Nesreća na Alipašinom?!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Hendrix

Post by Hendrix »

Neko spomenu gore da je sada uzrok ovim nesrećama što Bihamk ne da stazu kod Hadžića?!?!?Pa otkud ovo sad?Znači napravimo stazu,hajvani dođu i čitav dan drndaju i onda se mirno i staloženo vraćaju kući cestom? :lol:Malo sutra,još više će krhati po normalnoj cesti kad ih neko pobijedi na stazi,valja živce liječit.Je li to sad trebamo mi koji normalno vozimo možda i da platimo po marku na registraciji za pomoć oboljelim od turiranja i kurčenja?Pa nek jadnicima naprave stazu tu više da ne moraju ubijati ljude po ulicama i bezveze kazne plaćat.Treba ljudima pomoći stvarno.Kakvi ba drag raceovi i folovi,pola ovih što jure uopšte to ne rade zbog nekakvog sportskog šumaher duha u krvi nego zbog zatucanog mozga koji ne može da svari da ako voziš 120 km/h tamo gdje je 60 ograničenje možda može doći i do belaja.Na kraju policija kriva što ih zaustavlja?!?!Pravi trkači ( a ja ih poznajem par,uglavnom mehaničari) uopšte ne jurcaju cestom nego imaju auta s kojim se trkaju na stazama ili relijima ko normalni ljudi i oni to vole i žive za taj sport i nikada ne bi doveli ni sebe ni nekog drugog pogotovo nesretnog slučajnog prolaznika na ulici.
Čitav ovaj smrtonosni cirkus će prestati onog dana kada budu uvedene drastično visoke kazne za ovakve pizdarije i kada će majmuni ,a kako drugačije da ih nazovem,koji svoju i tuđu glavu u torbu stavljaju izlaskom na cestu biti odstranjeni iz saobraćaja ,doživotno!Nema tu mandatna,ili mjesec vozačku, doviđenja doživotno pa vozaj trotinet brzo niz cestu.
pentijum

Post by pentijum »

Fair Life wrote:Svakom vozacu koji ulicom kroz naseljeno mjesto (da ne kazem gradskim cestama) vozi vise od limita brzine koji je na saobracajnom znaku propisan... treba pozeljeti banderu na sred ceste i odlazak u 'dzenet' u roku - odmah.
Stvarno ne znam što ti je ovo trebalo, ali ti izgleda ne možeš bez toga?! :?
Fair Life

Post by Fair Life »

pentijum wrote:
Fair Life wrote:Svakom vozacu koji ulicom kroz naseljeno mjesto (da ne kazem gradskim cestama) vozi vise od limita brzine koji je na saobracajnom znaku propisan... treba pozeljeti banderu na sred ceste i odlazak u 'dzenet' u roku - odmah.
Stvarno ne znam što ti je ovo trebalo, ali ti izgleda ne možeš bez toga?! :?
Mozda bi vise volio da sam napisao "dzehenem".
U pravu si. Takvi ne zasluzuju dzenet.
Post Reply