neregistrovano auto
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- respo
#1 neregistrovano auto
zna li neko kako dovuci neregistrovano auto iz jednog grada u drugi
koje su sve opcije?
koje su sve opcije?
- shlauf
#2 Re: neregistrovano auto
Posudi od jarana tablice od istog auta ako ima i stavi ih do mjesta gdje dovoziš auto. Skini i registruj pa jaranu vrati tablice.
Vučna služba bi te oderala.
Aleeeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
- Edin H.
#3 Re: neregistrovano auto
shlauf wrote:Posudi od jarana tablice od istog auta ako ima i stavi ih do mjesta gdje dovoziš auto. Skini i registruj pa jaranu vrati tablice.Vučna služba bi te oderala.
![]()
-
udrch
#4 Re: neregistrovano auto
Dvije sigurne opcije..ako ima ikakve table na sebi, samo uvijek vozi iza nekoga, nema šanse da te zaustave..
A ako to ne smiješ onda izvadiš probne i to je to..
Naći isto auto iste boje, i jarana koji će pristati da ti dadne tablice............skoro nemoguće....
A ako to ne smiješ onda izvadiš probne i to je to..
Naći isto auto iste boje, i jarana koji će pristati da ti dadne tablice............skoro nemoguće....
- shlauf
#5 Re: neregistrovano auto
Samo po gasu: (NISAM ljubitelj WV-a)
http://www.youtube.com/watch?v=qkPps9g3 ... r_embedded
Aleeeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
- Edin H.
#6 Re: neregistrovano auto
Dobarshlauf wrote:Samo po gasu: (NISAM ljubitelj WV-a)
-
Drule_sa
#7 Re: neregistrovano auto
Ja sam prije nekoliko godina, jedno 5 imo isti problem...Doduse relacija je bila dosta kraca, cca 15 km.Kupio jaran nekog kombija, neregistrovanog, i ja ga slepo sa mojim autom, a ovaj je zapravo vozio iza mene, a samo je izgledalo ko da ga slepam....
- vjesticanametli
#8 Re: neregistrovano auto
posudis tablice i gonis ............kad doceras vratis tablice
i nabavi sebi zeca da goni ispred tebe 
- drndalo
#9 Re: neregistrovano auto
Ne igraj se, osiguraj ga i uzmi probe...
-
tavustavus
#10 Re: neregistrovano auto
ili ovako ozbiljna ponuda das meni 50 KM i ja ga dovucem gdje god hoces ..efventualne probleme i kazne rjesavam ja,ti ces uglavnom sigurno dobiti auto..

- respo
#11 Re: neregistrovano auto
nije to za mene nego pitam za prijatelja
- Edin H.
#12 Re: neregistrovano auto
Pa neka onda prijatelj da covjeku petobankurespo wrote:nije to za mene nego pitam za prijatelja
-
Abdullah87
#13 Re: neregistrovano auto
Hehe ovo je dobro.Drule_sa wrote:Ja sam prije nekoliko godina, jedno 5 imo isti problem...Doduse relacija je bila dosta kraca, cca 15 km.Kupio jaran nekog kombija, neregistrovanog, i ja ga slepo sa mojim autom, a ovaj je zapravo vozio iza mene, a samo je izgledalo ko da ga slepam....
Ma pusti više to.drndalo wrote:Ne igraj se, osiguraj ga i uzmi probe...
Kad bi svi skontali da nas neko treći lupa k'o najveće debile po novčaniku - moraš kod govana registrovati auto iako si ga već platio i to - i kad bi svi prestali registrovati auta govna bi nas pustila jer ne bi imali načina.
JA VIŠE NE REGISTRUJEM AUTO!
(i branim ga životom od govana)
- Ateista
#14 Re: neregistrovano auto
Jeli dozvoljeno uopste slepati auto?Drule_sa wrote:Ja sam prije nekoliko godina, jedno 5 imo isti problem...Doduse relacija je bila dosta kraca, cca 15 km.Kupio jaran nekog kombija, neregistrovanog, i ja ga slepo sa mojim autom, a ovaj je zapravo vozio iza mene, a samo je izgledalo ko da ga slepam....
Ja sam cuo da nije.
-
cucamonga
#15 Re: neregistrovano auto
e moj avduka neš ti dugo 
-
whow
#16 Re: neregistrovano auto
Ovo je vrlo neozbiljno pitanje a pojedini odgovori i savjeti su u najmanju ruku opasni. E sada zamisli da sa tako neregistriranim vozilom napravis udes i recimo udaris nekog novoga BMW-a ili Audija. Sam far ne BMW-u je nekoliko hiljada maraka easy a da o vechm shtetama i ne govorim. Sada zamisli da nedaj boze nekoga povrijedis ili da neko nastrada u takvom udesu , ne samo da ides u zatvor nego ti se ovo pripisuje i kao otezavajuca okolnost. Neregistrovano vozilo vjerovatno nema ni tehnicki pregled sto znaci da vozis neispravno vozilo. To sto ti ne respektujes svoju sigurnost i zivot je jedna stvar ali cinjenica da si spreman ugroziti druge ucesnike u saobracaju je po mom misljenju opasna. Saobracajne nesrece su najveci uzrocnik smrtnosti u ljudi mladjih od 30 godina stoga mislim da su ovakva pitanja opasna i jedino ti mogu posavjetovati da ne slusas ove glupe savjete o tabicama i da potrazis shlep sluzbu koja ce to propisno odraditi.respo wrote:zna li neko kako dovuci neregistrovano auto iz jednog grada u drugi
koje su sve opcije?
- respo
#17 Re: neregistrovano auto
ajde ti fino moralisi morionu i ostalima i s njima razglabaj koliko kosta far od bmw-awhow wrote:Ovo je vrlo neozbiljno pitanje a pojedini odgovori i savjeti su u najmanju ruku opasni. E sada zamisli da sa tako neregistriranim vozilom napravis udes i recimo udaris nekog novoga BMW-a ili Audija. Sam far ne BMW-u je nekoliko hiljada maraka easy a da o vechm shtetama i ne govorim. Sada zamisli da nedaj boze nekoga povrijedis ili da neko nastrada u takvom udesu , ne samo da ides u zatvor nego ti se ovo pripisuje i kao otezavajuca okolnost. Neregistrovano vozilo vjerovatno nema ni tehnicki pregled sto znaci da vozis neispravno vozilo. To sto ti ne respektujes svoju sigurnost i zivot je jedna stvar ali cinjenica da si spreman ugroziti druge ucesnike u saobracaju je po mom misljenju opasna. Saobracajne nesrece su najveci uzrocnik smrtnosti u ljudi mladjih od 30 godina stoga mislim da su ovakva pitanja opasna i jedino ti mogu posavjetovati da ne slusas ove glupe savjete o tabicama i da potrazis shlep sluzbu koja ce to propisno odraditi.respo wrote:zna li neko kako dovuci neregistrovano auto iz jednog grada u drugi
koje su sve opcije?
i ne pretpostavljaj
pretpostavka je majka zajeba
-
530i
#18 Re: neregistrovano auto
whow...polako, probne tablice se mogu uzeti za neregistrovana auta. Konkretne uslove ne znam, ali mogu. Šlepa je ovdje poprilično skupa, nije nigdje zapravno ni jeftina, ali drugdje ljudi imaju više para...