Nermin Bise

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
davis.ba

#1 Nermin Bise

Post by davis.ba »

Ko je ovaj čovjek i jel mi može neko objasniti zašto u kolumni "Osvrt na Eurosong 2006" poistovjećuje jedan obični festival muzike sa jednom tako moćnom i značajnom organizacijom kao što je Evropska unija? (bravo, niđe veze)

A šta reći nakon ovoga:
Nemoguće je da nakon ovog Čavićevog balončića, liderima SDA i SDP Sulejmanu Tihiću i Zlatku Lagumdžiji nije postalo jasno s kakvim su političkim snagama u Banja Luci željeli u ustavnim okvirima unaprijediti državu Bosnu i Hercegovinu.
Eto sigurno oni sa njima pokušavaju napraviti dogovor zato što im se sviđaju i zato što su dobri jarani. :shock: Pa čovječe bez njih se NE MOŽE promjeniti ustav! Oni su legalno izabrani na izborima i bez njihovog glasa nema nikakvih promjena, bili oni tebi dragi ili ne.
Mahalac

Post by Mahalac »

:roll:
da nije Prenj :-)
davis.ba

Post by davis.ba »

Šta je, još se nije javio?
lavor_

Post by lavor_ »

Mahalac wrote::roll:
da nije Prenj :-)
jock...prenj je mirko sagolj :roll: :D .
davis.ba
PorukaUpisano: 25/05/2006 16:21 Naslov poruke:
Šta je, još se nije javio?
ne more od smeha... :oops:
davis.ba

Post by davis.ba »

Here we go again:
praksa u drugim zemljama upravo pokazuje da prvi ljudi, a to su selektor i direktor reprezentacije, nakon neuspjeha u kvalifikacijskom ciklusu, podnesu ostavke.
Ko kaže da je ovo što smo do sada ostvarili neuspjeh? Mislim halo???
Zbog svega pobrojanog doista se postavlja logično pitanje: Do kada će treće mjesto u kvalifikacionim grupama biti veliki uspijeh našeg fudbala?
Pa možda kada stvorimo jednu normalno domaću ligu, kada nam makar jedan klub bude poslovao pozitivno, kada nam prvotimci ne budu više trenirali u blatu, kada nam na stadionima bude više od 1000 ljudi, kada budemo imali zakon o sportu, kada budemo imali ekonomiju, kada budemo proizvodili igrače? Možda do tada?
Kvalifikacijski ciklus za Evropsko prvenstvo počinje na jesen, i nešto mi govori da će se opet, ako bude kao i do sada, govoriti da je naš objektivan domet – treće mjesto.
Pa meni je to i daleko više od našeg "objektivnog dometa".

Stvarno nevjerovatno, on pravi tekstove prema kojima bi smjenjivao Sliškovića koji nema 3 normalna igrača u reprezentaciji a ne pravi tekst o smjeni Jelića jer nemamo ni L od lige.

Najgori naš problem je što su kod nas ljudi stručnjaci za sve. Prvo je muzički stručnjak, upoređuje euroviziju sa EU :lol: pa je onda politički analitičar, pa je i onda sportski ekspert.

Ja stvarno ne mogu da vjerujem kako uopšte neko može očekivati plasman na neku završnicu. Pa jel gleda iko ligu prvaka, jel gleda iko te igrače koji igraju u drugim državama. Dok druge reprezentacije imaju prave igrače nama su oslonci ekipe Grlić, Vidić, Bajić, Milenković i druge velike zvijezde. Nemojte me pogrešno razumjeti, oni su super momci, daju sve od sebe ali za uspjeh treba kvalitet.
bleka

Post by bleka »

Najgori naš problem je što su kod nas ljudi stručnjaci za sve. Prvo je muzički stručnjak, upoređuje euroviziju sa EU Laughing pa je onda politički analitičar, pa je i onda sportski ekspert.
Upravo tako
Samo postoji veca odvala Faruk Sehic iz Starta. Jebote koji bolesnik. :-)
Last edited by bleka on 30/05/2006 10:26, edited 1 time in total.
Mahalac

Post by Mahalac »

:roll:
Ne bi ulazio u detalje ali definitivno podrzavam ideju...vec odavno :shock:

smjene, smjene..smjene u suprotnom sramota...sramota ...embarassed :oops:

..fino pise covjek.
davis.ba

Post by davis.ba »

Pazi on piše o smjeni Sliškovića a ne piše o smjeni Jelića, onog hercegovca i drugih. Jel slišković vodi bh fudbal ili ovi drugi? Reprezentacija je samo posljedica drugih stvari koje idu prije.
Post Reply