Neverne Bebe & Vanna

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Alegra82

#1 Neverne Bebe & Vanna

Post by Alegra82 »

Na novom, sestom po redu studijskom albumu Nevernih beba pod nazivom "Prastam" ciji se izlazak ocekuje pocetkom decembra, naci ce se i duetska pjesma sa jednom od najpopularnijih pjevacica ex-yu prostora - Vannom.
Po rijecima Milana Djurdjevica, Vanna se svojim izvodjackim kvalitetima i senzibilitetom slicnim Nevernim bebama potpuno uklopila u njegovu viziju i albuma uopsteno i posebno pjesme "Samo za Tvoje oci". Vanni se pjesma dopala na prvo slusanje i odusevljeno je prihvatila poziv za saradnju.
"Posle vise od cetiri i po godine napravili smo jedan veliki album baveci se iskljucivo muzikom, emocijama, psihologijom ljubavi i stanja koje svi nosimo ali koja ostaju nepravedno zapostavljena u brzom i nehumanom vremenu u kome zivimo. Ovaj album je nas otklon od svega i pokusaj da vratimo neke zaboravljene vrednosti i jednu estetiku duse pre svega".
"Uzivanje mi je da imam priliku da saradjujem sa sjajnim muzicarima kakve su Neverne bebe jer se oni bave kvalitetnom glazbom na jednom vrhunskom, ozbiljnom i beskompromisnom nivou. Mislim da smo uradili sjajnu stvar i da je ovo dovoljan razlog za moj dolazak u Srbiju poslije dvadeset godina" - rekla je na terminu snimanja u studiju Nevernih beba izuzetno raspolozena Vanna.
Na ovom albumu pored osim nje gost Nevernih beba je i Vlatko Stefanovski.
Image

Image

Image
Duhovni Vođa

#2 Re: Neverne Bebe & Vanna

Post by Duhovni Vođa »

doživio sam spontani orgazam
Post Reply