Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moći će i dalje koristiti, ali uz stalno "cimanje " emailom
Ako vec mora tako , u tim slučajevima po meni najbolje napraviti mail gdje svi imaju pristup jer po meni sve drugo je žestoko smaranje.
Iz osobnog iskustva govorim, koristio s kolegicom s posla bez problema, odnedavno ne da , svaki put kad koristim nju izbaci i svaki je put moram pustiti tako da ću najvj bataliti Netflix . Jbg ima stremio/syncler ,jednostavno mi se više ne da smarat s njima.
Ma ja placam ionako sam tako da ako koga izbaci od ovih nek sebi placaju, necu se yebavati sa mailom i potvrdom svaki put sigurno
Ali i ja razmisljam da otkazem pretplatu, ponuda filmova im je ocajna, serije stoje bolje ali pregledao sam dosta toga tako da vise nemam sta ni gledati. Ako ima neko da koristi kakvu drugu platformu a da je ponuda filmova bolja bujrum sa preporukom, znam da ima hbo, hulu, amazon prime itd ali kakav je ko sa ponudom ne znam.
_someone wrote: ↑16/12/2024 14:40
Ma ja placam ionako sam tako da ako koga izbaci od ovih nek sebi placaju, necu se yebavati sa mailom i potvrdom svaki put sigurno
Ali i ja razmisljam da otkazem pretplatu, ponuda filmova im je ocajna, serije stoje bolje ali pregledao sam dosta toga tako da vise nemam sta ni gledati. Ako ima neko da koristi kakvu drugu platformu a da je ponuda filmova bolja bujrum sa preporukom, znam da ima hbo, hulu, amazon prime itd ali kakav je ko sa ponudom ne znam.
a sve u 5 deka ko Netflix, kupis na 3 mjeseca svaki, pregledas , pa za 1-2 god opet...mada ne znam sta ce ti sve to, imas stremio i picis svim platformama free
a sve u 5 deka ko Netflix, kupis na 3 mjeseca svaki, pregledas , pa za 1-2 god opet...mada ne znam sta ce ti sve to, imas stremio i picis svim platformama free
I to sto kazes.Iskreno za stremio prvi put cujem, pogledacu malo sta je, hvala.
odusevices se, mozes na komp tj win platformu, mozes na android TV, box..imam ga par godina, top fercera
odusevices se, mozes na komp tj win platformu, mozes na android TV, box..imam ga par godina, top fercera
Još dok se može đabalesku treba iskoristiti...mada će i nama ubrzo zakon o ovim stvarima. Jbga donijeće ga naši glupsoni kao što su i ovaj za pušenje.
Stremio i Real Debrid je odlična kombinacija.
Free Stremio zna da koči, ali sa Real Debridom sve leti i to u boljem kvalitetu nego na Netflixu, HBO i ostalim, a višestruko jeftiniji.
fusion_ba wrote: ↑17/12/2024 02:44
Free Stremio zna da koči, ali sa Real Debridom sve leti i to u boljem kvalitetu nego na Netflixu, HBO i ostalim, a višestruko jeftiniji.
Sta je real debrid? Koristim stremio sa torrentio addon i open sub.
Sta je real debrid? Koristim stremio sa torrentio addon i open sub.
Plaćeni servis koji ima keširane milione epizoda serija i filmova u najboljem kvalitetu (FHD, 4K...) i radi bez kočenja i čekanja za razliku od besplatnog torrentia.
Takođe se instalira kroz Torrentio.
Ne znam zasto, ali ja sam koristio stremio+torrentio i gledao neku epizodu od 6GB, prosto mi štekala slika.. Na android boxu koji je sve samo ne loš. Kao da je preopteretilo box.
Vj nemaš RD pretplatu jer sa RD povezanim na torrentio ne steka , nevažno koliko je GB, gledao sam filmove po 150GB bez da štucne. Vrijedi svake msrke .
Last edited by typeOnegative on 31/01/2025 21:54, edited 1 time in total.
semsasuljakovic wrote: ↑31/01/2025 19:23
Ne znam zasto, ali ja sam koristio stremio+torrentio i gledao neku epizodu od 6GB, prosto mi štekala slika.. Na android boxu koji je sve samo ne loš. Kao da je preopteretilo box.
Bez real debrid, mozes samo manje kvalitete gledati, max do 1080p, zavisno od seedera, dok sa Real Debrid mozes bez obzira koliko seedersa ima instant gledati i bez ikakvih trzanja na svakoj kvaliteti.
Uspješno dodao novu karticu preko chata podrške, zbog isteka stare. Prije toga promijenio jezik na eng.
Doduše započeo bio chat s nekom Majom (HR) pa odustao i promijenio jezik, sačekao par min. i kontaktirao ponovo podršku.
Turkie acc.
P.Starck wrote: ↑03/03/2025 14:43
Samo mali update.
Uspješno dodao novu karticu preko chata podrške, zbog isteka stare. Prije toga promijenio jezik na eng.
Doduše započeo bio chat s nekom Majom (HR) pa odustao i promijenio jezik, sačekao par min. i kontaktirao ponovo podršku.
Turkie acc.
Za info, agent vidi vašu ip adresu.
Zar nije bolje preko Nigerije? Premium košta 4.30€, ide preko naših kartica još uvijek.
Inače, vidim da se sad Nijemci pretplaćuju na Netflix preko Bosne da uštede
semsasuljakovic wrote: ↑31/01/2025 19:23
Bez real debrid, mozes samo manje kvalitete gledati, max do 1080p, zavisno od seedera, dok sa Real Debrid mozes bez obzira koliko seedersa ima instant gledati i bez ikakvih trzanja na svakoj kvaliteti.