Nevalja se Zaljubiti!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
N Hasovic

#1 Nevalja se Zaljubiti!

Post by N Hasovic »

Nevjerujem u ljubav, jer svaki put kad se zaljubim, neka zena mi uzme srce i baci ga napod pa onda pljune na njega i na kraju iskoristi nuklearnu bombu na istom.

Od sada pa nadalje, nikad se necu zaljubiti.
I samo cu koristiti zene kao i prije nekad i kao i SVI OSTALI MUSKARCI!

Nisam nikad trebao postati iskren, dobar i posten..

Nikad nisam sreo iskrenog muskarca u zivotu.
Ja sam bio, i sad se kajem, jer se ne isplati. Zato sto zenska priroda to nesvijesno shvata kao slabost, a muska uloga je da bude jak i da stiti. Biti fin i predati se sav zensku automatski spada njoj u kategoriju 'procitana knjiga' i poslijedice slijede.
Mislim da sam bio bolestan to sto sam pokusao na posten/fin/iskren nacin malo pa sam sada ozdravio hvala bogu.

Jer kad god izadjem sa raznim poznatim/nepoznatim/novim/starim drustvom, haman garantovano je kad zene od muskaraca odu od stola u kaficu, muskarci svi pokazu sms'ove od drugih djevojaka za sastanke za sex ili price itd... a mislio bi ovako u mjesanom drustvu da je taj muskarac extra fin i posten.

Eh, to je moj zakljucak, nema vise fin! Idemo onako kao i SVI ostali, lazov/varalica bla bla dok svi misle da sam andjel, sto bolje izglumim iskrenost, to bolje. boli me.
Last edited by N Hasovic on 05/01/2009 15:58, edited 4 times in total.
montreux

#2 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by montreux »

Mozda da si od pocetka bijo iskren,nebi ti se to sad desavalo!
drama

#3 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by drama »

ija mislim da nisi bijo iskren :D
N Hasovic

#4 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by N Hasovic »

montreux wrote:Mozda da si od pocetka bijo iskren,nebi ti se to sad desavalo!
Da, ali tad sam bio djete manje vise.
N Hasovic

#5 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by N Hasovic »

drama wrote:ija mislim da nisi bijo iskren :D
Jbo iskren, NIKAD VISE ! <3

Mogao bi reci da sam jedan od uspjesnijih sarmera ako bi mi dopustili da se tako izrazim, ali namjerno nisam davao signale drugim zenama zato sto sam fol bio iskren, ali nema vise toga!

Svi ce misliti da sam iskren ali necu nikad vise, uvjek cu imati pored nesto, neisplati se biti iskren sa zenama, to mi je zakljucak posle dosta razmisljanja!
Last edited by N Hasovic on 04/01/2009 21:36, edited 2 times in total.
N Hasovic

#6 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by N Hasovic »

kiki-miki wrote:
N Hasovic wrote:
drama wrote:ija mislim da nisi bijo iskren :D
Jbo iskren, NIKAD VISE ! <3

Svi ce misliti da sam iskren ali necu nikad vise, uvjek cu imati pored nesto, neisplati se biti iskren sa zenama, to mi je zakljucak posle dosta razmisljanja!
Ovo boldirano mi je pravo zaparalo oči :lol: :lol:

Pa dobro, mislio sam reci, pravicu se, lagacu, izmisljacu, i niko nece znati da cu varati, i biti sejtan kao i vecina muskaraca, neisplati se biti dobar covjek.
belfy

#7 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by belfy »

N Hasovic wrote:
i sad si :)
bierkof

#8 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by bierkof »

De ti nama polako, sve ispricaj sta je bilo, pa da vidimo...

Mozda je momak stvarno bijo iskren od pocetka, ali ona bila neka glupaca... Ovo je tesko pitanje, treba utvrditi koje kriv a ko je bijo... jel.. nevin od pocetka, 'ha, ja...
N Hasovic

#9 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by N Hasovic »

belfy wrote:
N Hasovic wrote:
i sad si :)
Dali se isplati nebiti djete?
N Hasovic

#10 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by N Hasovic »

kiki-miki wrote:Svi ce misliti da sam iskren ali necu nikad vise, uvjek cu imati pored nesto, neisplati se biti iskren sa zenama, to mi je zakljucak posle dosta razmisljanja!
Ovo boldirano mi je pravo zaparalo oči :lol: :lol:[/quote]

Pa dobro, mislio sam reci, pravicu se, lagacu, izmisljacu, i niko nece znati da cu varati, i biti sejtan kao i vecina muskaraca, neisplati se biti dobar covjek.[/quote]

Pa otkri se ti i tvoja taktika ovdje pravo :lol: :lol:[/quote]

Citav svijet cita sa-x? HAHAHA
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#11 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Šeherzada »

N Hasovic wrote: Pa dobro, mislio sam reci, pravicu se, lagacu, izmisljacu, i niko nece znati da cu varati, i biti sejtan kao i vecina muskaraca, neisplati se biti dobar covjek.
Stvarno je tuga sto si biJo iskren......Makar cemo misliti da jesi......Tako mi je zao.Ja sam uvjek lagala,pravila se,izmisljala i niko nije znao da sam varala i vbila sam sejtan kao vecina muskaraca ali sam opet popusila foru. :sad: Kako god okrenes nevalja se nikada zaljubiti
Cholina_Lokica

#12 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Cholina_Lokica »

neko me zvao? :lol:

hajd ba proce te za 20 dana, dok nova legne :D
bierkof

#13 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by bierkof »

