mislim da su njemu čak i plačali one boxove što je kupovao...ima neka muljaža oko ovog likaradostan dan wrote:
Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
Moderator: anex
- Tech-l4
#51 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
Pa mislim da je ova jedna od serija provaljena, gdju su priznali da su namještali.... i to baš ova
-
dječak sa šibicama
#52 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?

Sad je poceo raditi emisije sa prezivljavanjem u saobracajnim i slicnim nezgodama... ono, zaglavi se lift i tako to...
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#53 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
Ha.
Definitivno se u ovim emisijama vidi razlika između njihovog i našeg društva , jasno se vidi razlika u tome kako oni odrastaju a kako smo mi odrastali i koliko je drugačiji sistem vrijednosti.
Najgore je što su mladi potpuno nezaštićeni kod kuće od ovakvih prikaza a što ih istovremeno današnji život tjera i uči da budu ovo sa televizije.
Da ne duljim......
U svakoj ovoj emisiji cilj je osvojiti MNOGO NOVCA , svaki dan bez MNOGO ILI VIŠKA novca u džepu je propao dan , svaki događaj u kojem se desio neki finansijski gubitak ili svaka prilika koja je propala je zapravo tragedija.
Dakle od malih nogu se ućiš da ZARADIŠ PARE a te pare ti služe da sebi platiš rentu , jedeš i da zaradiš JOŠ PARA....
Mi to nismo...mi smo odrastali u sistemu u kom je bilo puno važnije družiti se ....družiti se kroz posao , kroz veselja , kroz izlete...to je bila poenta onog sistema , da ne pominjem nauku , kulturu , obrazovanje....što si bio obrazovaniji vrijedio si više , ne finansijski nego ljudski , jer si mogao pomoći i intelektualno i materijalno.....
Gadi mi se taj sistem i taj vrtlog novca u koji smo upali...gade mi se sve te emisije koje to propagiraju....
Teško nama...
Definitivno se u ovim emisijama vidi razlika između njihovog i našeg društva , jasno se vidi razlika u tome kako oni odrastaju a kako smo mi odrastali i koliko je drugačiji sistem vrijednosti.
Najgore je što su mladi potpuno nezaštićeni kod kuće od ovakvih prikaza a što ih istovremeno današnji život tjera i uči da budu ovo sa televizije.
Da ne duljim......
U svakoj ovoj emisiji cilj je osvojiti MNOGO NOVCA , svaki dan bez MNOGO ILI VIŠKA novca u džepu je propao dan , svaki događaj u kojem se desio neki finansijski gubitak ili svaka prilika koja je propala je zapravo tragedija.
Dakle od malih nogu se ućiš da ZARADIŠ PARE a te pare ti služe da sebi platiš rentu , jedeš i da zaradiš JOŠ PARA....
Mi to nismo...mi smo odrastali u sistemu u kom je bilo puno važnije družiti se ....družiti se kroz posao , kroz veselja , kroz izlete...to je bila poenta onog sistema , da ne pominjem nauku , kulturu , obrazovanje....što si bio obrazovaniji vrijedio si više , ne finansijski nego ljudski , jer si mogao pomoći i intelektualno i materijalno.....
Gadi mi se taj sistem i taj vrtlog novca u koji smo upali...gade mi se sve te emisije koje to propagiraju....
Teško nama...
- Kal El
#54 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
Ima i ona druga,žena i muž glavni likovi,a jedan koji izgleda kao deblja verzija Chris Angela, u inat se nadmeće sa njima
Koja glupa serija,rijaliti šta već..
Sent from my LT26i using Tapatalk
- luckylaka
#55 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
Jutros nalet na njega.Pojede sve zivo na sto naleti.Zmija ispod sacacyprus wrote:Mene najviše nervira onaj lik što kao skače po divljini i obavezno u svakoj epizodi pojede neku gadost... Jer eto, kao umrijeće od gladi ako ne pojede čitavu gusjenicu
- Logovan
#56 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
Trenutno se prikazuju Auction Huntersi, pa koga nervira neka gleda. 
- Kal El
#57 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
Ja volim Gator Boys,a mrzim Swamp Brothers 
-
AdnanSA
#58 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
Skoro sve me nervira. Naprave emisiju od bilo čega. Drvosječe ili oni što šlepaju auta. Pa to bi se i kod nas dalo napraviti emisija o drvosječama ili o Hasinoj šlep službi. Poseban čar daju emisije koje nastoje napraviti napetima i malo stresa prenjeti na gledaoce. Primjera radi neka ekipa servisira avion i oni sada udare po dead line. Moraju završiti do tada inaće firma gubi toliko i toliko dolara i sada se gledaoci živi isekiraše hoće li ovi na vrijeme uraditi servis na avionu ili spremiti isporuku automobila za zahtjevnog kupca. A vamo vidiš ljudi najnormalnije rade i nema nikakve gužve.
-
radostan dan
#59 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
tačno tako adnane...
tv karleuša -
- insomnia78
#60 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
Pa kako je ond moguce da ljudi odrasli u tako losem sistemu sa poremecenim vrjednostima danas zive, tacnije uzivaju u zivotnim radostima
A mi koji smo odrasli u tako perfektnom sistemu, gdje materijalno nije bitno, bitno se druziti jel, napravismo onakav rat i danas bukvalno prezivljavamo?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
A mi koji smo odrasli u tako perfektnom sistemu, gdje materijalno nije bitno, bitno se druziti jel, napravismo onakav rat i danas bukvalno prezivljavamo?
-
dječak sa šibicama
#61 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
Meni se svidjaju one emisije o hot rod automobilima, restauracija fazoni, koje super zanimanje u sustini.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#62 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
Vrati nam ono pa ću da te pitam da li ćemo to opet izgubiti.insomnia78 wrote:Pa kako je ond moguce da ljudi odrasli u tako losem sistemu sa poremecenim vrjednostima danas zive, tacnije uzivaju u zivotnim radostima
-
radostan dan
#63 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
bilo super, ma i to dosadilo...najtragičnije je sledeće - imaju strašno dobru produkciju, i šteta što takve emisije koje pominješ nemaju edukativni karakter - šta cilindar, šta klip, kako lakirati, kitovati, i slično...dječak sa šibicama wrote:Meni se svidjaju one emisije o hot rod automobilima, restauracija fazoni, koje super zanimanje u sustini.
ali ne, što rekla sabina - ucjeni nesretnika i kupi jeftino, premaži i prodaj skupo...i to je sva filozofija...iz nedelje u nedelju.
- Qler
#64 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
Nije mi jasno kako te moze nervirati emisija, prebaci kanal i miran si.
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#65 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
Dedliest Catch je bio dobar.
možda je bio šou, ali je bio zanimljiv
- shmizlica
#66 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
Chmoljo wrote:Dedliest Catch je bio dobar.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#67 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
meni su bile zanimljive dvije epizode jukan gold ili tako nekako
fakat prave senzaciju od svega
ima mašina u vrijednosti milijune dolara... možda je na kredu ili lizing
ima radnike
iskopaju za 210 sati 84 000 zlata
i opet malo
kao ono pokriva troškove...znam da su troškovi veliki i sve to ali to je proces kopanja zlata nije to kop evo ga lova...
fakat ne kontam taj sistem rada tamo... ili si milijunaš ili propadaš

