Netolerancija, prema kome?
-
abdulah12
#1 Netolerancija, prema kome?
Dakle, pitamo se šta jedan vjernik ne može tolerisati?
Odgovor je vrlo jednostavan - pogledajte video
Odgovor je vrlo jednostavan - pogledajte video
- fatamorgana
#2 Re: Netolerancija, prema kome?
A o kojoj je vjeri riječ prije nego kliknem, 
- fatamorgana
#3 Re: Netolerancija, prema kome?
I bez da pogledam video netolerancija prema: lopovluku, licemjerstvu, sprezi vjere i politike, kriminalu, ratnim profiterima, krimosima,, kleronacionalizmu, raspirivanju mržnje među ljudima, sprezi vjere i politike ..... kad se još sjetim dopišem.
-
abdulah12
#4 Re: Netolerancija, prema kome?
KLIKNI! Investiraj 6:35 min života u pravu stvar!fatamorgana wrote:A o kojoj je vjeri riječ prije nego kliknem,
- fatamorgana
#5 Re: Netolerancija, prema kome?
Bojim se da nije kak'a reklama, time is moneyabdulah12 wrote:KLIKNI! Investiraj 6:35 min života u pravu stvar!fatamorgana wrote:A o kojoj je vjeri riječ prije nego kliknem,
- Kroksica
#6 Re: Netolerancija, prema kome?
Imas 14 postova, od tih 14 postova, 13 je tema koje u svom OP-Ju sadrze samo video. Prelazi u dosadu, ali fakat.
- fatamorgana
#7 Re: Netolerancija, prema kome?
Dosadom do pobjede,Kroksica wrote:Imas 14 postova, od tih 14 postova, 13 je tema koje u svom OP-Ju sadrze samo video. Prelazi u dosadu, ali fakat.
- harač
#8 Re: Netolerancija, prema kome?
za razliku od smeća što se stalno posta, ovi klipovi su pravo gledljivi

-
abdulah12
#9 Re: Netolerancija, prema kome?
Hvala za opasku, ali i od tvojih 2186 nisam imao mnogo šta odabrati.Kroksica wrote:Imas 14 postova, od tih 14 postova, 13 je tema koje u svom OP-Ju sadrze samo video. Prelazi u dosadu, ali fakat.
- ExNihilo
#10 Re: Netolerancija, prema kome?
Znate šta je meni fascinantno
Nema posta fatamorgane da iza njega odmah ne ide post Kroksice
Al' nijednog, znači.
U čemu je fazon?
Jel sjedite jedno do drugog ili ste iste osoba ili Kroskica stalka fatamorganu ili...
Najpoznatiji duo ovog foruma
Nema posta fatamorgane da iza njega odmah ne ide post Kroksice
U čemu je fazon?
Jel sjedite jedno do drugog ili ste iste osoba ili Kroskica stalka fatamorganu ili...
- miskin
#11 Re: Netolerancija, prema kome?
Ma čini ti se, nekad iza posta fate ide opet post fate. 
- fatamorgana
#12 Re: Netolerancija, prema kome?
E da si ti živ/a i zdrav/a,Ellinor wrote: Najpoznatiji duo ovog foruma
- ExNihilo
#13 Re: Netolerancija, prema kome?
Hvala, i tifatamorgana wrote:E da si ti živ/a i zdrav/a,Ellinor wrote: Najpoznatiji duo ovog foruma
- Kroksica
#14 Re: Netolerancija, prema kome?
Nije ti niko ni reko da trebas da odabires iz mojih postova, ali ako vec postavljas video u OP-u onda reci nesto o tom video, postavi konkretno pitanje o cemu zelis da se diskutuje. Ne gledaju se svakome YT klipovi.abdulah12 wrote:Hvala za opasku, ali i od tvojih 2186 nisam imao mnogo šta odabrati.Kroksica wrote:Imas 14 postova, od tih 14 postova, 13 je tema koje u svom OP-Ju sadrze samo video. Prelazi u dosadu, ali fakat.
- Kroksica
#15 Re: Netolerancija, prema kome?
Ellinor wrote:Znate šta je meni fascinantno![]()
Nema posta fatamorgane da iza njega odmah ne ide post KroksiceAl' nijednog, znači.
U čemu je fazon?![]()
Jel sjedite jedno do drugog ili ste iste osoba ili Kroskica stalka fatamorganu ili...![]()
Ja sam Fatin alt profil, samo niko ne vjeruje.
BTW, sad sam nakon tebe postala.
- fatamorgana
#16 Re: Netolerancija, prema kome?
Jes' vid'la moja ti, skontaše nas,Kroksica wrote:Ellinor wrote: Najpoznatiji duo ovog foruma![]()
- Kroksica
#17 Re: Netolerancija, prema kome?
'Ta ce oni.fatamorgana wrote:Jes' vid'la moja ti, skontaše nas,Kroksica wrote:Ellinor wrote: Najpoznatiji duo ovog foruma![]()
- fatamorgana
#18 Re: Netolerancija, prema kome?
Ma lako mi je za njih, nego 'ta ćemo mi?Kroksica wrote:'Ta ce oni.fatamorgana wrote:
Jes' vid'la moja ti, skontaše nas,
- Kroksica
#19 Re: Netolerancija, prema kome?
Odoh ja ic spavat, automaCki moras i ti, jer ne mozes ti pisat po forumu a da te ja ne pratim.fatamorgana wrote:Ma lako mi je za njih, nego 'ta ćemo mi?Kroksica wrote:'Ta ce oni.fatamorgana wrote:
Jes' vid'la moja ti, skontaše nas,
- fatamorgana
#20 Re: Netolerancija, prema kome?
Vaše naređenje naše izvršenje, LN,Kroksica wrote: Odoh ja ic spavat, automaCki moras i ti, jer ne mozes ti pisat po forumu a da te ja ne pratim.
- Kroksica
#21 Re: Netolerancija, prema kome?
fatamorgana wrote:Vaše naređenje naše izvršenje, LN,Kroksica wrote: Odoh ja ic spavat, automaCki moras i ti, jer ne mozes ti pisat po forumu a da te ja ne pratim.
LN
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#22 Re: Netolerancija, prema kome?
Grčki neonacisti zaprijetili da će poklati sve muslimane!
Grčki neonacisti zaprijetili muslimanskoj zajednici u toj zemlji da će biti “zaklani kao pilad ako se ne odsele iz Grčke”, prenose grčki mediji, javio je dopisnik agencije Anadolija.

