draga moja, niko me nece ni oko kuce, a kamoli za u kucu...delightful wrote:previse si mlada da se udomljavas
@Ekspanzi: jos sam ja puter...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
draga moja, niko me nece ni oko kuce, a kamoli za u kucu...delightful wrote:previse si mlada da se udomljavas
de prvo da definiramo to 'puter'.. jesil' punoljetna?madnessa wrote:@Ekspanzi: jos sam ja puter...
ma jasta sam... ima vise godina da jesam... al kako vidim ovdje sve nesto 30-40god, pa ispadoh ja puter...Ekspanzi wrote:de prvo da definiramo to 'puter'.. jesil' punoljetna?
jos nisi?Šeherzada wrote:Decko je nasao djevojku iz Zelje,znam iz pouzdanih izvora.Nego kako da ja nadjem Hareta s mora?
nije hare tipicni bosanac... gdje ga ostavis da ga tu i nadjes... narocito ako je tv pred njim...Šeherzada wrote:Nisam jos i izgleda da necu......Koji crnjak,ima da tuzim Milivojeta![]()
Da ne odoh s njim taj dan,to pakleno vruce popodne na kafu ,ostala bih na plazi i uganjala Hareta.....Kad se ja vratih s kafe Hare otisao
il je jadan pohitio u saraj'vo da te doceka, a ti razvukla na kaHvi...Šeherzada wrote:Jok,vec odoh na kafu.Tada se Hare pokupio jer sam sa kolegicom pricala da se vracamo kuci ubrzo....On cuo(mahalusa ko i ja)i kontao da sam otisla
madnessa wrote:il je jadan pohitio u saraj'vo da te doceka, a ti razvukla na kaHvi...Šeherzada wrote:Jok,vec odoh na kafu.Tada se Hare pokupio jer sam sa kolegicom pricala da se vracamo kuci ubrzo....On cuo(mahalusa ko i ja)i kontao da sam otisla
Mislim da je u ovome problem!madnessa wrote:zato ti ja, draga moja, kaHvu ne pijem... al eto opet me niko nece... ekonomicna pravo i jopeN ne valjam... nit pusim nit pijem nit disem, al me niko nece...
vidis... sta bih ja bez tebe...burek_in_space wrote:Mislim da je u ovome problem!![]()
Ostala nesparena i dalje!madnessa wrote:vidis... sta bih ja bez tebe...burek_in_space wrote:Mislim da je u ovome problem!![]()
fala ti Đe cuo i Đe ne cuo... bog da ti da sto zazeliJo...burek_in_space wrote:Ostala nesparena i dalje!![]()
![]()
Jel moram protrljati da mi se ispuni zhelja,ili mozhe i ovako nasuho?!madnessa wrote:fala ti Đe cuo i Đe ne cuo... bog da ti da sto zazeliJo...burek_in_space wrote:Ostala nesparena i dalje!![]()
![]()
Protrljaj se ti, za svaki slučajburek_in_space wrote:Jel moram protrljati da mi se ispuni zhelja,ili mozhe i ovako nasuho?!
onda ce zelja prestat bit zelja... buahahaaa...Layne wrote:Protrljaj se ti, za svaki slučaj![]()
Necesh se ti tako nikad sparit'!madnessa wrote:onda ce zelja prestat bit zelja... buahahaaa...Layne wrote:Protrljaj se ti, za svaki slučaj![]()
tamaM si mi ulio nadu i sad buć... potopi mi sve brodove...burek_in_space wrote:Necesh se ti tako nikad sparit'!![]()
![]()
Ma samo sam izbushio jednu rupicu,za potapanje treba vishe njihA!madnessa wrote:tamaM si mi ulio nadu i sad buć... potopi mi sve brodove...burek_in_space wrote:Necesh se ti tako nikad sparit'!![]()
![]()
sam' mi je jos ta jedna falila... buahahaaa...burek_in_space wrote:Ma samo sam izbushio jednu rupicu,za potapanje treba vishe njihA!![]()
![]()