Neprijatan miris iz ventilacijskih ispusta u kabini
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
bobsamir
#1 Neprijatan miris iz ventilacijskih ispusta u kabini
Vlasnik sam SEAT Cordobe 2006 sa automatskom klimom i nekada, pri uključenju klime, osjetim čudan neprijatan miris iz ventilacionih ispusta. Pričao sam sa nekim serviserima i dobio sam preporuke da se taj miris uklanja upotrebom spreja-pjene koja se aplicira u dovod ventilacije. Jeste li imali iskustva sa takvim stvarima i kako se ustvari koristi taj sprej?
-
Lesli Eldridž
Nađi nekog ko je rođen za vrijeme behara u prolječe, pa nek' prne pred autom 
- and
#5 Re: Neprijatan miris iz ventilacijskih ispusta u kabini
imaš kao neku bočicu koju staviš na sjedište iz koje isparava sredstvo za čišćenje,auto je zatvoreno,upaljeno i upaljena klima.bobsamir wrote:Vlasnik sam SEAT Cordobe 2006 sa automatskom klimom i nekada, pri uključenju klime, osjetim čudan neprijatan miris iz ventilacionih ispusta. Pričao sam sa nekim serviserima i dobio sam preporuke da se taj miris uklanja upotrebom spreja-pjene koja se aplicira u dovod ventilacije. Jeste li imali iskustva sa takvim stvarima i kako se ustvari koristi taj sprej?
-
skojotovski
imas Elektronik centar, preko puta Remize, tata-mate za klimu. ali, prije toga, promijeni filter, pa na ciscenje dovoda-odvoda, odnosno novo punjenje.