Ali, vise nije ni bitno
nesudjena ljubav?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Sogan
tichinese_water wrote:Hvala Bogu, nemam potrebu za potvrdu (ne)inteligencije, znam da sam priglup i to mi uopste ne smeta u zivotu,bar ne toliko da nemam raju,da kukam po forumima o svojim ljubavnim jadima, koji su btw izmisljotine u 100% slucajeva.peanuth wrote:vidim ja da te bog nije bas nadario inteligencijomchinese_water wrote:ma ja mislim da bez proljevanja krvi...ovdje nema rjesenja...
a nisam neki pametan lik koji daje pametne savjete...narocito ne na ove ljubavne zalopoljke po forumima ...![]()
fino ti kazem... kalash u ruke,sve ih pobij,pa onda i sebe...![]()
ali vjeruj mi , uz puno volje i truda da se to nadoknadit![]()
a gdje drugo da se zalim, kad nemam prijatelja...
Znam da sam glup...ali barem nemam takav social life da moram spustiti svoju licnost na nivo koji kuka ljudima na forumu o svojim ljubavnim jadima nacionalisticke prirode i pri tome jos misliti da cu dobiti dobar savjet koji dobijam od ljudi koje ne poznajem niti oni mene, znaci...od ljudi kojima do mene nije stalo...a niti meni do njih...
-
freak_with_a_laptop
danas wrote:potpuno te razumijem_BosanaC wrote:Interesantno kako samo ja ne mogu da naletim na te cafirke![]()
jal' dje ima kakav vlahkaurin
sokac
cifut
mason
ili infidel bilo kakve fele -- eto ti ga meni
![]()
![]()
![]()
a tek freakovi
- danas
ti si makar pravovjernafreak_with_a_laptop wrote:danas wrote:potpuno te razumijem_BosanaC wrote:Interesantno kako samo ja ne mogu da naletim na te cafirke![]()
sokac
cifut
mason
![]()
![]()
![]()
a tek freakovinikako da ti odolim - jao sta mi radis
you're magic
-
freak_with_a_laptop
danas wrote:ti si makar pravovjernafreak_with_a_laptop wrote:danas wrote: potpuno te razumijem
sokac
cifut
mason
![]()
![]()
![]()
you're magic
![]()
![]()
![]()
![]()
prava vjera, wrong sex - pih, nikako dva dobra sastaviti
- danas
dosao mujica kuci i kaze -- babo, babo, ja se zaljubiofreak_with_a_laptop wrote:danas wrote:ti si makar pravovjernafreak_with_a_laptop wrote:
you're magic
![]()
![]()
![]()
![]()
prava vjera, wrong sex - pih, nikako dva dobra sastaviti![]()
![]()
u koga bolan?
u stevana!
a u picku materinu, dje nadje srbina
-
Hierarchia
Ha, ćuj. Put u pakao je popločan dobrim namjerama.peanuth wrote:evo i hierarchia mi se nagovoriHierarchia wrote:chinese_water wrote: Hvala Bogu, nemam potrebu za potvrdu (ne)inteligencije, znam da sam priglup i to mi uopste ne smeta u zivotu,bar ne toliko da nemam raju,da kukam po forumima o svojim ljubavnim jadima, koji su btw izmisljotine u ]100% slucajeva.
Znam da sam glup...ali barem nemam takav social life da moram spustiti svoju licnost na nivo koji kuka ljudima na forumu o svojim ljubavnim jadima nacionalisticke prirode i pri tome jos misliti da cu dobiti dobar savjet koji dobijam od ljudi koje ne poznajem niti oni mene, znaci...od ljudi kojima do mene nije stalo...a niti meni do njih...
![]()
udri jace manijace...![]()
imal jos neko?
PS: DANAS thanks![]()
-
leptiric sarenic
#62 Re: nesudjena ljubav?
peanuth wrote:pozdrav moralisti![]()
vjerujem da je ovo vec prezvakano par puta....
hajd da popricam malo sa vama o onome sto me boli.![]()
e vako,nasao sam curu jednu,svidja mi se,volim je draga mi,super mi sa njom , ni u jednom trenu mi nije dosadna.uzivam u svakom pogledu sa njom.tako je i njoj samnom.
eh sad dolazi problem,jebiga, ja kad se molim bogu , molim se na drugaciji nacin nego ona.. i hajd i to nema veze da je ona recimo svabica,njima bi to bilo svejedno..nego kako se eto hoce ona bosanka pravoslavne vjere.tako se ona gleda.
i sad i njoj je to svejedno sve sto smo "razliciti", samo po obicaju familija se mijesa i tako da imamo prepreku nasoj sreci!?
meni licno je to bezze,nisam bas neki vjernik sem STO SAM VELIKI BOSANAC![]()
i sad sam u dilemi.ona bi se hebala al da joj ne udje.zeli mene, ali nesto ozbiljno,NE to iskljucuje odma.a ja kao ja ludi muskarac,sutim i trpim mada bih trebao da joj se zahvalim i da okrenem ledja svemu tome.ali neda mi se
ipak se nadam necemu.mada siguran sam 95 % da nista od toga nema.
sto me najvise ljuti, je to da dopusta da joj neko diktira zivot,skim ce kako ce.
a drugo sto me interesuje, sto smo mi muslimani budale tolike pa vako brzo zaboravljamo,dok ti koji su nas proganjali i dan danas imaju neku mrznju prema nama.
-
mrgud@
peanuth wrote:ma imao sam puno "nasih".. ali nema tu te neke cari..sad da zivim sa nekim prema kome nemam osjecaja..hm nije to to...
a to za "beri glive oko svoje njive" to stoji..ali ipak,kad skontas svi smo na kraju ljudi.
jesmo ludi,jesmo majke mi![]()
Nismo mi ludi... ti si! Hajd sto si lud al' sto si glup! I to ti je valjda neka vrsta fetisha, "mozes osjecati nesto ili voljeti samo nekoga ko je druge vjere"... cura te nece bolan, roditelji su joj izgovor da ne bi rekla da TE ONA NECE, A NE NJENI RODITELJI... Uostalom, toliko finih i prelijepih djevojaka a ti tu kukumavces... ocito ti svi sarafi nisu na broju... idi lijeci se bolan, i naravno, redovno na forumu izvjestavaj kako napreduje terapija!
Sretno