Prema navodima lista Greek Reporter, u pismu koje su grčki neonacisti poslali Islamskoj zajednici Grčke, grčkim muslimanima se prijeti te zahtjeva da u narednih mjesec dana napuste tu zemlju.
"Muslimanske ubice, ako do 30. juna ne zatvorite svoje bordele u Grčkoj, poslat ćemo vas u pakao. Oni koji ne ispoštuju ultimatum, bit će zaklani kao kokoši na cesti”, navodi se u pismu.
Navedeno pismo je napisano na grčkom, engleskom i arapskom jeziku.
"Ako muslimani u Grčkoj ne napuste zemlju narednih dana, bit će krvi na sve strane”, piše u pismu neonacista.
Na pismu se nalazi i znak neonacističke organizacije Zlatna Zora, koja je poznata po tome što se nadahnjuje Ravnogorskim četničkim pokretom (RČP) iz Srbije i dijelova BiH. Jedan od idola pokreta iz Grčke je Željko Ražnatović Arkan, ratni zločinac odgovoran za brojne zločine tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku.
Tokom duboke ekonomske krize u Grčkoj, radikalna desničarska grupa Zlatna zora je postala vrlo popularna zbog korištenja zapaljive retorike protiv doseljenika u tu zemlju.
Prema navodima Greek Reportera, zvaničnici Islamske zajednice Grčke (MAG) su izjavili da su dobili prijeteće pismo upućeno svim muslimanima u toj zemlji.
Islamska zajednice će tražiti od grčkih vlasti da osigura svim građanima te zemlje da uživaju jednaka prava i slobode, kao i da muslimani ne budu žrtva ekstremnih političkih partija.

Prema navodima lista Greek Reporter, u pismu koje su grčki neonacisti poslali Islamskoj zajednici Grčke, grčkim muslimanima se prijeti te zahtjeva da u narednih mjesec dana napuste tu zemlju.
"Muslimanske ubice, ako do 30. juna ne zatvorite svoje bordele u Grčkoj, poslat ćemo vas u pakao. Oni koji ne ispoštuju ultimatum, bit će zaklani kao kokoši na cesti”, navodi se u pismu.
Navedeno pismo je napisano na grčkom, engleskom i arapskom jeziku.
"Ako muslimani u Grčkoj ne napuste zemlju narednih dana, bit će krvi na sve strane”, piše u pismu neonacista.
Na pismu se nalazi i znak neonacističke organizacije Zlatna Zora, koja je poznata po tome što se nadahnjuje Ravnogorskim četničkim pokretom (RČP) iz Srbije i dijelova BiH. Jedan od idola pokreta iz Grčke je Željko Ražnatović Arkan, ratni zločinac odgovoran za brojne zločine tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku.
Tokom duboke ekonomske krize u Grčkoj, radikalna desničarska grupa Zlatna zora je postala vrlo popularna zbog korištenja zapaljive retorike protiv doseljenika u tu zemlju.
Prema navodima Greek Reportera, zvaničnici Islamske zajednice Grčke (MAG) su izjavili da su dobili prijeteće pismo upućeno svim muslimanima u toj zemlji.
Islamska zajednice će tražiti od grčkih vlasti da osigura svim građanima te zemlje da uživaju jednaka prava i slobode, kao i da muslimani ne budu žrtva ekstremnih političkih partija.
#23 Re: Netolerancija, prema kome?
A ko je ovaj predavac?
lijepo govori