STRAVIČNA prometna nesreća koja se u četvrtak oko 20 sati dogodila u Bugojnu, šokirala je javnost. Troipolgodišnjeg dječaka je automobil pregazio dok ga je majka držala za ruku.
Majka stradalog dječaka, 40-godišnja Fazila Čehaja, novinarima Dnevnog avaza je ispričala kako je sa sinom Aldinom izašla iz trgovine te kako je tad na dječaka naletio Peugeot, kojim je upravljao Almir S.
"Sve se odigralo tako brzo i jednostavno ne znam kako se, po našem izlasku iz prodavaonice, stvorio automobil, koji je praktički iz mojih ruku pokupio dijete. Vozač je odmah izašao iz vozila, uzeo dijete i krenuli smo prema bolnici. U jednom trenutku je ponovno počeo disati i učinilo mi se da će doći svijesti", kroz plač je ispričala Fazila Čehaja.
Policija još uvijek istražuje okolnosti pod kojima je do nesreće došlo.
kopirano sa index
Vrijeme je da se definitivno nesto uradi na kvaliteti saobracaja u BiH jer ovo trenutno je jako zalosno i sramno
nesreca u Bugojnu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- McDizdar
#2 Re: nesreca u Bugojnu
Da ne otvaram novu temu o Bugojnu a treba mi samo jedna mala info.
Može li mi ko reći jesu li u posljednje vrijeme završili sa rovarenjem puta na Rostovu? Počesto idem za Bugojno a prije nekih mjesec dana sam prestao ići preko Rostova jer su na jednom mjestu u dužini od nekih možda kilometar put toliko unakazili da mi je žao jahat auto na onim nezgrapnim brazdama pa me zanima jesu li to imalo sanirali ili se gore i dalje vozi Dakar?
Može li mi ko reći jesu li u posljednje vrijeme završili sa rovarenjem puta na Rostovu? Počesto idem za Bugojno a prije nekih mjesec dana sam prestao ići preko Rostova jer su na jednom mjestu u dužini od nekih možda kilometar put toliko unakazili da mi je žao jahat auto na onim nezgrapnim brazdama pa me zanima jesu li to imalo sanirali ili se gore i dalje vozi Dakar?
-
Mislilac
#3 Re: nesreca u Bugojnu
Rovarenje po Rostovu? Ma gore je njemački autoput kakvih cesta ima...
PS. Informacija od 30og avgusta.
PS. Informacija od 30og avgusta.
- McDizdar
#4 Re: nesreca u Bugojnu
Znači dobro je. Hvala na info.