Nestao pas

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
Ken Parker

#1 Nestao pas

Post by Ken Parker »

Image

Dana 07.10.10. nam je nestao TIBETANSKI ŠPANIJEL smedje boje koji se odaziva na ime POPY. Pas je posljednji put vidjen na području Alipašina polja, ukoliko dobijete bilo kakvu info o ovome psu molimo Vas da nas kontaktirate na PP. Nalazaču slijedi nagrada, svaka pomoć je dobro došla...
kokuz_sa

#2 Re: Nestao pas

Post by kokuz_sa »

nisam siguran al mislim da sam juce slicnog cuku vidjeo prekoputa sportske dvorane mojmilo sa jos 2 veca kera..
ovdje u B fazi..
nisam zagledao fino sam pogledao da vidim gdje ce copor da im se sklonim s puta..
Ken Parker

#3 Re: Nestao pas

Post by Ken Parker »

Hvala kokuz_sa , obilazimo taj lokalitet već tri dana ali nismo imali sreće da ga sretnemo. Posljednje informacije koje smo dobili govore da je primjećen na potezu bazen - otoka, nadam se da ćemo ga ubrzo pronaći...
minjonja

#4 Re: Nestao pas

Post by minjonja »

vidjela sam letak na otoci... tako mi je zao sto je nestao. zelim da ga sto prije nadjete.
Sahbaz12

#5 Re: Nestao pas

Post by Sahbaz12 »

Nisam siguran,ali mislim da je bas ovaj pas danas bio ispred velikog amfiteatra Elektrotehnickog fakulteta u kampusu univerziteta. Bas mi je bilo neobicno,jer je izgledao kao kucni pas(pitom,cist...),a ne kao lutalica... Sad mi je strasno krivo sto prije ne procitah ovaj topic. Nadam se da ces ga pronaci,a ako hoces,posalji mi neki kontakt telefon na pp da ti mogu javiti ako ga vidim ponovo.
Ken Parker

#6 Re: Nestao pas

Post by Ken Parker »

Pronasli smo ga jucer na Otoci , zena je vidjela plakat i nazvala... Hvala svima koji su nam pomogli svojim pozivima!
minjonja

#7 Re: Nestao pas

Post by minjonja »

Ken Parker wrote:Pronasli smo ga jucer na Otoci , zena je vidjela plakat i nazvala... Hvala svima koji su nam pomogli svojim pozivima!

odlicno :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Sahbaz12

#8 Re: Nestao pas

Post by Sahbaz12 »

minjonja wrote:
Ken Parker wrote:Pronasli smo ga jucer na Otoci , zena je vidjela plakat i nazvala... Hvala svima koji su nam pomogli svojim pozivima!

odlicno :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Pasiflora

#9 Re: Nestao pas

Post by Pasiflora »

Bas si me obradovao :!: :!: :!: :!: Sretno :thumbup:
Post Reply