Nesto ljepo i vedro
Moderator: anex
-
KOgrlice
#1 Nesto ljepo i vedro
Last edited by KOgrlice on 25/03/2014 12:43, edited 1 time in total.
-
x_lecter
#2 Re: Nesto ljepo i vedro
jaranice, radije cu uzeti 5 paketica sliba
- kingofsnake
#3 Re: Nesto ljepo i vedro
x_lecter wrote:jaranice, radije cu uzeti 5 paketica sliba
-
mefistofilis
#4 Re: Nesto ljepo i vedro
dobro, za sta je ovo???
-
KOgrlice
#5 Re: Nesto ljepo i vedro
Hvala sto ste to podijelili sa nama i hvala vam sto ste s tim srozali moj rucni rad od cega hranim dijete i sebe. Ja sam samo samohrana majka koja pokusava da radi i nesto zaradi u ovom tmurnom okruzenju.x_lecter wrote:jaranice, radije cu uzeti 5 paketica sliba
Hvala vam najljepsa.
-
KOgrlice
#6 Re: Nesto ljepo i vedro
Zahvaljujem vam na interesu, to su ogrlice koje mozete na nosite svakodnevno.atorniji putnik wrote:dobro, za sta je ovo???
- kingofsnake
#7 Re: Nesto ljepo i vedro
Pa trebala si tako napisati, prodajem hoćel' neko kupit, a ne nešto lijepo i vedro i morate ih vidjeti.KOgrlice wrote:Hvala sto ste to podijelili sa nama i hvala vam sto ste s tim srozali moj rucni rad od cega hranim dijete i sebe. Ja sam samo samohrana majka koja pokusava da radi i nesto zaradi u ovom tmurnom okruzenju.x_lecter wrote:jaranice, radije cu uzeti 5 paketica sliba
Hvala vam najljepsa.
-
mefistofilis
#8 Re: Nesto ljepo i vedro
ma mene zbunise ovi kauci i stolovi, kontam, necu valjda ogrlice na zid kaciti 
-
x_lecter
#9 Re: Nesto ljepo i vedro
Srozao, zato sto su mi slicice prioritet nad ogrlicama??? sad tek ne bih kupio nista od tebe ... a ta socijalna prica o samohranoj majci i sl. kod mene ne pije vode ... poznajem samohrane majke koje zive ko begovi.KOgrlice wrote:Hvala sto ste to podijelili sa nama i hvala vam sto ste s tim srozali moj rucni rad od cega hranim dijete i sebe. Ja sam samo samohrana majka koja pokusava da radi i nesto zaradi u ovom tmurnom okruzenju.x_lecter wrote:jaranice, radije cu uzeti 5 paketica sliba
Hvala vam najljepsa.
-
KOgrlice
#10 Re: Nesto ljepo i vedro
Jos jednom hvala na komentaru.x_lecter wrote:Srozao, zato sto su mi slicice prioritet nad ogrlicama??? sad tek ne bih kupio nista od tebe ... a ta socijalna prica o samohranoj majci i sl. kod mene ne pije vode ... poznajem samohrane majke koje zive ko begovi.KOgrlice wrote:Hvala sto ste to podijelili sa nama i hvala vam sto ste s tim srozali moj rucni rad od cega hranim dijete i sebe. Ja sam samo samohrana majka koja pokusava da radi i nesto zaradi u ovom tmurnom okruzenju.x_lecter wrote:jaranice, radije cu uzeti 5 paketica sliba
Hvala vam najljepsa.