Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma biti ce tu zajebancija i s onim markicama...kao sto u RS te kazne ako imas vise od jedne zaljepljenu , plus ako nisi zalijepio i bar cod od naljepnice, to sam chuo od mupovaca
Čuo sam i ja već ima nekoliko godina da se treba zalijepiti i onaj bar kod, pa eto im ga....a logično mi je da kad zalijepiš novu naljepnicu koja pokazuje rok registracije, skineš staru koja inače dovodi do konfuzije
poceli su kacit obavjestenja-izvod iz zakona koji propisuje da se ne smiju ostavljat dotrajala vozila...je li to znak da ih pocinju sklanjati vidjecemo
Bobi wrote: ↑08/05/2020 08:20
Ma biti ce tu zajebancija i s onim markicama...kao sto u RS te kazne ako imas vise od jedne zaljepljenu , plus ako nisi zalijepio i bar cod od naljepnice, to sam chuo od mupovaca
Ja ne kontam to silovanje sofersajbe jel fakat raji mrsko skidat stare naljepnice "e vidi registrovo sam golfa 12 puta"
beni-bu-man wrote: ↑08/05/2020 17:54
Ja ne kontam to silovanje sofersajbe jel fakat raji mrsko skidat stare naljepnice "e vidi registrovo sam golfa 12 puta"
Bobi wrote: ↑08/05/2020 08:20
Lijenost.
Ja sam kao dijete mislio da to tako treba biti.
Kupio ja prije par godina zeni auto, 6 godina staro. Svih 6 stikera na sajbi i to posvuda, gore, dole, lijevo, desno...
Lagano prvo utvrdio koji je vazeci, a onda sve ostale za 5 minuta uklonio.
ja ne kontam kako ti ne smeta? I oni sto one vinjete sa autoputeva skupljaju pa pola sajbe u vinjetama, a ni jedna ne vazi. Valjda da se hvali da je isao nekud, sta li?
Da li pravilo za uklanjanje neregistrovanih vozila važi i za ona vozila koja sa stranim tablicama stoje na istom mjestu već 3 mjeseca?
Pretp. da samo okače na trulju neke tablice iz EU, a koje su istekle i tako izbjegavaju primjenu Zakona o uklanjanju neregistrovanih vozila sa javnih površina.
Ti sto ostavljaju sa stranjskim tablama sad sam primijetio 2 3 na stupu...doduse ne znam jel privatna zemlja ispred kuca ili javna ali kola se vidno ne voze