Vidi ovogaSequoia wrote:to je bio lapsus linque a tvoje radovanje govori o tvojim kompleksima .Znam koliko je zivjelo ljudi u B I H . Ja sam postavio broj bih muslimana . Bilo ih je oko 2 miliona a ubijeno je imenom i prezimenom oko 80 000 . to nije sigurno 2-3 % nego puno vise . Skoro duplo vise . Stavljati 5000 poginulih Hrvata i 28 000 pgunilih Srba u taj kos i praviti postotak moze samo zlonamjeran covjek ( pusti mi pricu da je svaki covjek vrijedan isto i kada ubijes 1 covjeka kao da si ubio milionHafis wrote:Na šta radi u tebe taj tvoj kompjuter? Na čumur? I još došao pametovati na javnom mediju.Sequoia"
BiH je imala po popisu 1991 godine 1 954 000 stanovnika . 108 000 mrtvih ( minimalno imenom i prezimenom ) daleko premasuje tvojih 2-3 posto .
PS Od covjeka koji bi sutra hrvatsku granicu stavio kod Kiseljaka i ne ocekujem posteno pisanje.
Fino izguglaj koliko je bilo stanovništva u BiH po popisu 1991. pa ćeš vidjeti da sam dobro naveo postotak. Čak je i manji 2,5%. Uostalom, i ne moraš, evo ti:
Popis stanovništva u Bosni i Hercegovini je izvršen u martu. 1991. godine, kao dio Popisa stanovništva u Jugoslaviji. Po popisu stanovništva na površini od 51.197 km² 1991. godine u Bosni i Hercegovini živjelo je 4.377.033 stanovnika.
PSi pravilno prezentirati i ne očekujem neko suvislo pisanje.Od covjeka koji nije u stanju ni tako jednostavan podatak shvatiti
PS Podatak je samo podatak i njega mozes znati ili ne znati , zapamtiti ili zaboraviti , podatak ( broj ) se ne shvatiti ili neshvatiti .![]()
Jesi li to skont'o da si ispalio glupost, pa se sad vadiš mislio si na Muslimane u BiH.
Da ponovim šta si bio napisao: BiH je imala po popisu 1991 godine 1 954 000 stanovnika
A mislio duša draga na Muslimane u BiH
I na koncu još mi privali ''Stavljati 5000 poginulih Hrvata i 28 000 pgunilih Srba u taj kos'', pa da sam barem nešto tako napisao.
I hajd, završio sam s tobom. Ne znam otkud te ikako u dijalogu sa mnom.
Vozdrica, i više sreće drugi put