NESTLE - Navodni nepotizam i korupcija u sarajevskom uredu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Krugman

Post by Krugman »

karanana wrote:Ne mogu da procitam ovaj nestleov mail kako treba jer mjesto nasih slova s kvakicama vidim neke cudne simbole. Haj jos jednom nakaci ali da nema ovih simbola. Iz onog sto samprobo da skontam, cini mi se da su se vise bavili onim mojim sto sam rekao da sam se prijavio ja sa postdiplomskim a nisu odgovorili direktno na to da li je Skenderija ustvari brat ovog covjeka i jeli Skenderija vec zaposlen kod njega.
I meni je mail stigao sa ovim znakovima umjesto nasih slova tako da ti nemam cist teks za postiranja. Ali pored toga, moze se procitati sta pise. To su informacije koje sam ja primio od osobe odgovorne za personal u Nestle Adria, i ona se slozila sa mojim prijedlogom da postiram te informacije ovdje na forumu ostalima koji su bili izlozeni orginalnim tvrdnjama.
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Svaka cast na potezu iako nazalost nista nece promjeniti. Zao mi je ovih komentara sto misle da je motiv "da komsiji crkne krava" mislm da bez institucionalne podrske nece biti nista vise osima mrtvog slova na papiru. Jel se mogu ovakvi slucajevi prijaviti nekom odjelu za privredni kriminal ili nekoj od inspekcija??? Vecina kompanija ima pravilo da ne zaposljava osobe u srodstvu iz vrlo logicnih razloga ali kod nas ocigledno to ne vrijedi. Zalosno :sad:
Post Reply