Prvi put cujem za ovu pojavu
Naime, vec duzi period imam jaka preskakanja srca i otkucaje pri naporu od 190 u minuti. Radila sam EKG, ergometriju i UZV i receno mi je da je srce zdravo osim sto imam preskakanja i jake tahikardije. Uzrok ne mogu da mi otkriju. Nagadjali su da je u pitanju stitna zlijezda, jer imam hipotireozu, medjutim kada sam otisla kod dr Zelije Velije ona mi je rekla da moji nalazi nisu tako losi da bih imala tolika preskakanja te je to iskljuceno. Onda je bilo da je od hijatalne hernije koja mi je ustanovljena prosle godine, medjutim ona je toliko mala da je nemoguce da uzrokuje tolike probleme. I tako, niko mi nije znao objasniti u cemu je problem.
Jedna gospodja mi je preporucila da pocnem sa terapijom na biljnoj bazi i preporucila mi da posjetim neku prof u Hadzicima koja se pored medicine bavi i ljekovitim biljem. Odem kod nje na konsultacije sa svim mogucim nalazima i zena mi jednostavno rece da imam "nervozno srce" te da svi moji nalazi upucuju samo na to. Prema nalazima mi je dala milion nekih cajeva i sirupa koje sam evo prije nekoliko dana pocela koristiti. Inace ta dr je jako poznata i kazu da je pomogla mnogima.
Zanima me da li je neko imao iskustva sa ovakvom dijagnozom i da li se lijecio na ovaj nacin. Uopsteno, kako ste se borili s tim?