Nepoznata djevojko javi se!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
LjepoticaiZvjer

Post by LjepoticaiZvjer »

slatki moj almire, okano moje
evo prodje i godina kako furamo a ti nista. babo me sve pita mislis li se ti moja larisa udavat, a ja nista sutim. a mater jos doda ja sam sa 21 vec troje djece izrodila. po deveru udade se u subotu i ona mala adisa iz komsiluka,znas kolika je svadba bila. a da ne spominjem koliko je samo zlata od njegove familije dobila, prstenja , narukvica i jedan debeli lanac, zuto i bijelo zlato to ti je bolan sad moderno. gledala sam ja na carsiiji slican takav nije ni skup , treca radnja s lijeva, vidi se odma u izlogu.
babo kaze da se u tebe kod kuce moze lako sprat dici, zna on ljude, moze nam to pravo jefitno srediti. kod nas je vec visoko , onaj drugi sprat je on braci digao a da ne spominjem sto si ti u gradu pa da ne moram vise kombijem silaziti.bolje je i tebi za auto da ga po dzombama ne vozas.
a za svadbu zvao je babo amidju u svedskoj , kazu oni da tek na ljeto mogu doci, a jos kaze znas kakvu ce nam ves masinu kupiti. za svatove najbitnije da tvoj bmwe bude prvi, a mi cemo u amidjin mercedes, kaze braco hajte u moj golf trojku, ja nove felge kupio, najbolje da ti to odlucis, ti znas o autima.kaze babo najbitnije da vi dodjete po mene, da mahala vidi u sta se ja udajem, jes da je u mene u mahali malo usko , al kaze babo da ce on to srediti, mozete vala pola ulice u rikverc ici.
znam ja da ces ti sad reci da si jos mlad i da ima vremena, al vala ni onaj merimin nije nista stariji od tebe a eno ih vec dvije godine ozenjeni.
voli te tvoja beba larisa
haj majke ti napuni taj svoj kredit. kad ga prije potrosi, meni 10 maraka moze mjesec.
forUMASH

Post by forUMASH »

LjepoticaiZvjer wrote:slatki moj almire, okano moje
evo prodje i godina kako furamo a ti nista. babo me sve pita mislis li se ti moja larisa udavat, a ja nista sutim. a mater jos doda ja sam sa 21 vec troje djece izrodila. po deveru udade se u subotu i ona mala adisa iz komsiluka,znas kolika je svadba bila. a da ne spominjem koliko je samo zlata od njegove familije dobila, prstenja , narukvica i jedan debeli lanac, zuto i bijelo zlato to ti je bolan sad moderno. gledala sam ja na carsiiji slican takav nije ni skup , treca radnja s lijeva, vidi se odma u izlogu.
babo kaze da se u tebe kod kuce moze lako sprat dici, zna on ljude, moze nam to pravo jefitno srediti. kod nas je vec visoko , onaj drugi sprat je on braci digao a da ne spominjem sto si ti u gradu pa da ne moram vise kombijem silaziti.bolje je i tebi za auto da ga po dzombama ne vozas.
a za svadbu zvao je babo amidju u svedskoj , kazu oni da tek na ljeto mogu doci, a jos kaze znas kakvu ce nam ves masinu kupiti. za svatove najbitnije da tvoj bmwe bude prvi, a mi cemo u amidjin mercedes, kaze braco hajte u moj golf trojku, ja nove felge kupio, najbolje da ti to odlucis, ti znas o autima.kaze babo najbitnije da vi dodjete po mene, da mahala vidi u sta se ja udajem, jes da je u mene u mahali malo usko , al kaze babo da ce on to srediti, mozete vala pola ulice u rikverc ici.
znam ja da ces ti sad reci da si jos mlad i da ima vremena, al vala ni onaj merimin nije nista stariji od tebe a eno ih vec dvije godine ozenjeni.
voli te tvoja beba larisa
haj majke ti napuni taj svoj kredit. kad ga prije potrosi, meni 10 maraka moze mjesec.
....dobar.... :D :D :D
realna do boli

