NEVEROVATNO - VELIMIR ILIC

Post Reply
IgorB.

#1 NEVEROVATNO - VELIMIR ILIC

Post by IgorB. »

Ja na ovo nemam sta da kazem, pa ovo je nesto izmedju paranoje, idiotizma, primitivizma, mentalne i psihicke bolesti i ne znam cega vise.. JOOJ.. Procitajte i procenite sami:

Intervju - Velimira Ilica za Dnevni novine Press:
http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?i ... ctionId=37
Fair Life

Post by Fair Life »

zavrzlama

Post by zavrzlama »

Jos jedan izgovor i trik da se prolongira nezavisnost Kosova..uigrani trik...koji nekako uvijek upali...Srbiji sad trenutno najvise odgovara politicka nestabilnost i unutarstranacki nesporazumi i vanredni izbori...sve sa ciljem da Albanci samoproglase nezavisnoast i prebace odgovornost na njih..

Srbija ne smije docekati nezavisnost Kosova u politickoj harmoniji u Srbiji..
Maraschino

Post by Maraschino »

parlamentarni... :?

predsjednicki... :?

lokalni... :? :shock:

pa opet... ko zikino kolo :D :lol:
muha_sa

Post by muha_sa »

tamo nikad nije dosadno :D
foodoo

Post by foodoo »

pa sta ste mislili, ljudi imaju 2% razlike i da ce oni smireno da sjede i gledaju ove narednih 5 ili više godina. ja sam ubijeđen da će ovi zakuhati na račun proglašenja nezavisnosti, nema im druge.
cogni

Post by cogni »

Postoji vec tema za desavanja u Srbiji. Razumijem da je moderacija liberalna, al negdje treba povuci crtu.
WizzardFromBOZ

#8 Re: NEVEROVATNO - VELIMIR ILIC

Post by WizzardFromBOZ »

IgorB. wrote:Ja na ovo nemam sta da kazem, pa ovo je nesto izmedju paranoje, idiotizma, primitivizma, mentalne i psihicke bolesti i ne znam cega vise.. JOOJ.. Procitajte i procenite sami:

ne trebam nista vise citati, dovoljno mi je bilo samo jednom vidjeti ovo: http://www.youtube.com/watch?v=pQS3vz4SlO4
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

muha_sa wrote:tamo nikad nije dosadno :D
:lol: :lol: :D
IgorB.

Post by IgorB. »

pici wrote:
Veruj mi da nije.. Ludilo se i danas nastavlja vec sam se u 12 sati iznerviro kad sam cuo Kostunicu i njegovu reakciju na poslednja desavanja: Slanje misije EU na Kosovo i Politicki sporzaum EU sa Srbijom.. Crno nam se sada pise
IgorB.

#11 Re: NEVEROVATNO - VELIMIR ILIC

Post by IgorB. »

WizzardFromBOZ wrote:
IgorB. wrote:Ja na ovo nemam sta da kazem, pa ovo je nesto izmedju paranoje, idiotizma, primitivizma, mentalne i psihicke bolesti i ne znam cega vise.. JOOJ.. Procitajte i procenite sami:

ne trebam nista vise citati, dovoljno mi je bilo samo jednom vidjeti ovo: http://www.youtube.com/watch?v=pQS3vz4SlO4
Jao boze ubi me odma ako te ima!!
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

IgorB. wrote:
pici wrote:
Veruj mi da nije.. Ludilo se i danas nastavlja vec sam se u 12 sati iznerviro kad sam cuo Kostunicu i njegovu reakciju na poslednja desavanja: Slanje misije EU na Kosovo i Politicki sporzaum EU sa Srbijom.. Crno nam se sada pise
ma samo polako,mora se Kosovo pebolit,bice tu jos samaranja,ali velike su sanse da pada od Koštunjavog vlada,odlazak Kosova,previranja,optuzivanja itd itd.
IgorB.

Post by IgorB. »

pici wrote:
IgorB. wrote:
pici wrote: :lol: :lol: :D
ma samo polako,mora se Kosovo pebolit,bice tu jos samaranja,ali velike su sanse da pada od Koštunjavog vlada,odlazak Kosova,previranja,optuzivanja itd itd.
Ma nije Kosovo problem.. To je gotova stvar.. Vec je problem sto nam se po n znam koji put nudi Evropska persepktiva i to formalno i dosta pogodnosti, a mi po ne znam koji put tu priliku necemo zgrabiti i iskoristiti, zbog nekog pajsera koji smatra da je izolacija resenje problema Kosova i da ce nam izolacija vratit Kosovo!!! :? :shock: :-? :? :-? :x :oops: :-x
Post Reply