Teta sto prodaje novine na semaforu mi rece da je kombi oborio motociklistu i da je momak mrtav
Ima li iko provjerenu informaciju??
sto je strasno ?barby02 wrote: Strasno je da tako stradaju ova djeca . . .
Ma nista strasno,zena21 wrote:ovaj grad je uzasan... pa svaki dan je neko ili tesko povrijedjen ili poginuo![]()
![]()
Udario zenu, 56 godina, srecom nije nista strasno bilo, nekolik kopci na glavi i modrice po tijelu. Dobro je proslaRomeo 80 wrote:Da li ko zna kakve pojedinosti šta se juče desilo na Stupu? Brat mi kaže da je tramvaj pregazio djevojku navodno!Prolazio je tuda autom i kaže da je strašna scena bila, vidio je samo noge kako vire ispod tramvaja!
![]()
![]()
hey, bitno je da je ziv... meni teta jutros rece da nijelejlasa wrote:To je taj, jos je ziv, a pored hematoma ima i lomove svega i svacegamIRCerka wrote:ne znam jel bilo vise udesa, ali brat od poznanika je jutros imao udes i na kosevu treba operisat glavu zbog hematoma...
Ma ne cudi me, s obzirom kako pogotovo ova malo starija gospoda jurisa na tramvaje i trolejbuse.lejlasa wrote:Udario zenu, 56 godina, srecom nije nista strasno bilo, nekolik kopci na glavi i modrice po tijelu. Dobro je proslaRomeo 80 wrote:Da li ko zna kakve pojedinosti šta se juče desilo na Stupu? Brat mi kaže da je tramvaj pregazio djevojku navodno!Prolazio je tuda autom i kaže da je strašna scena bila, vidio je samo noge kako vire ispod tramvaja!
![]()
![]()
eto nek nisu krivi roditelji koji uce djecu da svjesno krse zakon, voze kad ne smiju, parkiraju gdje ne smiju. suti bogati.JD wrote:sto je strasno ?barby02 wrote: Strasno je da tako stradaju ova djeca . . .
krivi su roditelji sto ih tako lijepo odgoje, sto im kupuju motore, sto ne znaju sta im djeca rade i s kim se druze, a s druge strane kriva je drzava i policija sto nista ne rade po pitanju kaznjavanja, peglaju samo za kacigu a za nacin voznje i svakakve gluposti koje ta djecurlija izvodi na skuterima nemaju nikakve sankcije.
ja ne vidim nista strasno u tome dok god je uzrok nesrece divljanje debila na skuteru.
pa nista seljanka prelazi cestu i sine 50 metara od tramvajske stanice, ja bi je namjerno opalio. nasim papcima nikad objasnit osnovne stvari, pa sta trebaju zidovima ograditi svaku ulicu da naucis seljaka da se tu ne prelazi cesta...Romeo 80 wrote:Da li ko zna kakve pojedinosti šta se juče desilo na Stupu? Brat mi kaže da je tramvaj pregazio djevojku navodno!Prolazio je tuda autom i kaže da je strašna scena bila, vidio je samo noge kako vire ispod tramvaja!
![]()
![]()
o cemu ti ? :S gdje sam ja napisao da roditelji nisu krivi ?Neelix wrote:eto nek nisu krivi roditelji koji uce djecu da svjesno krse zakon, voze kad ne smiju, parkiraju gdje ne smiju. suti bogati.JD wrote:sto je strasno ?barby02 wrote: Strasno je da tako stradaju ova djeca . . .
krivi su roditelji sto ih tako lijepo odgoje, sto im kupuju motore, sto ne znaju sta im djeca rade i s kim se druze, a s druge strane kriva je drzava i policija sto nista ne rade po pitanju kaznjavanja, peglaju samo za kacigu a za nacin voznje i svakakve gluposti koje ta djecurlija izvodi na skuterima nemaju nikakve sankcije.
ja ne vidim nista strasno u tome dok god je uzrok nesrece divljanje debila na skuteru.
Jebo lud zbunjenogJD wrote:o cemu ti ? :S gdje sam ja napisao da roditelji nisu krivi ?Neelix wrote:eto nek nisu krivi roditelji koji uce djecu da svjesno krse zakon, voze kad ne smiju, parkiraju gdje ne smiju. suti bogati.JD wrote: sto je strasno ?
Dobro, to seljanka ne-seljanka u to ne zalazim, ima nas svakakvih, ali simptomaticno je da uglavnom ulice van pjesackih prelaza prelaze starije osobe, ili osobe koje slabo vide / cuju / hodaju, tako nema sanse da se sklone ili na vrijeme reagiraju u slucaju opasnosti.JD wrote: ...
pa nista seljanka prelazi cestu i sine 50 metara od tramvajske stanice, ja bi je namjerno opalio. nasim papcima nikad objasnit osnovne stvari, pa sta trebaju zidovima ograditi svaku ulicu da naucis seljaka da se tu ne prelazi cesta...