fakat prave senzaciju od svega
ima mašina u vrijednosti milijune dolara... možda je na kredu ili lizing
ima radnike
iskopaju za 210 sati 84 000 zlata
i opet malo
kao ono pokriva troškove...znam da su troškovi veliki i sve to ali to je proces kopanja zlata nije to kop evo ga lova...
fakat ne kontam taj sistem rada tamo... ili si milijunaš ili propadaš
- shmizlica
#68 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
odavno na discovery-ju nema serijala koji bi me privukao...ako nešto i pogledam to je epizoda-dvije...uglavnom se držim životinjki i history-ja
-
Alive
#69 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
Hitlerove sibice i ona braca sto love aligatore su najbolji 
Prije sam mislio da su dosadni sa Hitlerom i WW2 ali sad ne mislim vise tako... Ubise sa ovim aukcijama i glupostima.
Prije sam mislio da su dosadni sa Hitlerom i WW2 ali sad ne mislim vise tako... Ubise sa ovim aukcijama i glupostima.
-
mali_balon
- Altsa
#71 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
ubijedljivo najbolja emisija...moze se stosta i nauciti

-
Tuzlachina
#72 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
Bravo !tvsabina wrote:Ha.
Da ne duljim......
Teško nama...
-
Arsene Wenger
#73 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
l33t wrote:pa skoro svi programi na diskoveriju su rijaliti show. sta je bogati Bear GrillS čojk skace ko fol sam vamo citava ekipa....quayofrepose wrote:Jasno mi je da su to "šouovi", navikao sam na njih na raznim programima, ali Discoveryju to nikako ne pristaje...ili ja možda imam previsko mišljenje o njima...)
ugl, prebacis, nemoj gledat to

- General_Jackson
#74 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
Nerviraju me i to žestoko, ne mogu da shvatim da ima ljudi koji mogu gledati te idiotizme, kako su se pojavili ti kojekakvi lihvari, kupci, nakupci, kramari i ostala sorta, History Channel sam ukinuo sa liste kanala koje gledam. Ono što me još više užasava su emisije NG-a o narko dilerima, zatvorenicima i raznom drugom kriminogenom ološu, to valjda treba da posluži mlađim naraštajima kao obrazovni program, da se ugledaju na "prave uzore" od najranijih dana.
I da @tvsabina svaka čast na ovom postu
I da @tvsabina svaka čast na ovom postu
tvsabina wrote:Ha.
Da ne duljim......
Teško nama...
- AmiĐa_Idriz
#75 Re: Nervira li vas Auction Hunters na Discovery-ju?
Nije to ništa...vidi ovo,testis jarca na nagovor i preporuku beduinaluckylaka wrote:Jutros nalet na njega.Pojede sve zivo na sto naleti.Zmija ispod sacacyprus wrote:Mene najviše nervira onaj lik što kao skače po divljini i obavezno u svakoj epizodi pojede neku gadost... Jer eto, kao umrijeće od gladi ako ne pojede čitavu gusjenicu,ispece je Boga mi neka podebela,poslije 2-3 zabe dalje nisam mogao gledati ogadio mi se.A onaj Auction isti i na Discovery ,Explorer,National sve neke mucke jedino se neku noc ona dvojica nesto polemase
btw meni je ovo najjača stvar (History)