NERMIN PEĆANAC PODNIO OSTAVKU !
- Rafael4
#1 NERMIN PEĆANAC PODNIO OSTAVKU !
http://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-ks ... /130424102
što se mene tiče ovo je loš potez, jer je bio do sad najbolji minstar mupa i sad se nagađa da li će se poništiti ovaj konkurs za policajce i ml.inspektore, puuu kud baš sad :SSS
što se mene tiče ovo je loš potez, jer je bio do sad najbolji minstar mupa i sad se nagađa da li će se poništiti ovaj konkurs za policajce i ml.inspektore, puuu kud baš sad :SSS
-
anonimus0007
#2 Re: NERMIN PEĆANAC PODNIO OSTAVKU !
sažalijevam slučaj.
no možda nebi bilo loše da obrazložiš zašto je on najbolji ministar do sada
- Rafael4
#3 Re: NERMIN PEĆANAC PODNIO OSTAVKU !
iskreno po meni jeste da ima često ovih pucnjava po gradu, ali u manjem broju i raznih drugih krivičnih dijela na kojima je on radio da ih spriječi još nešto mi je drago bilo vidjeti da su policajci mupa ks na svakoj tramvajskoj stanici bili ujutro do 8 h nekako sam se osjećao sigurnim i sad se osjećam dok je on tu, ali ko će biti ....anonimus0007 wrote:sažalijevam slučaj.
-
anonimus0007
#4 Re: NERMIN PEĆANAC PODNIO OSTAVKU !
ko ti ovo reče i ostade živ?Rafael4 wrote:[q
iskreno po meni jeste da ima često ovih pucnjava po gradu, ali u manjem broju i raznih drugih krivičnih dijela na kojima je on radio da ih spriječi još nešto mi je drago bilo vidjeti da su policajci mupa ks na svakoj tramvajskoj stanici bili ujutro do 8 h nekako sam se osjećao sigurnim i sad se osjećam dok je on tu, ali ko će biti ....
- Rafael4
#5 Re: NERMIN PEĆANAC PODNIO OSTAVKU !
šta't je haha, ko će mi reći ??anonimus0007 wrote:ko ti ovo reče i ostade živ?Rafael4 wrote:[q
iskreno po meni jeste da ima često ovih pucnjava po gradu, ali u manjem broju i raznih drugih krivičnih dijela na kojima je on radio da ih spriječi još nešto mi je drago bilo vidjeti da su policajci mupa ks na svakoj tramvajskoj stanici bili ujutro do 8 h nekako sam se osjećao sigurnim i sad se osjećam dok je on tu, ali ko će biti ....
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#6 Re: NERMIN PEĆANAC PODNIO OSTAVKU !
Nermin je gradsko dijete i napravio je potez očajnika u pokušaju da spasi živu glavu u ''Mafia State'' od ruralnog mentaliteta koji ubija radi međe na selu, a ne da ne ubije radi ovolike love u upravnim odborima. Svi mi nas 4 miliona BiH građana smo taoci državne mafije već 20 godina. Jedino vojna intervencija NATO-a može spasiti 4 miliona BiH građana i izbaviti nas iz tri fašistička logora koje kontrolira državna mafija sastavljena od stotinjak ljudi koji svakodnevno blokiraju BiH na putu prema EU, da ne bi završili u zatvoru, držeći na taj način 4 miliona građana u ropstvu.Rafael4 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-ks ... /130424102
Jedino vojna intervencija NATO-a može spasiti 4 miliona BiH građana od državne mafije.A mafia state is any state system where the government is tied with organized crime, including when government officials, police, and/or military take part in illicit enterprises. The term mafia is a reference organized crime groups strongly connected with the authorities.
Mafijaška država je bilo koji državni sistem u kojem je Vlada povezana sa organiziranim kriminalom, uključujući i kada državni dužnosnici, policija i/ili vojska sudjeluju u nezakonitim radnjama preduzeća. Pojam mafija je referentni i odnosi se na organizirane kriminalne skupine koje su snažno povezane sa vlastima.
Last edited by antimobbing on 24/04/2013 15:16, edited 5 times in total.
