuma. Jos dva tri momenta i imamo krevet.

Mogucnost ovakve situacije raste eksponencijalno a ne linearno u dugoj vezi.

U duge veze ne racunam veze gdje se ljudi vide tri puta godisnje.

I ne potcjenjuj taslacenje. Ono pokrece svijet.

To sto su momak ili djevojka odlucili da udju nevini u brak i jos traze sebi slicnog ne treba omalovazavati vec podrzavati.
lijepo, onda u sustini, ovu recenicu sto si napisao(iznad)...to onako samo reda radi..
izvini nismo zivotinje(ili jesmo?!?!), pa da ne mozemo kontrolisati svoje nagone...
i prosto nekad nemogu vjerovati sta se ovdje napise, jer u stvarnosti stvari stoje drugacije (bar sto se tice moje stvarnosti)
Pomislim da se radi o dva sasvim razlicita svijeta :?
BoiinK

Post by BoiinK »

ova prica me navede na jednu misao, dal' ste se vi ikad zapitali kolko mi imamo rijeci u nasem bogatom jeziku koje opisuju jednu te istu radnju "vodjenja ljubavi"?

jeb*t, kar*t, tasl*cit, op*lit, guz*t, tar*bit, sex*t, prov*zat, , (pro)tarl*hat,
natak*rit, ubit od k*rca, ul*tit klizeci, op*lit itd.

Vjerovatno sam zaboravio neke.
Poenta ovog svega je da trebamo da budemo ponosni na nase pretke jer nijedan jezik nije ovako bogat u opisivanju vrsenja jedne te iste radnje i govori nam da nevinost jer rijedja pojava na nasem prostoru nego sto mnogi zele da prihvate :D
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Niko ne kaze da su nevine djevojke zatucane ili budale.....Naprotiv....Niko ne omalovazava neciju odluku da udje u brak nevin ali takodje ni isti ti nevini ne trebaju omalovazavati one koji se nisu odlucili na taj nacin zivota.....

E sad, kad smo kod price o seksu (ili nedostatku istog) u dugoj vezi......Ne znam jesam li ja odrasla u neko drugo vrijeme ili sta, ali ne vidim poentu u ne konzumiranju dugogodisnje veze....Medjutim za razliku od tebe ne smatram da konzumiranje veze ima ikakve veze sa muskoscu (to mi je iskreno malo bezvezna racionalizacija) i s tim da "ako si frajer ti ces nju povaliti pa koliko god njoj to ne odgovaralo" :roll: .......Licno, jednostavno ne vidim poentu emocionalnog investiranja u vezu za koju covjek nije siguran da li ce funkcionisati na svim nivoima....Naravno ovo ne znaci da je sex najveci faktor u jednoj vezi, ali smatram da je jako bitan za odrzavanje uspjesne veze/braka.....Jer sta ako par koji je zajedno 5, 6, 7 godina nakon sklapanja braka shvati da absolutno nisu kompatibilni na tom nivou? Iskustva? Iko?
suncica24

Post by suncica24 »

Meni je samo jedna stvar ovdje fascinantna: Koja smo mi mahala!!!
Čuj, da neko raspravlja o mojoj nevinosti?! Ili nenevinosti?! Odakle mu to pravo?
Desilo mi se jednom da sam, "u pola frke", ostavila momka, i onda je pola mahale brujalo o tome jesmo li mi sta radili, sta smo radili, zasto nismo radili, zasto jesmo radili... I, ja ni dan danas da shvatim...koja je poenta toga?
I da, krajnje mi je licemjerna ova prica tipa: Uredu ako nije nevina, ali ako ih nije bilo "vise od dva" i ako je sa svakim prije toga bila u dugoj vezi. Koji je to kretenluk!
Jer, hoce li mi neko objasniti razliku izmedju "postenja" one koja je spavala sa momkom svaki drugi dan,tri godine veze, i one koja je spavala sa momkom samo jednom u godinu dana, ali veza nije trajala duze od mjesec (pa tako svake godine)? Koja je "postenija"?

