Nestanak civilizacije
Moderator: O'zone
#1 Nestanak civilizacije
Neki kreten busi zid u 10 do 23h. Neznam na kojem katu ni u kojem ulazu, al sve odjekuje...
E idiote dabogda ti vazda neko busio zid nad glavom!!!
E idiote dabogda ti vazda neko busio zid nad glavom!!!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2 Re: Nestanak civilizacije

Znam kako ti je...otprilike. Prvi komsija sa kojim nas zid samo djeli u 7 pocne da cijepa drva vec jedno 10ak dana...razbije mi san svakodnevno.
- nostalgicar
#3 Re: Nestanak civilizacije
Draga moja kuca i avlija...
gotiva !!!

- ladyblue18
#4 Re: Nestanak civilizacije
Da.nostalgicar wrote:Draga moja kuca i avlija...gotiva !!!

- nostalgicar
#5 Re: Nestanak civilizacije
Jesu bolan.Meni da neko hoce da belaj napravi i da me uznemiri mora pocji 15-m avlije,a pri tom nema sanse da ga ker ne preduhitri,a ako on zakaze,vazda mogu pucati.Nismo Amerika,ali je ipak ovo moje i stas ti tu i meni smetati ?!?ladyblue18 wrote:Da.nostalgicar wrote:Draga moja kuca i avlija...gotiva !!!
Ali evo ja gore napisah problem, znaci vise ni kuce nisu garancija za mir.
Last edited by nostalgicar on 05/11/2009 23:06, edited 1 time in total.
- KadSeMrtviProbudimo
#6 Re: Nestanak civilizacije
Znam kako vam je ... otprilike 

#7 Re: Nestanak civilizacije
Pa lady naravno da ima veze naslov teme sa ovim... drustva (neka) evoluiraju unaprijed i postoje mjesta gdje je van pameti ovako nesto. Mi se vracamo pecinskim precima...
Znam da imamo milion prezvakanih tema al eto kad vec neznam kome da posaljem drotove, bar ce mi malo biti lakse.
Mozda ce busilicom probiti neki strujni kabal...
Znam da imamo milion prezvakanih tema al eto kad vec neznam kome da posaljem drotove, bar ce mi malo biti lakse.
Mozda ce busilicom probiti neki strujni kabal...
#8 Re: Nestanak civilizacije
il mi se cini il izbija plocice
jao morona kretenskog ko te pusti sa sela...

jao morona kretenskog ko te pusti sa sela...
#9 Re: Nestanak civilizacije
Ah znam kako ti je! Meni se to ljetos dogodilo. Lik iznad mene busi busi busi. I to je znalo trajati do ponoci, a ujutro zapocinjati u 7 (ljeti kad je ljudima odmor i kad mogu spavati).
Prvi dan sam slegla ramenima i kontala "ma hajd mozda mu se nesto zuri, ne smeta toliko", drugi dan sam izgubila sve zivce, treci dan sam pokupila te poispadale zivce i pokucala mu na vrata i zamolila ga da prestane. Izvinio se, ali nije poslušao.
Četvrti dan mu je moj momak malo pokucao na vrata, malo digao galamu. Nije se više usudio ni danju da buši!
Prvi dan sam slegla ramenima i kontala "ma hajd mozda mu se nesto zuri, ne smeta toliko", drugi dan sam izgubila sve zivce, treci dan sam pokupila te poispadale zivce i pokucala mu na vrata i zamolila ga da prestane. Izvinio se, ali nije poslušao.
Četvrti dan mu je moj momak malo pokucao na vrata, malo digao galamu. Nije se više usudio ni danju da buši!
- Amazonka27
#10 Re: Nestanak civilizacije
javi nam kad bude mjenjao stolariju
da se skupimo pa da mu uletimo diverzantski u stan i maznemo nove prozore pa nek spava na propuhu

da se skupimo pa da mu uletimo diverzantski u stan i maznemo nove prozore pa nek spava na propuhu

- Amazonka27
#11 Re: Nestanak civilizacije
pffpjegica wrote:Ah znam kako ti je! Meni se to ljetos dogodilo. Lik iznad mene busi busi busi. I to je znalo trajati do ponoci, a ujutro zapocinjati u 7 (ljeti kad je ljudima odmor i kad mogu spavati).

- ladyblue18
#12 Re: Nestanak civilizacije
Ma znam, ali eto ja zivim u mahali pa s ovim komsijom smo kuca uz kucu i zid od dnevnog i moje sobe je ustvari zid od kuce koji je u njegovoj avliji, i nema sanse da me ne probudi.nostalgicar wrote:Jesu bolan.Meni da neko hoce da belaj napravi i da me uznemiri mora pocji 15-m avlije,a pri tom nema sanse da ga ker ne preduhitri,a ako on zakaze,vazda mogu pucati.Nismo Amerika,ali je ipak ovo moje i stas ti tu i meni smetati ?!?ladyblue18 wrote:Da.nostalgicar wrote:Draga moja kuca i avlija...gotiva !!!
Ali evo ja gore napisah problem, znaci vise ni kuce nisu garancija za mir.
#13 Re: Nestanak civilizacije
Amazonka27 wrote:javi nam kad bude mjenjao stolariju![]()

