Pitam se kako bi bilo da im djuture odemo i... otvorimo koju temu?
Nesto kontam....
- Vodenjak
#1 Nesto kontam....
.... znate li vi koji je "najSDAovskiji" (joooj izraza, ubice me uciteljica!
) forum na netu?

-
Toozla
#2 Re: Nesto kontam....
Vodenjak wrote:.... znate li vi koji je "najSDAovskiji" (joooj izraza, ubice me uciteljica!) forum na netu?
Pitam se kako bi bilo da im djuture odemo i... otvorimo koju temu?![]()
![]()
![]()
![]()
....s obzirom da sam se uvijek zalagao za ravnopravnost, mislim da je ovaj prijedlog ne potpun bez otvaranja teme/a na SDS i HDZ forumima...
...ja hocu da sam "konstutivan" na svakom' pedlju BIH...
....treba otvorit' temu "BIH moja domovina" i vidjeti kakve cemo odgovore dobiti.....
- Alfons Kauders
Nesto ja kontam,
kad bi otiso na Google i ukuco cetnik, ustasa, balija...
Sta bi dobio najvise odgovora, odoh sad napolje, eto me za 3-4 sata, pa pokusajte, ja zurim...
kad bi otiso na Google i ukuco cetnik, ustasa, balija...
Sta bi dobio najvise odgovora, odoh sad napolje, eto me za 3-4 sata, pa pokusajte, ja zurim...
- Vodenjak
#4 Re: Nesto kontam....
ODLICNA ideja Toozla!Toozla wrote:Vodenjak wrote:.... znate li vi koji je "najSDAovskiji" (joooj izraza, ubice me uciteljica!) forum na netu?
Pitam se kako bi bilo da im djuture odemo i... otvorimo koju temu?![]()
![]()
![]()
![]()
....s obzirom da sam se uvijek zalagao za ravnopravnost, mislim da je ovaj prijedlog ne potpun bez otvaranja teme/a na SDS i HDZ forumima...
...ja hocu da sam "konstutivan" na svakom' pedlju BIH...
....treba otvorit' temu "BIH moja domovina" i vidjeti kakve cemo odgovore dobiti.....
![]()
![]()
Izadjite s prijedlogom na koja 3 foruma da izadjemo i kad!
Ako nista da se malo zabavimo!
A i njih!
- Alfons Kauders
Nesto ste zaboravili - doci ce ovi nacionalno osvjesceni, pa ce traziti da se nadje i najkomunjarskiji forum, pa bolje je da i njeg potrazite...
Garant je neki nas...Tuzlanski...
Garant je neki nas...Tuzlanski...
- Saian
Ma ideja je ok, al sto pitt reche kad se navale ovdje nama na grbachu, spanska inkvizicija ce moc doc na seminar za usavrshavanje ovdje, pa koliko god da bi se mi tamo nasmijali, ovdje bi me chelo i dlan zabolili od kolizije uzrokovane od te poplave dragulja iz njihovih malih ljesnjaka u glavi

- Fair Life
Nemojte zivi bili !!
Dok vas jos "to" drzi... otidjite u biblioteku i pozajmite kakvu glupu knjigu. Pokusajte je procitati, a dok se snjom 'rvete popustice vas "to". Ili jos jednostavnije u prvom kiosku kupite Avaz... i barem prelistajte.
Nemojte prizivati skakavce na nasu kulturu... taman pocelo klijati i...
Neka nas ostave u mraku, jer ako oni upale svijetlo... ne pomazu ni oni HTZ coroskopi za varioce.
Dok vas jos "to" drzi... otidjite u biblioteku i pozajmite kakvu glupu knjigu. Pokusajte je procitati, a dok se snjom 'rvete popustice vas "to". Ili jos jednostavnije u prvom kiosku kupite Avaz... i barem prelistajte.
Nemojte prizivati skakavce na nasu kulturu... taman pocelo klijati i...
Neka nas ostave u mraku, jer ako oni upale svijetlo... ne pomazu ni oni HTZ coroskopi za varioce.
-
mostarac
http://forum.bljesak.info
Ima ustasa za izvoza
Ja sam na tom forumu vec dugo, tj. nekih godinu i po i klao sam se pravo ono sam protiv svih. doduse ima i tamo par normalnih likova ali se mogu nabrojat na prste jedne ruke.[/url]
Ima ustasa za izvoza
-
Toozla
...ma jeni to.... odavno se nisam pomarisao sa unutrasnjim neprijateljem, pa me strah da ne ispadnem iz forme....Saian wrote:za to se ne treba bit' hrabar, treba samo bit' mazohista. aj priznaj Toozla da volish miris kozhnog bicha, aj priznaj sadToozla wrote:...jeste misevi...oni, oni, oni najmanji....![]()
![]()
![]()
ps - haj priznaj da si se u armiju prijavio tek u septembru '92. kad su poceli djeliti cigare....
-
mostarac
ja rekoh ukinu nam co'jek temu majke mi, a bas se poceli zabavljatmoderator wrote:Toozla wrote:...ma jeni to.... odavno se nisam pomarisao sa unutrasnjim neprijateljem, pa me strah da ne ispadnem iz forme....Saian wrote: za to se ne treba bit' hrabar, treba samo bit' mazohista. aj priznaj Toozla da volish miris kozhnog bicha, aj priznaj sad![]()
![]()
ps - haj priznaj da si se u armiju prijavio tek u septembru '92. kad su poceli djeliti cigare....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma meni je ovde ovo izivljavanje jer na bljesku sam navikao da me u raspravi sa 20 ljudi niko ne podrzava i svi mi jebu mater i tako godinu i po dana, pa kad me ovde i dvojica podrze ne mogu se nacudit majke mi pa po pet puta se vracam da samozadovoljno vidim kako me neko podrzao. Meni to bas cudno bude
- stickitout
Auuuuuu pa ovde se organizuje "I-Forumasko-Diverzantska"
. Tu-spas mene.
Idemo ajde , recite forume eto me
Akcija 
-
mostarac
ja sam nasao jedan. hajde ti sad drugi, a poprilicno sam i iscrpljen u dugotrajnoj borbi s unutrasnjim neprijateljem pa mi je ovo kao predah na slobodnoj teritorijiToozla wrote:...mostarac, de nam nadji jos SDS i SDA forum i ako treba idemo se nas dvojica sami marisat sa unutrasnjim neprijateljom...![]()
...kol'ko su mi puta u ratu rekli 'sta pucas, sad ce oni po nama'....
-
Toozla
...evo ga.... http://forum.sarajevo-rs.com/ ....ja probao prije mjesec da uspostavim neki kontakt i dozivio totalni fijasko....niko normalan(bar' u to doba)....umro je mostar wrote:ja sam nasao jedan. hajde ti sad drugi, a poprilicno sam i iscrpljen u dugotrajnoj borbi s unutrasnjim neprijateljem pa mi je ovo kao predah na slobodnoj teritorijiToozla wrote:...mostarac, de nam nadji jos SDS i SDA forum i ako treba idemo se nas dvojica sami marisat sa unutrasnjim neprijateljom...![]()
...kol'ko su mi puta u ratu rekli 'sta pucas, sad ce oni po nama'....