neugodan miris
Moderator: anex
-
dezurni_ucenik
#1 neugodan miris
Prije 2 sedmice sam kupio hlace na pijaci.Medjutim ,ima jedan problemcic.Hlace imaju nekakav cudan miris,nije bas ni da smrdi,ali nije ni ugodno.Opralo se u ves masini,danima se zracilo na balkonu.Taj miris/smrad kako hocete, je i dalje tu.Sta trebam da radim da uklonim to,(osim toga sto cu prestati da kupujem na pijaci.
)
- manekenka u penziji
#2 Re: neugodan miris
Možda da ih potopis u jabukovo sirce, ono bi trebalo izvuci smrad bilo koje vrste. Poslje ih samo stavi u mašinu na 60 stepeni.
-
BJB
#3 Re: neugodan miris
Imam problem sa torbom iz Accessorize-a, smrdi na ribu..NE zezam se..Oprala sam oanj unutarnji dio od platna, izbrisala je vlaznom maramicom ali idalje smrdi na ribu.
Nisam nikad nosila ribu u bilo kojem obliku u torbi..
Ima li iko ikakvo rijesenje za ovo?
- starii
#4 Re: neugodan miris
sto kupujes na pijaci odes ko insan u zaru i obuces sedezurni_ucenik wrote:Prije 2 sedmice sam kupio hlace na pijaci.Medjutim ,ima jedan problemcic.Hlace imaju nekakav cudan miris,nije bas ni da smrdi,ali nije ni ugodno.Opralo se u ves masini,danima se zracilo na balkonu.Taj miris/smrad kako hocete, je i dalje tu.Sta trebam da radim da uklonim to,(osim toga sto cu prestati da kupujem na pijaci.)
- ho oponopono
#5 Re: neugodan miris
...baci ih!dezurni_ucenik wrote:Prije 2 sedmice sam kupio hlace na pijaci.Medjutim ,ima jedan problemcic.Hlace imaju nekakav cudan miris,nije bas ni da smrdi,ali nije ni ugodno.Opralo se u ves masini,danima se zracilo na balkonu.Taj miris/smrad kako hocete, je i dalje tu.Sta trebam da radim da uklonim to,(osim toga sto cu prestati da kupujem na pijaci.)
- leki hz
#6 Re: neugodan miris
Možda da probaš staviti sodu bikarbonu u tašnu da prenoći, pa ujutro usisaš.BJB wrote:Imam problem sa torbom iz Accessorize-a, smrdi na ribu..NE zezam se..Oprala sam oanj unutarnji dio od platna, izbrisala je vlaznom maramicom ali idalje smrdi na ribu.![]()
-
Amy82
#7 Re: neugodan miris
BJB wrote:Imam problem sa torbom iz Accessorize-a, smrdi na ribu..NE zezam se..Oprala sam oanj unutarnji dio od platna, izbrisala je vlaznom maramicom ali idalje smrdi na ribu.![]()
Ima! Napišeš im email na customer care adresu ili još bolje ako ima page na FB napišeš im šta ti se desilo, koja je torba (model), gdje je kupljena itd. Meni su tako jednom zamijenili torbu (pukla mi kopca nakon dva dana) i ja im ostavim komentar i ljudi mi se jave i ponude zamjenu.
- irac300
#8 Re: neugodan miris
Made in PRC tj. Kina.BJB wrote:Imam problem sa torbom iz Accessorize-a, smrdi na ribu..NE zezam se..Oprala sam oanj unutarnji dio od platna, izbrisala je vlaznom maramicom ali idalje smrdi na ribu.![]()