Nesreća na Alipašinom?!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

pentijum

#1 Nesreća na Alipašinom?!

Post by pentijum »

Evo, sad saznah, navodno se na Alipašinom, na raskrsnici između B i C faze desilo neko ubistvo. Kako sam čuo policija je udarila nekog golfa, a čovjek leži mrtav na cesti?!
Last edited by pentijum on 16/01/2006 01:15, edited 1 time in total.
stella_k

#2 Re: Ubistvo na Alipašinom?!

Post by stella_k »

pentijum wrote:Evo, sad saznah, navodno se na Alipašinom, na raskrsnici između B i C faze desilo neko ubistvo. Kako sam čuo policija je udarila nekog golfa, a čovjek leži mrtav na cesti?!
Kad se to desilo?
:(
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Hoce li nekad doci neka lijepa vijest?
rulja_20

Post by rulja_20 »

u jebote pa to mi je u mahali... :shock:
pentijum

Post by pentijum »

To je bilo prije jedno sat. Evo sad sam se vratio, izlazio sam da uslikam.
:( :(
pentijum

Post by pentijum »

Prema onom što pričaju ljudi koji su bili u blizini, crni Micubiši je vozio 150 na sat i pokušao pobjeći policiji. Ovi su onda dojavili i druga kola su ih sačekala na raskrsnici da im blokiraju put. Onda je vozač Micubišija pokušao da zaobiđe i sudario se s policijom. :(
stella_k

Post by stella_k »

pentijum wrote:Prema onom što pričaju ljudi koji su bili u blizini, crni Micubiši je vozio 150 na sat i pokušao pobjeći policiji. Ovi su onda dojavili i druga kola su ih sačekala na raskrsnici da im blokiraju put. Onda je vozač Micubišija pokušao da zaobiđe i sudario se s policijom. :(
Covjece.... :sad:
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Ta policija majke mi postaje sve gluplja i gluplja... prvo su "iskakali" kod televizije tipu koji jurca i prouzrokuju zajedno sa njim pogibiju dvoje mladih ljudi, sad da bi sebe zastitili "iskacu" kolima na cestu sirine tri saobracajne trake... :x
I onda se ljute kad ih covjek oslovi sa DROT... kako ces drugacije?! Glup-gluplji-drot! :x
pentijum

Post by pentijum »

daduli_sa wrote:Ta policija majke mi postaje sve gluplja i gluplja... prvo su "iskakali" kod televizije tipu koji jurca i prouzrokuju zajedno sa njim pogibiju dvoje mladih ljudi, sad da bi sebe zastitili "iskacu" kolima na cestu sirine tri saobracajne trake... :x
I onda se ljute kad ih covjek oslovi sa DROT... kako ces drugacije?! Glup-gluplji-drot! :x
Nije to kod TV bilo baš tako.

Evo pokušavam da postavim sliku da vidite šta je bilo.
JD

Post by JD »

daduli_sa wrote:Ta policija majke mi postaje sve gluplja i gluplja... prvo su "iskakali" kod televizije tipu koji jurca i prouzrokuju zajedno sa njim pogibiju dvoje mladih ljudi, sad da bi sebe zastitili "iskacu" kolima na cestu sirine tri saobracajne trake... :x
A podrzavas ove sto voze 150km/h kroz grad ? Sto ih ti ne zaustavis kad si pametniji od policije ?
Zadig

Post by Zadig »

de sliku
stella_k

Post by stella_k »

pentijum wrote: Nije to kod TV bilo baš tako.

Hajd postavi...
JD

Post by JD »

pentijum wrote:
http://www.imageshack.us ;)
daduli_sa

Post by daduli_sa »

JD wrote:
A podrzavas ove sto voze 150km/h kroz grad ? Sto ih ti ne zaustavis kad si pametniji od policije ?
Ne, naprotiv, ne podrzavam ih! Samo mi je jos gluplji nacin na koji ih oni kao pokusavaju da "sprijece" od brze voznje - direktnim riskiranjem zivota ljudi! ne zelim ni da zamislim sta se moze desiti bilokome ko se slucajno nadje na nekoj stanici ili na trotoaru kad nasi bajni drotovi krenu u akciju "sprecavanja" jurcanja...
I ne zelim da ih ja zaustavljam i pronalazim nacine kako da se to bezbjedno izvede, mislim da postoje strucni ljudi koji bi trebali ili da sami razviju nacin kako da to sprovedu ili da ga jednostavno preuzmu iz drugih zemalja. A nijedan takav nacin ne podrazumijeva zaustavljanje nekoga pri brzini od 150km/h tako sto posaljes JEDNO vozili da ga zaustavi. :x :x :x IDIOTLUK!
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

JD wrote: A podrzavas ove sto voze 150km/h kroz grad ? Sto ih ti ne zaustavis kad si pametniji od policije ?
Policiji treba dati sva moguca ovlastenja. Zivotinju koja vozi 150 km/h kroz grad treba oderati ko macku. :x
pentijum

Post by pentijum »

daduli_sa wrote:
JD wrote:
Ne, naprotiv, ne podrzavam ih! Samo mi je jos gluplji nacin na koji ih oni kao pokusavaju da "sprijece" od brze voznje - direktnim riskiranjem zivota ljudi! ne zelim ni da zamislim sta se moze desiti bilokome ko se slucajno nadje na nekoj stanici ili na trotoaru kad nasi bajni drotovi krenu u akciju "sprecavanja" jurcanja...
I ne zelim da ih ja zaustavljam i pronalazim nacine kako da se to bezbjedno izvede, mislim da postoje strucni ljudi koji bi trebali ili da sami razviju nacin kako da to sprovedu ili da ga jednostavno preuzmu iz drugih zemalja. A nijedan takav nacin ne podrazumijeva zaustavljanje nekoga pri brzini od 150km/h tako sto posaljes JEDNO vozili da ga zaustavi. :x :x :x IDIOTLUK!
Čovječe, potpuno si dezinformiran. :sad:
JD