Btw. puno Sarajevo jebaca, a ¨vamo...svaki bi nevinu... za iskren brak - ne zvuci li to...neiskreno?
patrius

Post by patrius »

ma ja ba,najbolje bi bilo kad bi sve zene bile udate a svi muskarci neozenjeni :oops:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

upala wrote:

sad ce tebi narod reci da si zatucan..
kod nas ti je mentalitet nevjerovatan, ide iz krajnosti u krajnost, kazem ja ne postoji zlatna sredina
ove sto se taslace, nije bitno jel s jednim ili s 10 na istoj su "daredzi", znaci kurve
ove sto su nevine, beli ili su gabori ili su s obronaka planinskih lanaca u afganistanu
mada na ovom forumu se vise pljuje po nevinim, nego ovim "krivim"
ne znam sto, mozda mime da pitam :lol: :lol: :lol:

na kraju ovo boldirano ti je MRAK glupo, znaci ti kad se namjeris da se ozenis, znaci 2 hefte hodat s nevinom i tapija, ili si papucar ako hodas tri godine, a ne umocis ili ne daj Boze to sve zavrsi jednim raskidom gdje ostanes praznih ruku..i suha....
Da pitamo mozda i nane i dide? Koji su djecu pravili sa sesnaest, gdje su dide nane u sepetima nosale kako bi se guzili? Ili su zacele po duhu svetome? :roll:

Eto, nikad se narod nije jebavo sad se jebe :oops:
patrius

Post by patrius »

ma ni je to u pitanju,Bosanac,zato su se i zenili sa 16 da ne bi "izvisili"...morali su zurit ako hoce nevinu da upecaju :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

suncica24 wrote:Meni je samo jedna stvar ovdje fascinantna: Koja smo mi mahala!!!
Čuj, da neko raspravlja o mojoj nevinosti?! Ili nenevinosti?! Odakle mu to pravo?
Desilo mi se jednom da sam, "u pola frke", ostavila momka, i onda je pola mahale brujalo o tome jesmo li mi sta radili, sta smo radili, zasto nismo radili, zasto jesmo radili... I, ja ni dan danas da shvatim...koja je poenta toga?
I da, krajnje mi je licemjerna ova prica tipa: Uredu ako nije nevina, ali ako ih nije bilo "vise od dva" i ako je sa svakim prije toga bila u dugoj vezi. Koji je to kretenluk!
Jer, hoce li mi neko objasniti razliku izmedju "postenja" one koja je spavala sa momkom svaki drugi dan,tri godine veze, i one koja je spavala sa momkom samo jednom u godinu dana, ali veza nije trajala duze od mjesec (pa tako svake godine)? Koja je "postenija"?

Btw. puno Sarajevo jebaca, a ¨vamo...svaki bi nevinu... za iskren brak - ne zvuci li to...neiskreno?
:thumbup: :kiss:
dacina_curica

Post by dacina_curica »

_BosanaC wrote: Ili su zacele po duhu svetome? :roll:
Izvini, ali to se samo meni moglo desiti :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
patrius

Post by patrius »

dacina_curica wrote:
blago nama,curice,"donosis" nam Mesiju :oops:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

dacina_curica wrote:
Ti si znaci ta :oops: :lol: :lol: :lol:
dacina_curica

Post by dacina_curica »

_BosanaC wrote:Ti si znaci ta :oops: :lol: :lol: :lol:
i ti meni ne vjerujes kad kazem da nemam razloga da se ispovijedam (nisam ja ko ti :roll: :oops: ) :D :D :D :D :D
artzy

#124 Re: nevina djevojka

Post by artzy »

_BosanaC wrote:
amela_1983 wrote:evo mene zanima vase misljenje! :)

Dali prosjecan muskarac (cca.25.godina pa nadalje) trazi nevinu djevojku (mislim na ozbiljnu vezu) ili mu to nije vazno?!
Onom momku kojom to nije vazno: dali vas zanima dali je bio 1 momak prije vas ili cca. 10? :zzzz:

Djevojke...ako se vam svidja momak koji zeli nevinu curu, dali mu presutite i kazete da ste nevine? :lol:

cao
Ne trazi :D

I ne zanima :oops: Sta je bilo prije mene - libo me, ako je meni dobra :D A sta ce biti sa mnom... :-) :-) :-)

I sta imate od tog presucivanja Tita vam? Ili fakat uspijete naici na levata koji popusi foru?
Nema veze nevinost ali nemoj se puno "hvalit" brojkom. :-) Smanji ribu...
sugar_tits

Post by sugar_tits »

ja sam mislila da je sramota biti nevin ;)
Locked