N Hasovic wrote: Citav svijet cita sa-x? HAHAHA
Nisu svi.. Samo najbolje i najljepse trebe u gradu kao i najveci frajeri... ovaj, mislim, ovi... nosati. 8-)
Šeherzada

#14 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Šeherzada »

N Hasovic,hoces da se zajedno tjesimo....
N Hasovic

#15 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by N Hasovic »

Šeherzada wrote:
N Hasovic wrote: Pa dobro, mislio sam reci, pravicu se, lagacu, izmisljacu, i niko nece znati da cu varati, i biti sejtan kao i vecina muskaraca, neisplati se biti dobar covjek.
Stvarno je tuga sto si biJo iskren......Makar cemo misliti da jesi......Tako mi je zao.Ja sam uvjek lagala,pravila se,izmisljala i niko nije znao da sam varala i vbila sam sejtan kao vecina muskaraca ali sam opet popusila foru. :sad: Kako god okrenes nevalja se nikada zaljubiti

Eh to je to sestro!

Kazem ti nepreporucujem nikome da postane fin i da se zaljubi! Znam jednog momka, 6 poruka mu cura nadan posalje on ne odgovori, i evo je jos uvijek sa njim godinama poslije, a obecavam ti vara je vise nego bi bilo bezobrazno reci ovdje.
N Hasovic

#16 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by N Hasovic »

zoom66 wrote:
N Hasovic wrote: Dali se isplati nebiti djete?
ne isplati se biti dijete. vidi naseg chmolje, stalno sisa dude a ne mere zagondzisati..:(
Hajde molim te stampaj jedan konkretan jezik da te razumijem.
N Hasovic

#17 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by N Hasovic »

zoom66 wrote:
Šeherzada wrote:
osim u osobu pravu 8)
Svi mi mislimo da je to ta prava osoba, ali ljudi se promjene i kriju i tako dalje. Nema fajde fakat!
Cholina_Lokica

#18 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Cholina_Lokica »

zoom66 wrote:
Dile wrote:neko me zvao? :lol:

hajd ba proce te za 20 dana, dok nova legne :D
20? mlogo je kumo..:D
ma moRe i odmah, sto se mene tice :D :D nije problem :lol: :lol: :lol: :lol:
N Hasovic

#19 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by N Hasovic »

Šeherzada wrote:N Hasovic,hoces da se zajedno tjesimo....
Evo tjesis me vec ;)
Šeherzada

#20 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Šeherzada »

N Hasovic wrote: Eh to je to sestro!
Kazem ti nepreporucujem nikome da postane fin i da se zaljubi! Znam jednog momka, 6 poruka mu cura nadan posalje on ne odgovori, i evo je jos uvijek sa njim godinama poslije, a obecavam ti vara je vise nego bi bilo bezobrazno reci ovdje.
Pa to je strasno.Ne mogu da vjerujem! :sad: Kako samo moze da mu salje 6 poruka nadan sram je bilo :x I obecavas mi da je vara vise nego bi bilo bezobrazno ovje reci?Pa nemogu da vjerujem :x Nasta je sve spa ovaj narod.....Eto ti da i ja tebi ispricam svoju tuznu pricu mada je bezobrazno ovdje to reci.....Kazem ti brate udam se ja kad ono dovede me u harem jos 3 zene ima,a ja mu kuhala,cistila,pusila,prala jos i stihove klepala..... :sad: Kako sam samo tuzna sto smo ja i ti slicne sudbine :sad:
N Hasovic

#21 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by N Hasovic »

Šeherzada wrote:
N Hasovic wrote: Eh to je to sestro!
Pa to je strasno.Ne mogu da vjerujem! :sad: Kako samo moze da mu salje 6 poruka nadan sram je bilo :x I obecavas mi da je vara vise nego bi bilo bezobrazno ovje reci?Pa nemogu da vjerujem :x Nasta je sve spa ovaj narod.....Eto ti da i ja tebi ispricam svoju tuznu pricu mada je bezobrazno ovdje to reci.....Kazem ti brate udam se ja kad ono dovede me u harem jos 3 zene ima,a ja mu kuhala,cistila,pusila,prala jos i stihove klepala..... :sad: Kako sam samo tuzna sto smo ja i ti slicne sudbine :sad:
Ja nisam pusio! Ali jesam bio malo glup sto sam fol pokuso biti fin. Jbo to.
Šeherzada

#22 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Šeherzada »

Jesi vidio jos se sad kune nekom Aidom sram ga bilo.....I sve to radi meni na oci.Nikada se necu vise zaljubiti,odsada cu da se pravim,lazem i varam vise nego sto je bezobrazno ovdje reci :x
The Nightwatchman

#23 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by The Nightwatchman »

kladim se da se zoves Nurudin Hasovic, nekako osjetim to iz tvojih postova. ja cu ti reci ono sto ja znam u vezi veza. ne vjeruj zeni nikada, pa ni onda kada mislis da je drzis u saci - tada su najopasnije. :x
Šeherzada

#24 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Šeherzada »

N Hasovic wrote:
Ja nisam pusio! Ali jesam bio malo glup sto sam fol pokuso biti fin. Jbo to.
Onda je meni gore.Ja i pusila i on opet tako :sad:
Cholina_Lokica

#25 Re: Nevalja se Zaljubiti!

Post by Cholina_Lokica »

The Nightwatchman wrote:kladim se da se zoves Nurudin Hasovic, nekako osjetim to iz tvojih postova. ja cu ti reci ono sto ja znam u vezi veza. ne vjeruj zeni nikada, pa ni onda kada mislis da je drzis u saci - tada su najopasnije. :x

nisu ba, ja sam pravo umiljata kad me neko drzi u saci :D
Locked