ah...imperij uzvraca udarac
vako. pitanje je, i za muskarce i za zene, jednostavno banalizovano. ne treba gledati samo jebanje, nego i sve ostalo.
ne znam kako je s drugima, niti zelim govoriti u tudje ime, no znam da se nikada kasnije nisam toliko trudio oko veze, lomio se, letio, dubio na glavi, kao kod te famozne prve ljubavi. sâm prvi put bio je bez veze. jedva sam cekao da prodje. ali ono prije toga, jednostavno neponovljivo. ono uzbudjenje, nervozu, tremu, iscekivanje, vise nikada nisam osjetio. nazalost, sa potpuno krivom osobom, kako se ispostavilo. poslije je bilo i boljih zena (i fizicki, i karakterom, i u svakom pogledu), sto mi je jos vise bilo krivo, ne zato sto se smatram nesto posebno vrijednim, niti se smatram nekim ekstra ljubavnikom, nego jednostavno zato sto sam poslije oguglao, i nisam vise mogao dati od sebe kao u toj prvoj vezi. ideje koje sam imao, iznenadjenja koja sam smisljao, sve to je neponovljivo. zbog toga sam i ono "volim te" izgovorio samo jednom u zivotu. nekako mi se cini da ce izgubiti na vrijednosti, da ce se otrcati ako ga budem svakoj ponavljao. a ne zelim ni da lazem nikoga, fol glumim idilu neku, a ovamo samo trazim nekoga da ne ostarim sam, nekoga da mi kuha, cisti i pere. nije ni to u redu. ili bi bilo u redu da kazem nesto kao "volim te, ali sam isto tako volio i a., i b., c., itd.... ti dodjes nesto kao poslednja rupa na svirali. za sada". jebes to. mislim da onome kome je stvarno stalo, tako nesto jednostavno ne moze biti svejedno. bez obzira radilo se o musku ili o zensku.
ja se izvinjavam ako sam fulio temu, tj. sto sam na temi o jebacini pricao o nekim drugim stvarima, ali mislim da je to vezano jedno s drugim, odnosno sam uvjeren da je to stvarni izvor problema i frustracija, dakle ljubav (koja je slijepa i sebicna, da se ne lazemo), a ne karanje, turanje onoga u ono, krvca i ostale gluposti.