Evo boldirao sam ti rečenicu kojom si pokazao šta si i ko si i ne kaže se strani knjiga, nego stranih knjiga, ako si na to mislio i dami se piše odvojeno, jesi li i to naučio iz "straniii knjiga".Geronimo81 wrote:
pa jos gore toliko star a neznas sta je zapadna hercegovina.
Kao drugo ja nigdje nisam spominjao ciji je mostar jer mostar je grad mostaraca buduci i sadasnji ma odakle god dosli.
Drugo ti si taj koji je jedan obicni nacionalista koji je na osnovu saznanja da sam ja hrvat pa da sam iz Mostara kacis etiketu da ja dijelim mostar.
Tesko dami mozes odrzati lekciju iz Povijesti i Zemljopisa jer sam ih ucio iz strani knjiga ne iz knjiga koje su napisali gori mitomani nego oni sto su pisali po srbiji i Hrvatskoj .
Mozda si ipak toliko star pa slabo kontas sta pisem nije do mene vec do tebe
Mali čovječe ja sam HRVAT i toliko o tome
Ali da zaboravio sam rođen sam u Sarajevu pa po ukazu ministra Šuška nemam pravo da budem Hrvat, već samo katolik, pa pošto sam ateista onda ni ne postojim.
Kad smo već kod Mostara ne reče li ono Čović budući glavni grad trećeg entiteta? na to sam ja mislio i ti to jako dobro znaš, ali pošto si iscrpio i ono malo argumenata ako si ih uopšte i imao, hvataš se za riječi i mijenjaš tok diskusije.