neko je zvao drotove u 12 valda su ga provalile prve komsije... al zato nas je jutros za dobrojutro pocastio sa par zvrrrndaja ono do daske
ccc ma sta ces nije papak kriv sto je papak...
- Cholina_Lokica
#14 Re: Nestanak civilizacije
kod mene ima neka pukotina koja ima obicaj s vremena na vrijeme da pocne stemat zidove oko 3 pola 4 ujutro...
valjda nekoga prenese...
a plus toga imamo neko hiperaktivno dijete koje naprosto obozava svaku noc u neka doba da pocne da vristi i skace pa citav ulaz odjekuje... ali to nije sve, neke komsije su skontale da je najefikasniji nacin usutkivanja tog djeteta lupanje po radijatorima
pa tako dijete pocne vristati, neki komsija pocne lupati u radijator, onda mu se jos neko pridruzi valjda da svi usute... ma uzivancija ziva
i tako po vas cijelu noc se svi takmice ko ce glasnije zvukove proizvoditi 
papak ostaje papak bez obzira na ubrzanje

a plus toga imamo neko hiperaktivno dijete koje naprosto obozava svaku noc u neka doba da pocne da vristi i skace pa citav ulaz odjekuje... ali to nije sve, neke komsije su skontale da je najefikasniji nacin usutkivanja tog djeteta lupanje po radijatorima

#15 Re: Nestanak civilizacije
ako jedan handri desetoricu, onda on nije papak -vec su ona desetorica supci.
- Black swan
#16 Re: Nestanak civilizacije
mi smo imali psihičkog bolesnika iznad
nama je poplava u stanu bila kao dobar dan
ko u filmovima kad se voda niz zidove spusta i kad napuni kuglu od lustera
to su bila vremena
ko u filmovima kad se voda niz zidove spusta i kad napuni kuglu od lustera

- Alfons Kauders
#17 Re: Nestanak civilizacije
ja sam imao normalnog komsiju ispod...komi wrote:mi smo imali psihičkog bolesnika iznad
ko u filmovima kad se voda niz zidove spusta i kad napuni kuglu od lustera![]()
![]()
![]()
to su bila vremena
ali je nakon nekoliko godina organizovanja aftera ranom zorom postao psihicki bolesnik...
- ladyblue18
#18 Re: Nestanak civilizacije
Dile wrote:kod mene ima neka pukotina koja ima obicaj s vremena na vrijeme da pocne stemat zidove oko 3 pola 4 ujutro...valjda nekoga prenese...
a plus toga imamo neko hiperaktivno dijete koje naprosto obozava svaku noc u neka doba da pocne da vristi i skace pa citav ulaz odjekuje... ali to nije sve, neke komsije su skontale da je najefikasniji nacin usutkivanja tog djeteta lupanje po radijatorimapa tako dijete pocne vristati, neki komsija pocne lupati u radijator, onda mu se jos neko pridruzi valjda da svi usute... ma uzivancija ziva
i tako po vas cijelu noc se svi takmice ko ce glasnije zvukove proizvoditi

#19 Re: Nestanak civilizacije
ma da mi je stan negdje uz stan ovog kretena krho bi i ja po zidovima, podu i plafonu al nikako da skontam tacnu lokaciju...
- Cholina_Lokica
#20 Re: Nestanak civilizacije
to ti je i meni najgore... da znam ko su doticni ljudi, isla bi im na vrata u 4 ujutro, ali nikako ne mogu da skontam ko je...Skyfox wrote:ma da mi je stan negdje uz stan ovog kretena krho bi i ja po zidovima, podu i plafonu al nikako da skontam tacnu lokaciju...

- ladyblue18
#21 Re: Nestanak civilizacije
Ma najbolje od vrata do vrata naci cete ih prije ili kasnije. 

- Cholina_Lokica
#22 Re: Nestanak civilizacije
vjerujes li da sam i to razmisljala... ali imam problem, jer ono u ulazu po dva stana imaju kao onaj hol, pred vratima, i svi to zakljucavaju, i onda opet iz te pozicije ne cujem odakle zvukovi dolazeladyblue18 wrote:Ma najbolje od vrata do vrata naci cete ih prije ili kasnije.

#23 Re: Nestanak civilizacije
ja konto Apokalipsa 
kreno vec da se pakujem za Njemacku

#24 Re: Nestanak civilizacije
hakazvaka wrote:ja konto Apokalipsa
Bujrum cekam vas.Al ni ovdje nije bolje.
Ispod mene zivi neka porodica nenormalna al totalno. Zena bosanka muz turcin pa kad se pocnu svadjati to zvuci nevjerovatno
Nesto:Üc kü düröüü jebo ti mater küj cük seljacino
-
#25 Re: Nestanak civilizacije
ecstase wrote:hakazvaka wrote:ja konto Apokalipsa
Bujrum cekam vas.Al ni ovdje nije bolje.
Ispod mene zivi neka porodica nenormalna al totalno. Zena bosanka muz turcin pa kad se pocnu svadjati to zvuci nevjerovatno
Nesto:Üc kü düröüü jebo ti mater küj cük seljacino