a sad,njegovom puncu i punici bi bolje bilo da su KAMEN rodili,nego ovakvu kcer.fuj zena.
a sto se tice zeta :"primi sirotu na svoju sramotu" ,ha ya.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
nek pita ziku za savjete oko betoniranjaKB24 wrote:lopatom ih po glavi, zabetoniraj negdje i miran si.
Imas dva rjesenja. Mada ima i trece.ZenChii wrote:Friško oženjen, 27 godina.
Ženine roditelje, sticajem okolnosti upoznao neposredno prije nego što ćemo se uzeti. Na prvu mi nikako nisu sjeli.
Danas živimo zajedno sa njenim roditeljima, uskoro se selimo. Narednih godinu ipo, najviše 2 godine sam sigurno sa njima. Određeni dio dana, sticajem okolnosti moram provesti u njihovom društvu.
Ja sam u potpunosti lijevo u svemu, član par organizacija bukvalno od 18te, pobornik klasne jednakosti, komunizma i što manjeg uticaja religije. Njeni roditelji čista suprotnost od toga.
Moja profesija je usko vezana za gore navedene stvari, takođe i profesija njenih roditelja, pa nemamo mnogo drugih zajedničkih tema, a kad dođe do bilo kakve rasprave, nijedna strana ne staje dok ne istjera svoju pravdu.
Njeni su obrazovani, tata apsolutna suprotnost od mene, iz mog ugla poprilično iskompleksirana osoba. Žena je manje radikalna, ali ga podržava u svemu. Par puta je govorio kako je on glava kuće i kako je on glavni za sve, urlao, vikao kakvog je to muža njegova kćerka našla.
I ona i ja smo spremni da te ljude istog momenta zauvijek od*ebemo ali za to ćemo imati priliku tek za 2 godine. Do tada moram trpiti tog mamlaza.
Da li je neko bio u sličnoj situaciji, kako riješiti ovo. Svjestan sam da nekog konkretnog riješenja nema, jer ja neću odustati od svoga, a ni on od svoga, međutim, kako razgovor svesti na minimum (dobar dan za dobar dan) sa osobom s kojom sam prinuđen biti određeni dio dana.
hvala.
nisu u Hollywoodu na snimanju jbt ,jos rece punac mu religija ovo ono i ako je musliman dobro ce mu piva doci da mu se malo uvuce1korisnik wrote:Sjedi sa covjekom na pivu. Ono basta, ljeto ispod vocnjaka i par lagera. Nesto na taj fazon. Objasni mu da volis tu malu, da si ti ustvari ok lik. Mozda i on tebi postane ok.