Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koji su gradovi o kojima ne znamo mnogo,a u buducnosti ce igrati bitnu ulogu?
Dok smo mi ratovali,Kazakstan je napravio novi glavni grad.Za Astanu se slabo u svijetu zna.U sred pustinje je zadnjih 20 godina nastala metropola koje se ni najrazvijenije drzave ne bi postidjele.U Astani najbolji svjetski arhitekti imaju svoje projekte,grad se razvija nevjerovatnim intenzitetom.
blah blah wrote:buenos aires, ne zato sto je nepoznat vec strahovito potcijenjen
jedina metropola koju bih volio posjetiti...prvo sto bi trazio je ulica
San Martin
U pravi si.Prije par mjeseci proveo sam 3 sedmice u B.A.Arhitektura grada je prelijepa.Ali stanovnici..Proputovao sam dosta u zivotu,ali takve "djubradi",nisam sreo.Vjerovatno je to razlog zashto se "izbjegava".
komeba, jesi li bio tamo? Pricali su sredinom 90-ih kako imaju samo dva sata dnevno struju u Jerevanu i to po noci. Imali su jednu jedinu nuklearnu centralu u Cernobil stilu koju su zatvorili
basta sljezove boje wrote:komeba, jesi li bio tamo? Pricali su sredinom 90-ih kako imaju samo dva sata dnevno struju u Jerevanu i to po noci. Imali su jednu jedinu nuklearnu centralu u Cernobil stilu koju su zatvorili
Nisam bio,ali volio bih otici
Armenija krece naprijed,obzirom da je kod nas bio rat pretpostavljam da su nas pretekli.Yerevan postaje prava metropola.