Post by realna do boli »

Slusaj ti Larisa..projdi se ti Almira mi u mene ..On je fino vospitano dite i nije on za neku tamo fuficu kosto si ti ...Ja i babo smo mu nasli finu mladicu pa se on oko nje zabavio ..( kaze baba zabegeniso je u nakoj cevabdjinici u Kaknju) a ima i papire za u kravu joj u nje ...zato otstupi .Ako cujem da se opet motas oko njega belaja ce biti ...
Kada si vec tu ..upitaj majke ti imal jos onijeh oraha za baklavu ..men se cini da ce mi brzo zatrebat ako se ti okanis u mene mi mog diteta..
Eto..vala..bas sam ti fino rekla...
Lafo Sarajka

Post by Lafo Sarajka »

.
Last edited by Lafo Sarajka on 14/06/2011 20:55, edited 1 time in total.
ribicca_

Post by ribicca_ »

ej mislim da si trebao dati malo vise detalja o nepoznatoj djevojci,opis i tako to,da se bas prepozna...he,
ovako ako ti ona ovo i procita,pomislice : "ma to nisam ja"
eto...sretno!
shin

Post by shin »

ribicca_ wrote:ej mislim da si trebao dati malo vise detalja o nepoznatoj djevojci,opis i tako to,da se bas prepozna...he,
ovako ako ti ona ovo i procita,pomislice : "ma to nisam ja"
eto...sretno!

Pa da ima vise detalja bilo bi ''poznata djevojko javi se''. Ovako samo ima sjecanje kako guzva cevape.
ribicca_

Post by ribicca_ »

pa eto s pretpostavkom da je se sjeca uopce...ako se ne sjeca kako izgleda
nevidim razloga za potragom...hm
mislim ipak da nije dovoljan opis to sto je jela cevape u zeljo2 u martu..hehe
baGx

#83 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by baGx »

muwhahaha... klasicne su najbolje hahaha...

:) :) :) :) :) :-) :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol: :lol:
vjesticanametli

#84 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by vjesticanametli »

ĐŽe onaj svemirski da nastavi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
baGx

#85 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by baGx »

vjesticanametli wrote:ĐŽe onaj svemirski da nastavi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnji put prijavljen/a: 13/03/2008 20:47

izgleda ozenio se :run: :dance:
fantom slobode

#86 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by fantom slobode »

Longplay wrote:Prije tacno mjesec ipo dana sam te vidio ulazeci u cevabdzinicu 'Zeljo 2'. Ne trebam objasnjavati gdje se to nalazi. Sjedila si uglavnom sa dvije drugarice u basti jer je mart ove godine bio izuzetno suncan. Dok sam ulazio u cevabdzinicu nasi pogledi su se spojili i kao sto vidis jos uvijek sam pod dojmom tvojih plavih ociju. Tek sto sam narucio tvoja jaranica je usla da plati i brzo ste otisle tako da nisam imao dovoljno vremena da ti pridjem.

Samo sam vidio da ste poslije otisle do jedne galerije na carsiji. A ja sam kasno shvatio da je to bila ljubav na prvi pogled. Znam da je sansa mala da ova poruka dodje do tebe ali sam ovo morao napisati. Volio bih te upoznati i zato ako procitas ovo javi se pliz na e-mail: neccko[a]hotmail.com.

