Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Interesuje me sta mislite o ovom beogradskom bendu. Da li ih slusate, koje su vam pjesme najdraze???
Nedavno je izasao njihov novi album "Iza oblaka"...
Vise informacija o njima mozete naci na http://www.neverne-bebe.com
evo taj link koji sam gore stavila, http://www.neverne-bebe.com ima na pocetnoj strani sajta 3 pjesme za preslusavanje i download...
Odlicni su... poslusaj!!!
vec par godina pratim njihov rad...
odlicni su...
Milan je lik ...odlican muzicar...
Meni najdraza pjesma je Dvoje (obe verzije)
jedina zamjerka sto njihove pjesme nisu preporucljive za slusanje kad je vrijeme depresivno...
Da, 4 puta!!! Jako dobro zvuce. Mnogo su, bar po mom misljenju, bolji uzivo. Djevojke fantasticno pjevaju...
A klavijaturista jeste Milan Djurdjevic. On je takoder i idejni voda NB i osnivac. Veliki muzicar!
abela wrote:Da, 4 puta!!! Jako dobro zvuce. Mnogo su, bar po mom misljenju, bolji uzivo. Djevojke fantasticno pjevaju...
A klavijaturista jeste Milan Djurdjevic. On je takoder i idejni voda NB i osnivac. Veliki muzicar!
Dobro je, Milane, dobri ste i svi vas volimo, samo naprijed
Cesto oni nastupaju u BiH (najcesce u Banja Luci), to je grupa koju je osnovao Milan Djurdjevic i dugo je on bio ne samo klavijaturista nego i vokalni solista (pevac) grupe. Posle su imali jednu pevacicu (iz pesme Dvoje) i u toj fazi su im pesme uglavnom dueti a tek pre par godina su dosle ove dve pevacice koje su fantasticne i grupa je u ovom danasnjem obliku. Fantasticni su. Moja omiljena pesma od njih je "Tuzna pesma na sto nacina" a svidja mi se i ova najnovija "Pogledaj u nebo". Inace grupa je iz Valjeva.
nane_hercegovac wrote:Cuo sam da ce uskoro imati koncert u Banjoj Luci. A danas ce biti na Pinku u jednoj emisiji
Koncert u Banja Luci je 08.06. Tvrdjava Kastel
Svirka pocinje oko 11 sati i to je prvi koncert kojim otvaraju svoju turneju "Hajdemo svi", koja je inace,izmedju ostalog, i promocija njihovog novog albuma "Iza oblaka".