-
zvrk
#7 Re: NERMIN PEĆANAC PODNIO OSTAVKU !
bilo bi lijepo da mu se ukazu testisi pa da progovori o stvarnim razlozima
no medjutim...
sve sto cemo dobiti
no medjutim...
sve sto cemo dobiti
- It_is_a_Leclerc
#8 Re: NERMIN PEĆANAC PODNIO OSTAVKU !
Svi koji su bili u kontaktu sa zaraznim SDA kriminalom koji se pandemijski širi izjeda apsolutno sve vrijedno u ovoj zemlji, završe upravo ovako - izigrani, prevareni u šibicarskom stilu.
To je stranka varalica, konjokradica i drumskih razbojnika. Podignite glavu i ostat ćete bez nje.
Naš narod je davno kazao - ko sa vragom (SDA, bukvalno i metaforički) tikve sadi, od glavu mu se razbijaju.
To je stranka varalica, konjokradica i drumskih razbojnika. Podignite glavu i ostat ćete bez nje.
Naš narod je davno kazao - ko sa vragom (SDA, bukvalno i metaforički) tikve sadi, od glavu mu se razbijaju.
- jazzer
#9 Re: NERMIN PEĆANAC PODNIO OSTAVKU !
It_is_a_Leclerc wrote:Svi koji su bili u kontaktu sa zaraznim SDA kriminalom koji se pandemijski širi izjeda apsolutno sve vrijedno u ovoj zemlji, završe upravo ovako - izigrani, prevareni u šibicarskom stilu.
- akcid
#10 Re: NERMIN PEĆANAC PODNIO OSTAVKU !
zvrk wrote:bilo bi lijepo da mu se ukazu testisi pa da progovori o stvarnim razlozima
no medjutim...
Pa napisano je - raspodjela vlasti preko članova upravnih odbora u Kantonu Sarajevo i nezadovoljstvo SDU i SBB izostankom njihovih članova na tim pozicijama.
A opće je poznato da se preko UO javnih preduzeća i ustanova, posredno, i izvršava vlast i vrši raspodjela budžetskog novca.
Pećanac nije ni trebao prihvatati ministarsku funkciju, međutim, i on kao i mnogi drugi, prosto su željni vlasti, tako da je SDA-šima iz KS jednostavno zabaciti mamac i postaviti slatku udicu na koju se lakovjerni hvataju
-
megaman4
#11 Re: NERMIN PEĆANAC PODNIO OSTAVKU !
sada će pećanac opet u poslaničke klupe iz kojih će glumiti opziciju, i napadati svaku vladu koja dođe....
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#12 Re: NERMIN PEĆANAC PODNIO OSTAVKU !
aIt_is_a_Leclerc wrote:Svi koji su bili u kontaktu sa zaraznim SDA kriminalom koji se pandemijski širi izjeda apsolutno sve vrijedno u ovoj zemlji, završe upravo ovako - izigrani, prevareni u šibicarskom stilu.
ko s sda tikve sadi crnce sanja
- JoseMujica
#13 Re: NERMIN PEĆANAC PODNIO OSTAVKU !
Znači"Eso taktika pali! hebote Eso će ući u politološku literaturu kao neomakijavelizam
-
dezurni_ucenik
#14 Re: NERMIN PEĆANAC PODNIO OSTAVKU !
Eso Radeljas vedri i oblaci ...

- seln
#15 Re: NERMIN PEĆANAC PODNIO OSTAVKU !
Ide Chuck Norris ulicom i place.CVIKERASH wrote:Eso Radeljas vedri i oblaci ...
Pridje mu Superman i pita ga: - Ko diro?
Chuck, placuci: - Udario me Eso Radeljaaaaas!
Supermen, bojazljivo se okrecuci: - A sto si mu se naslonio na X6?
- JoseMujica
-
dezurni_ucenik
#17 Re: NERMIN PEĆANAC PODNIO OSTAVKU !
Kad covjek vidi ove mutante tipa Radeljas,dodje do jednog tuznog zakljucka.A to je da bi on i slicni njemu trebali da kuci drze slike Mladica i Karadzica i da svaki dan ih kite cvijecom jer da nije njih i dalje bi muzli krave i gasili svjetla sjekirom.