Neverne bebe!
Moderator: _BataZiv_0809
-
abela
#1 Neverne bebe!
Najpoznatiji beogradski bend koji iza sebe ima 5 studijskih albuma i koji ima najbolje svirke uzivo! Da li ih slusate, volite?
Da li ste prisustvovali njihovim svirkama?
Da li vam se svidjaju pjevacice?
Da li ste prisustvovali njihovim svirkama?
Da li vam se svidjaju pjevacice?
-
Umjetnik a
velik fan
imaju dvije lijepe pjevačice
imaju dvije lijepe pjevačice
- van Basten
čudi me da ova tema još nije bila žrtva crne brezove metle sa strelicom - svirke
Helem, tema je "copy - paste" od prošlog njihovog koncerta, čak je i anketa ista. A mislim da će i odgovori biti vrlo slični barem.
Ako nas Čičak ispali za deep purple, onda ću razmotriti i ovaj koncert, u suprotnom nemaju šanse u ovom terminu.
Helem, tema je "copy - paste" od prošlog njihovog koncerta, čak je i anketa ista. A mislim da će i odgovori biti vrlo slični barem.
Ako nas Čičak ispali za deep purple, onda ću razmotriti i ovaj koncert, u suprotnom nemaju šanse u ovom terminu.
- Neelix
- irfan2
hahaabela wrote:Ajde navedi mi ti jedan bend koji uzivo zvuci bolje od njih i odmah mozemo da brisemo ovu temu.
U prosloj temi nije bila anketa i zato ne lupetajte.
- Better Man
Evo ja ću navesti Van Gogh. Mislim da su svi bendovi iz Srbije daleko ispod po kvaliteti žive svirke za Van Gogh. Definitivno največi profesionalci u Srbiji.irfan2 wrote:hahaabela wrote:Ajde navedi mi ti jedan bend koji uzivo zvuci bolje od njih i odmah mozemo da brisemo ovu temu.
U prosloj temi nije bila anketa i zato ne lupetajte...jel znas kolko paradoksalno samo ovo pitanje zvuci?
... dobro pretpostavljam da navodeci imena poput block out-a, darkwood duba, kkn, velikog prezira ili eyesburna necu nista postic, al eto ...
-
DiplMach
Ovo predje u temu "Najbolja BG grupa uzivo".
Najgluplja izjava godine.
Mislim, Neverne Bebe najbolji, hahaha, pa gdje su Disciplina Kicme, Block Out, Darkwoodi, Eyesburn, Consecration, da ne nabrajam ostale i poznate i nepoznate i one koji ne postoje vise.
Ne govorim o ukusu, nego cisto o isporucenoj energiji i tehnickoj strani svirke/koncerta.
Najgluplja izjava godine.
Mislim, Neverne Bebe najbolji, hahaha, pa gdje su Disciplina Kicme, Block Out, Darkwoodi, Eyesburn, Consecration, da ne nabrajam ostale i poznate i nepoznate i one koji ne postoje vise.
Ne govorim o ukusu, nego cisto o isporucenoj energiji i tehnickoj strani svirke/koncerta.