Topli pozdrav

PS: sto se moga opisa tice, osisan sam na celavo, kafene oci i visok, atletski tip.
Javljam se u ime sestre od tetke, vise sedmica cita ovaj komentar, ali se ne usudjuje javiti, jer je cula da na internetu ima svakvijeh ostaplera...koji bi mogli da je provociraju ili zavedu na pogresnu stranu. Pokusavala je pisati na ovaj mail, ali adresa ne radi, pa misli da je mozda njen buduci atleta, ukucao zbog ljubavi na prvi pogled koje pogresno slovo vise, manje. Probala je i da pise na necko[a]hotmail.com, znaci bez jednog c i . na kraju, ali ni ta adresa ne postoji (pomislila je da je kafenom oku zadrhtala ruka od uzbudjenja za njom). Eto, pa se javi na pp, ona vise nemre izdurat' , jer cita tvoje rijeci, a nemre da te izkontaktira. Voljela bi da odete zajedno u Zelje, ako si posten momak.
JThomas

#87 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by JThomas »

ovo nije normalno :lol:

kakvo šikaniranje, lik se jadan javio slomljenog srca a vi tako :lol:
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#88 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Šeherzada »

fantom slobode wrote: Javljam se u ime sestre od tetke, vise sedmica cita ovaj komentar, ali se ne usudjuje javiti, jer je cula da na internetu ima svakvijeh ostaplera...koji bi mogli da je provociraju ili zavedu na pogresnu stranu. Pokusavala je pisati na ovaj mail, ali adresa ne radi, pa misli da je mozda njen buduci atleta, ukucao zbog ljubavi na prvi pogled koje pogresno slovo vise, manje. Probala je i da pise na necko[a]hotmail.com, znaci bez jednog c i . na kraju, ali ni ta adresa ne postoji (pomislila je da je kafenom oku zadrhtala ruka od uzbudjenja za njom). Eto, pa se javi na pp, ona vise nemre izdurat' , jer cita tvoje rijeci, a nemre da te izkontaktira. Voljela bi da odete zajedno u Zelje, ako si posten momak.
:lol: :lol: :lol: :lol:
neprilagodjena

#89 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by neprilagodjena »

Longplay wrote:Prije tacno mjesec ipo dana sam te vidio ulazeci u cevabdzinicu 'Zeljo 2'. Ne trebam objasnjavati gdje se to nalazi. Sjedila si uglavnom sa dvije drugarice u basti jer je mart ove godine bio izuzetno suncan. Dok sam ulazio u cevabdzinicu nasi pogledi su se spojili i kao sto vidis jos uvijek sam pod dojmom tvojih plavih ociju. Tek sto sam narucio tvoja jaranica je usla da plati i brzo ste otisle tako da nisam imao dovoljno vremena da ti pridjem.

Samo sam vidio da ste poslije otisle do jedne galerije na carsiji. A ja sam kasno shvatio da je to bila ljubav na prvi pogled. Znam da je sansa mala da ova poruka dodje do tebe ali sam ovo morao napisati. Volio bih te upoznati i zato ako procitas ovo javi se pliz na e-mail: neccko[a]hotmail.com.

Topli pozdrav

PS: sto se moga opisa tice, osisan sam na celavo, kafene oci i visok, atletski tip.

kasno si se javio :-) ja se vec udala :D
Last edited by neprilagodjena on 18/08/2008 18:24, edited 1 time in total.
tuberan_1

#90 Re:

Post by tuberan_1 »

Svemirski_Jebach wrote:"Cim sam usao i prije nego sam narucio petnesku sa puno luka u cjeli s jogurtom ugledao sam tvoje plave oci i polijep komad mesa izmedju tvoje kece i dvice.
Sjeo sam na seciju pored tebe, zeleci da ti makar budem blize a onda sam osjetio miris tvoje kose i smrad luka iz tvojih usta.

Gledala si me zavodljivo preko plasticne case dok si ispijala jogurt...usne su ti se ocrtavale na obodu case. Kad si sklonila casu s usta, divan bijeli trag jogurta je ostao na tvojoj gornjoj usni i malim brcicima koje nisi depilirala.

