Ja ne znam sto svi voze po sinama sad mi je totalno nejasno trebalo bi 80% vozaca kazniti... Ne znam ni kako bi se moglo izvrsiti skretanje od predsjednistva ka ciglanama, vjerovatno na kraj raskrsnice pa iz srednje trake naglo pod 90 stepeni

Cemu ona zuta isprekidana ciza
Optuzba protiv njega glasi "UBISTVO S PREDOUMISLJAJEM" znaci uzmem pistolj, nadjem te jer mi se ne svidja kako ti pricas, izgledas, skim se zabavljas itd... i prospem ti glavu sa 5 metaka!! to bi ti isto bilo...
Sudski vjestak 45-55... preko 60km/h se tijelo prebacuje preko automobila.. nisu moje rijeci neko nekoga ko je studirao godinama da bi to znao.
Ljudi kazu da je isao 120km/h takve bi policija trebala postaviti po semaforima pa nek zaustavljaju ljude i naplacuju im kazne.
A to sto ne pije ne pusi i sto je vjernik ne opravdava ga, to samo kovori o njegovom karakteru, njegovoj svijesti,liku itd. Ja nemogu da razumijem da je to tesko shvatiti stvarno se pitam skim ja raspravljam o ovome, ili djeca ili malumnici, dajte procitajte par puta post prije nego sto pucate glupe odgovore
I opet ono naj vaznije KRIV JE...