NESRECA U ALIPASINOJ???

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

zena21

Post by zena21 »

jeste... procitah jutros u novinama... vozio motor YAMAHA bez polozenog vozackog :roll: :roll:

ima teske povrede glave i razne prelome po tijelu, trebace mu najmanje 5 operacija
anakadabra

Post by anakadabra »

JD wrote:
Romeo 80 wrote:Da li ko zna kakve pojedinosti šta se juče desilo na Stupu? Brat mi kaže da je tramvaj pregazio djevojku navodno! :( Prolazio je tuda autom i kaže da je strašna scena bila, vidio je samo noge kako vire ispod tramvaja! :( :( :(
pa nista seljanka prelazi cestu i sine 50 metara od tramvajske stanice, ja bi je namjerno opalio. nasim papcima nikad objasnit osnovne stvari, pa sta trebaju zidovima ograditi svaku ulicu da naucis seljaka da se tu ne prelazi cesta...
ajd ne pretjeruj živ bio gledam svojim očima neki dan hadžo nagazio tramvaj od alipašinog mosta prema televiziji i naravno na crveno `ko sav sretan :x sreća pa nije bilo u tom trenutku ni jednog pješaka koji je prelazio ulicu..
Neelix

Post by Neelix »

JD wrote:
Neelix wrote:
JD wrote: sto je strasno ?

krivi su roditelji sto ih tako lijepo odgoje, sto im kupuju motore, sto ne znaju sta im djeca rade i s kim se druze, a s druge strane kriva je drzava i policija sto nista ne rade po pitanju kaznjavanja, peglaju samo za kacigu a za nacin voznje i svakakve gluposti koje ta djecurlija izvodi na skuterima nemaju nikakve sankcije.

ja ne vidim nista strasno u tome dok god je uzrok nesrece divljanje debila na skuteru.
eto nek nisu krivi roditelji koji uce djecu da svjesno krse zakon, voze kad ne smiju, parkiraju gdje ne smiju. suti bogati.
o cemu ti ? :S gdje sam ja napisao da roditelji nisu krivi ?
nigdje, ali sam pretpostavljao da svoje roditelje smatras zlatnim. ovo su prekrsaji koje si na drugim temama priznao da svjesno cinis. :-?
danas

Post by danas »

zena21 wrote:jeste... procitah jutros u novinama... vozio motor YAMAHA bez polozenog vozackog :roll: :roll:

ima teske povrede glave i razne prelome po tijelu, trebace mu najmanje 5 operacija
ja predlazem da ga metnemo na humanitarne akcije, i da mu sakupimo za operacije...
daduli_sa

Post by daduli_sa »

danas wrote:
zena21 wrote:jeste... procitah jutros u novinama... vozio motor YAMAHA bez polozenog vozackog :roll: :roll:

ja predlazem da ga metnemo na humanitarne akcije, i da mu sakupimo za operacije...
Meni se ipak cini da si ti u jednom krugu manje... :roll:
danas

Post by danas »

daduli_sa wrote:
danas wrote:

Meni se ipak cini da si ti u jednom krugu manje... :roll:
sto da ne? zasluzio je... :oops:
JD

Post by JD »

Neelix wrote: nigdje, ali sam pretpostavljao da svoje roditelje smatras zlatnim. ovo su prekrsaji koje si na drugim temama priznao da svjesno cinis. :-?
hahaha e lika sta si to citao sve moje postove na forumu da bi mogao nesto da napises ? oj boze cime se ti opterecujes

uostalom kakve veze ima nepropisno parkiranje ( u gradu bez parkinga ) sa divljanjem na skuteru bez kacige ? to tebi isto ? ajd ne javljaj se vise ziv bio ;) nidje veze s temom
Neelix

Post by Neelix »

ima veze sa odgovornoscu roditelja koju si sam spomenuo. sa kucnim odgojem, kojeg ocito nemas. opterecujem se svima koji krse zakon. i ti bi trebao dijete.
JD

Post by JD »

haha i sta sad ? strasni neelix je rekao da neko nema kucnog odgoja haha, bogalju jedan ako vec izigravas neku pamet, onda fino stani iza svojih rijeci pa se predstavi pa da vidimo sto ces onda o nekome pricati.

ako te to toliko opterecuje zali se drzavi ili mi dodji u facu reci da nemam kucnog odgoja, neces ovdje nista promijeniti, ali haj jebiga u tvojim godinama i nemas nista drugo radit osim drkat qrac na internetu...
Neelix

Post by Neelix »

JD wrote:haha i sta sad ? strasni neelix je rekao da neko nema kucnog odgoja haha, bogalju jedan ako vec izigravas neku pamet, onda fino stani iza svojih rijeci pa se predstavi pa da vidimo sto ces onda o nekome pricati.

ako te to toliko opterecuje zali se drzavi ili mi dodji u facu reci da nemam kucnog odgoja, neces ovdje nista promijeniti, ali haj jebiga u tvojim godinama i nemas nista drugo radit osim drkat qrac na internetu...
...sto ne mijenja situaciju da si ti mali debil koji svjesno krsi zakon. neka neka, stigne bandera takve kad tad :D
JD

Post by JD »

ma de mi reci kad cu se zabit da znam, vidim da sve znas o svakome haha

koji broj cipela nosim ? :lol:

koliko sam kazni platio ?
Neelix

Post by Neelix »

insallah sto prije, dace bog :D
JD

Post by JD »

Neelix wrote:insallah sto prije, dace bog :D
haha ajd onda me obavijesti kad ti bog javi da ce ti uslisiti zelju.

i ja kazem insallah sto prije da mi izletis ispred auta kad malo izadjes iz virtualnog svijeta na ulicu, da se bolje upoznamo. necu preko 60 ;)
Neelix

Post by Neelix »

ajd valja, recu mu da mi shibne sms :D

ma sjebaces astru beze ba, cvrst sam ja :D :P
JD

Post by JD »

Neelix wrote:ajd valja, recu mu da mi shibne sms :D

ma sjebaces astru beze ba, cvrst sam ja :D :P
a yebiga onda, moracu preko ogranicenja a ne moze, sporo je. morat cu onda sta jace posudit haha
Neelix

Post by Neelix »

:lol: ma samo nek nije poslije 11h navece :D
JD

Post by JD »

Neelix wrote::lol: ma samo nek nije poslije 11h navece :D
haha ajd dobar je bog udovoljit ce ti i taj detalj :lol:
Neelix

Post by Neelix »

JD wrote:
elhamdulilah :D :D
JD

Post by JD »

Neelix wrote:
JD wrote:
elhamdulilah :D :D
hajd cujemo se moram ici, u kazni sam, vozio sam do 23:02 :lol:
kaokakao

Post by kaokakao »

slomljene obje noge, lijeva ruka, kuk, donja vilica i jos neke kosti lica i krvarenje u mozgu.... :(
znam tog momka, radi kao konobar u Haciendi...pravo mi ga zao :( super momak!
sada se nalazi van zivotne opasnosti.
Post Reply