Svojim debelim, mesarskim prstima na kojima sam primijetio da nema prstena si onako damski uzela posljednji komad masnog somuna, njime si pokupila posljednji komad pljeske i slasno i s uzivanjem si ih stavila u usta. Nakon toga si graciozno vilicom pokupila nesto luka i pridruzila ga pljeski i somunu u procesu zvakanja i prezivanja.

Usta su ti se pomicala kako si zvakala, pratio sam svaki pokret misica na tvom licu dok si punih usta pokusavala da sazvaces pogolem komad sa pljuvackom razblazene i izmijesane pljeske, somuna i luka.

U tome je zazvonio tvoj mobitel, zvono je bila nova melodija cecinog hita. Javila si se onako elegantno i punih usta nekome nepoznatom ko nije donio jesen u sjevernu sobu rekla "Haloooo"...tvoje drugarice, sve u kombinaciji pink i bijele cizme, utegnuto i sa izbacenim dekolteom...

Nisam imao hrabrosti da ti pridjem, i nadam se da cu te ovako naci. Pretpostavljam da ne koristis internet, ali mozda neki tvoj komsija ima pa ce te mozda prepoznati. Ja sam celav, nosio sam crnu utegnutu body majicu sa zlatnim lancem preko i utrpanu u farmerke. Na nogama sam imao crne spicoke cipele. NA desnoj ruci imam srebrnu narukvicu od nane rahmetli, a na desnom ramenu tetovazu sa onom zicom. Na stolu mi je bio mobitel najnovija Nokia 5746i sa kamerom 2 megapiksela i kljucevi od BMW-a, 1988 godiste, benzinac. Nadam se da ces me se sjetiti. NE mogu te nazvati nemam kredita.

tvoj Almir

:D :D
mislim da je ovo tekst decenije,svaka cast,nasmija me...
nihoniho

#91 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by nihoniho »

TRAZIM FRAJERA
celavog, kafenih ociju jer mi je u cevabdzinici zeljo 2 flertovao s trebom.
noge cu mu polomiti
aminchev2

#92 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by aminchev2 »

nihoniho wrote:TRAZIM FRAJERA
celavog, kafenih ociju jer mi je u cevabdzinici zeljo 2 flertovao s trebom.
noge cu mu polomiti
HAHAHAHHAHAHA
nihoniho

#93 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by nihoniho »

ljubav, a ne znas ni koje je nacionalnosti!?
ne moze se to, nama, bosnjacima desiti ...
dushmanka_sa

#94 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by dushmanka_sa »

Ovo je postalo beli napeto. :lol: :lol: :lol:
Prozor

#95 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by Prozor »

nedostajeees, takoooo miiiii neeedooostaaajeeees....
tech10

#96 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by tech10 »

I meni da se javi jedna od dvije djevojke, crnka i plavusha koje su usle u Ostrozcu u voz Mostar-Sarajevo 21. juna i sjedile prekoputa mene. Obje ste imale majice na bretelice i obadvije definitivno trebate redukciju. :D
Shifra: Redukcija na tvoj troshak :)
scooter21ba

#97 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by scooter21ba »

meni nek se javi cehinja koja je bila u makarskoj u prolazu 2001-e
stali valjda da kupe nesto za daljnjeg puta
kako je dobra nebi nista naplatio
maxell_sarajevo

#98 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by maxell_sarajevo »

Molim curu sa Persil reklame da mi se javi.

Napaceni decko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
giga

#99 Re:

Post by giga »

Svemirski_Jebach wrote:
NE mogu te nazvati nemam kredita.
:D :D :D
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#100 Re: Nepoznata djevojko javi se!

Post by grunt »

Molim djevojku koju sam sreo danas u troli da mi se javi,dala mi je kartu da joj poništim jer je bila gužva,što sam ja ljubazno učinio i taman kada sam joj dao poništenu kartu i htio sa njom da se upoznam prokleti revizori su me izbacili iz trole jer nisam imao kartu!Javi se molim te :D !!!
Post Reply