Nešto mi se desilo, čudno!
- zanzibar
#1 Nešto mi se desilo, čudno!
Ne bih da ovo bude SF ili serija tipa Dosije X, ali me zanima sljedeće: Da li vam se ikada desilo nešto neobično, za šta niste imali logično objašnjenje: Čuli neki glas u glavi(ne ono što bi Rambo rek'o od savijesti trube), osjetili nešto lijepo u grudima iliti srcu , imali viziju koja se ostvarila, san koji je postao istinit, prepoznali neke znakove koji su vas upućivali na nešto,etc.etc...Šta ste prvo pomislili nakon tog neobičnog iskustva...
-
Kwaheri
#2 Re: Nešto mi se desilo, čudno!
zanzibar wrote:Ne bih da ovo bude SF ili serija tipa Dosije X, ali me zanima sljedeće: Da li vam se ikada desilo nešto neobično, za šta niste imali logično objašnjenje: Čuli neki glas u glavi(ne ono što bi Rambo rek'o od savijesti trube), osjetili nešto lijepo u grudima iliti srcu , imali viziju koja se ostvarila, san koji je postao istinit, prepoznali neke znakove koji su vas upućivali na nešto,etc.etc...Šta ste prvo pomislili nakon tog neobičnog iskustva...
-
_BosanaC
#3 Re: Nešto mi se desilo, čudno!
Ja htjedoh, al' odustadoh u zadnjem momentuzena wrote:zanzibar wrote:Ne bih da ovo bude SF ili serija tipa Dosije X, ali me zanima sljedeće: Da li vam se ikada desilo nešto neobično, za šta niste imali logično objašnjenje: Čuli neki glas u glavi(ne ono što bi Rambo rek'o od savijesti trube), osjetili nešto lijepo u grudima iliti srcu , imali viziju koja se ostvarila, san koji je postao istinit, prepoznali neke znakove koji su vas upućivali na nešto,etc.etc...Šta ste prvo pomislili nakon tog neobičnog iskustva...ja ne smije reci... sad ce kolega vet, da ti proslijedi dijagnozu
-
Kid_A
#4 Re: Nešto mi se desilo, čudno!
Sad se chuvaj burazzanzibar wrote:Ne bih da ovo bude SF ili serija tipa Dosije X, ali me zanima sljedeće: Da li vam se ikada desilo nešto neobično, za šta niste imali logično objašnjenje: Čuli neki glas u glavi(ne ono što bi Rambo rek'o od savijesti trube), osjetili nešto lijepo u grudima iliti srcu , imali viziju koja se ostvarila, san koji je postao istinit, prepoznali neke znakove koji su vas upućivali na nešto,etc.etc...Šta ste prvo pomislili nakon tog neobičnog iskustva...
-
forUMASH
#5 Re: Nešto mi se desilo, čudno!
..... jes' dobro zitigu....zanzibar wrote:Ne bih da ovo bude SF ili serija tipa Dosije X, ali me zanima sljedeće: Da li vam se ikada desilo nešto neobično, za šta niste imali logično objašnjenje: Čuli neki glas u glavi(ne ono što bi Rambo rek'o od savijesti trube), osjetili nešto lijepo u grudima iliti srcu , imali viziju koja se ostvarila, san koji je postao istinit, prepoznali neke znakove koji su vas upućivali na nešto,etc.etc...Šta ste prvo pomislili nakon tog neobičnog iskustva...
-
ragib
#6 Re: Nešto mi se desilo, čudno!
jah svasta nesto sam vidio i osjetio kad bi poceo pricati o tome nebi vjerovali ali eto da me Bog sacuva svakoga zla. Hvala Bogu pa je podario Kur'an kao lijek za duševne bolesti.zanzibar wrote:Ne bih da ovo bude SF ili serija tipa Dosije X, ali me zanima sljedeće: Da li vam se ikada desilo nešto neobično, za šta niste imali logično objašnjenje: Čuli neki glas u glavi(ne ono što bi Rambo rek'o od savijesti trube), osjetili nešto lijepo u grudima iliti srcu , imali viziju koja se ostvarila, san koji je postao istinit, prepoznali neke znakove koji su vas upućivali na nešto,etc.etc...Šta ste prvo pomislili nakon tog neobičnog iskustva...
- cHupjahalic@
Neelix wrote:drugarca danas je vrlo efikasna u lijecenju kuranompozivam je da nam objasni svoje metode
- Bosanac sa dna kace
#13 Re: Nešto mi se desilo, čudno!
ja odma pomislio sta ce doktor rec kad mu se po 3 put u hefti pojavim naoci.zanzibar wrote:Ne bih da ovo bude SF ili serija tipa Dosije X, ali me zanima sljedeće: Da li vam se ikada desilo nešto neobično, za šta niste imali logično objašnjenje: Čuli neki glas u glavi(ne ono što bi Rambo rek'o od savijesti trube), osjetili nešto lijepo u grudima iliti srcu , imali viziju koja se ostvarila, san koji je postao istinit, prepoznali neke znakove koji su vas upućivali na nešto,etc.etc...Šta ste prvo pomislili nakon tog neobičnog iskustva...
kontam ja reko odo kupit seb litijuma, reko sigruno neka vrsta sizofrenije ovo ono, kad cimer dodje i izvadi laptop ispod deke
- Neelix
...zato sto je drugarica danas kukavica 
...pisham ti ja tako u WC-u galerije u ferhadiji i cujem glasove odnekud...gledam, ne moze se cut izvana...nema nigdje zvucnika...a dvojica navalila pricat i pricat...
tek kad sam izasao sjetio sam se diktafona u dzepu, koji se slucajno ukljucio 
...pisham ti ja tako u WC-u galerije u ferhadiji i cujem glasove odnekud...gledam, ne moze se cut izvana...nema nigdje zvucnika...a dvojica navalila pricat i pricat...
-
Kid_A
???Neelix wrote:...zato sto je drugarica danas kukavica
...pisham ti ja tako u WC-u galerije u ferhadiji i cujem glasove odnekud...gledam, ne moze se cut izvana...nema nigdje zvucnika...a dvojica navalila pricat i pricat...tek kad sam izasao sjetio sam se diktafona u dzepu, koji se slucajno ukljucio
-
Dog_Father
Ja sam jednom cuo moje srce kako kuca. Dakle cuo ga usima. Cika doktor kaze stres. 
- 8. sekretar SKOJ-a
pitt wrote:sta je cudno ako glasove cujes?
Ništa nije čudno ako čuješ glasove, evo i pjevači to isto čuju.dino&ivana wrote:živi život između dva straha
bez ijednog trena predaha
i sluti kakav će to biti muk
kad dodirne te glas koji nema zvuk