Post by JD »

daduli_sa wrote: I ne zelim da ih ja zaustavljam i pronalazim nacine kako da se to bezbjedno izvede, mislim da postoje strucni ljudi koji bi trebali ili da sami razviju nacin kako da to sprovedu ili da ga jednostavno preuzmu iz drugih zemalja.
Mislim da bi se to ticalo i tebe da nedaj boze takav kreten pokupina trotoaru nekoga tebi dragog. Nije samo do policije imamo svi ulogu u tome, recimo zasto glasamo za debile koji nisu sposobni da donesu zakon da se policiji da vece ovlastenje, a ne da mozes svakom drotu *ebat mater u lice i da ti nista ne smije.
daduli_sa

Post by daduli_sa »

pape wrote: Policiji treba dati sva moguca ovlastenja. Zivotinju koja vozi 150 km/h kroz grad treba oderati ko macku. :x
Da, samo pri tome ne ugrozavati nicije zivote, pa cak ni tog "uskoro_odranog", jer u svakoj normalnoj zemlji se neko zapita zasto je neko stradao pri hapsenju/zaustavljanju/kontroli... samo kod nas ne... Postavi brate dragi punktovi, drotove, neka prate, kad vide nekoga, prijavi slijedecem punktu da se pripremi da primora nekoga na BEZBJEDNO zaustavljanje a onda mu radi STA TI VOLjE... ako to ukljucuje i deranje ko macku - BUJRUM samo dalje od ostalih vozaca i pjesaka.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

daduli_sa wrote:
pape wrote: Policiji treba dati sva moguca ovlastenja. Zivotinju koja vozi 150 km/h kroz grad treba oderati ko macku. :x
Da, samo pri tome ne ugrozavati nicije zivote, pa cak ni tog "uskoro_odranog", jer u svakoj normalnoj zemlji se neko zapita zasto je neko stradao pri hapsenju/zaustavljanju/kontroli... samo kod nas ne... Postavi brate dragi punktovi, drotove, neka prate, kad vide nekoga, prijavi slijedecem punktu da se pripremi da primora nekoga na BEZBJEDNO zaustavljanje a onda mu radi STA TI VOLjE... ako to ukljucuje i deranje ko macku - BUJRUM samo dalje od ostalih vozaca i pjesaka.
Ni ti ni ja u ovom momentu ne znamo detalje i stoga treba sacekati. No, siguran sam da ga je policija i prije tog tragicnog kraja pokusala zaustaviti. Hajvan, .... sada nije bitno da li je bio "samo drzak", pijan ili drogiran, ... sve to ignorise i zabija se u policijski auto ili tako nesto slicno.
Treba stoku odrati. :x
pentijum

Post by pentijum »

Neće mi nešto ovaj Imagehost.
rulja_20

Post by rulja_20 »

daduli sa dužnim poštovanjem: NE SERI
vjeruj mi i u slučaju postavljanja tih punktova i te silne armije ljudi bi našli nešto u toj jadnoj našoj policiji što im smeta.
a što se tiče tih demokratskih metoda...heh jedan moj poznanik koji se bavi "svim i svačim" priča kako ga je prilikom jedne krađe u Holandiji (koju je odležao, naravno) njihov drot demokratski hapsio držeći mu pištolj u ustima a 4 drotovska psa (ni manje ni više) su ga držala za udove. on kaže da mu više nikada neće na pamet pasti tamo da krade...
de bogati razmisli malo o ovome...
a to što je bilo kod televizije...heh znači ako npr. auto udari u betonski stup kriv je stup a ne vozač koji je išao 150km/h? je li?
pentijum

Post by pentijum »

daduli_sa

Post by daduli_sa »

rulja_20 wrote:daduli sa dužnim poštovanjem: NE SERI
vjeruj mi i u slučaju postavljanja tih punktova i te silne armije ljudi bi našli nešto u toj jadnoj našoj policiji što im smeta.
a što se tiče tih demokratskih metoda...heh jedan moj poznanik koji se bavi "svim i svačim" priča kako ga je prilikom jedne krađe u Holandiji (koju je odležao, naravno) njihov drot demokratski hapsio držeći mu pištolj u ustima a 4 drotovska psa (ni manje ni više) su ga držala za udove. on kaže da mu više nikada neće na pamet pasti tamo da krade...
de bogati razmisli malo o ovome...
a to što je bilo kod televizije...heh znači ako npr. auto udari u betonski stup kriv je stup a ne vozač koji je išao 150km/h? je li?
I duzno postovanje i ovo drugo zadrzi za sebe.
Punktove vec imaju - na svakom koraku stoje drotovi koji onako bleje okolo i kad im proleti tako neki babin skorojevic - nista ne ucine. Znaci - da se hoce moglo bi se skonttai nacin.
Tvoj prijatelj i pistolj u ustima - ili jako bezze masta, u suprotnom imas bogatasa kao prijatelja, jer ga ceka dobra lova ako bude pametan i tuzi policiju i drzavu. Nebitno sto je kriv ili ne.
A ovo oko stuba niko i ne spominje, razmisli ti malo i procitaj moje postove i vidi gdje ja posebno naglasavam ugrozenost od strane stubova - nigdje, nervira me ugrozavanje zivota pjesaka i drugih vozaca takvim njihovim metodama zasutavljanja upo grada! Pa i zivota tog krelca od spidera!
Post Reply