nepozeljni detalji na njojZI
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pustopoljina
#1 nepozeljni detalji na njojZI
piva
sike koje te gledaju face to face
crvene ruke
helanke
crvene ruke
cigarete
kila sminke
i jos?
sike koje te gledaju face to face
crvene ruke
helanke
crvene ruke
cigarete
kila sminke
i jos?
- pustopoljina
#2 Re: nepozeljni detalji na njojZI
i ako bude odgovora,nadam se da ce pokazati-kako se ne moze svima ugoditi.i da je savrsena zena naprosto KAMELEON.
-
d2
#3 Re: nepozeljni detalji na njojZI
meni piva ne smeta osim ako je pije iz flase
-
mostarac
#4 Re: nepozeljni detalji na njojZI
rekoh vec, starke, baletanke (al one su prolazna moda), martinke, vise kilograma nakita, puder na licu da ga mistrijom mozes skidati, eh da i meni licno kapa, al ne mislim da kapa nije zenstvena, al meni ubije zensku ljepotu 
Eto dosta od mene
Eto dosta od mene
- pustopoljina
#5 Re: nepozeljni detalji na njojZI
a pitanje-cime se bavis? 
- pustopoljina
#6 Re: nepozeljni detalji na njojZI
meni,recimo,nije zenstven glasan govor,ali bas-vikanje (sto bi rekao pupan ,predsjednik mz ozdrljani donji).
-
mostarac
#7 Re: nepozeljni detalji na njojZI
na to pitanje uvijek mozes dati odgovor takav da nista ne sazna a dosta toga sazna, a pitanje mi je logicno jer i ja ga pitam jer je to kao neka osnovna informacija sunce mu njegovopustopoljina wrote:a pitanje-cime se bavis?
-
Richard Peti
- madner
#9 Re: nepozeljni detalji na njojZI
Nema jedne stvari koja vodi do automatske diskvalifikacije, to je ono, ukupni dojam.
- pustopoljina
#10 Re: nepozeljni detalji na njojZI
a pitanje u vezi auta vas nervira? nekoliko cura oko mene se razumiju u auta ( ja imam polozen vozacki,ali ne znam ni na kojem golfu polagala
)
i one ne pitaju sto ih zanima cijenavaseg voznog parka,nego ih zanima-kako se auto "vozi",da li se kvari,ko potrosi manje goriva...
i one ne pitaju sto ih zanima cijenavaseg voznog parka,nego ih zanima-kako se auto "vozi",da li se kvari,ko potrosi manje goriva...
- madner
#11 Re: nepozeljni detalji na njojZI
Ma daaaaaaaaaaaaj.pustopoljina wrote:a pitanje u vezi auta vas nervira? nekoliko cura oko mene se razumiju u auta ( ja imam polozen vozacki,ali ne znam ni na kojem golfu polagala)
- pustopoljina
#12 Re: nepozeljni detalji na njojZI
ja cu odmah diskvalificirati vjerska obiljezja na dlakavim prsima,
odmah cu diskvalificirati nekog sto se pogubi na utakmicama i gleda svaku sportsku emisiju
odmah cu diskvalificirati lika koji se potuce kad popije,ili svasta izgovori,ili se pocne daviti neku curu
ako primijetim nepismenost (uzivo to ne mozes skontati)
politicki nepodobnog (koji one druge zove vlasi ili ustase)
zuti karton :
nosenje potkosulje ili bokserica pred mojim drugaricama
odmah cu diskvalificirati nekog sto se pogubi na utakmicama i gleda svaku sportsku emisiju
odmah cu diskvalificirati lika koji se potuce kad popije,ili svasta izgovori,ili se pocne daviti neku curu
zuti karton :
- pustopoljina
#13 Re: nepozeljni detalji na njojZI
kad ti kazem 
- BHG
#14 Re: nepozeljni detalji na njojZI
a bez istih? potkosulje i boxerica mislim?pustopoljina wrote: zuti karton :
-
d2
#15 Re: nepozeljni detalji na njojZI
jel to sve ili ima jošpustopoljina wrote:ja cu odmah diskvalificirati vjerska obiljezja na dlakavim prsima,
zuti karton :
ja sam te odmah pitao hoš se udat
-
d2
#16 Re: nepozeljni detalji na njojZI
BHG wrote:a bez istih? potkosulje i boxerica mislim?pustopoljina wrote: zuti karton :
- pustopoljina
#17 Re: nepozeljni detalji na njojZI
a nisi mene
ima,samo sad je kasno,pa se vijuge opruzaju pred spavanje
a bez potkosulje,samo ako imas pozamasan ljubavni tepih
ima,samo sad je kasno,pa se vijuge opruzaju pred spavanje
a bez potkosulje,samo ako imas pozamasan ljubavni tepih
- pustopoljina
#18 Re: nepozeljni detalji na njojZI
i dlakava ledja 
-
d2
#19 Re: nepozeljni detalji na njojZI
ja sam potkosulju prestao nositi kada sam se izborio za svoje ja kod mame i tate, negdje oko 33ce godine
zezam se, neka izvinu svi koji je vole, znam i ja da je korisna ali meni je potkosulja definitivno najmrzi odjevni predmet iz djetinjstva, odmah nakon dugih gaca, sa zadovoljstvom sam to prestao nositi cim je prvi put prihvaceno moje NEĆU (a to je kao sto pise gore bilo sa 33
)
zezam se, neka izvinu svi koji je vole, znam i ja da je korisna ali meni je potkosulja definitivno najmrzi odjevni predmet iz djetinjstva, odmah nakon dugih gaca, sa zadovoljstvom sam to prestao nositi cim je prvi put prihvaceno moje NEĆU (a to je kao sto pise gore bilo sa 33
-
d2
#20 Re: nepozeljni detalji na njojZI
e jebiga vala, nisam ja sam sebi odredjivao genetikupustopoljina wrote:i dlakava ledja
- pustopoljina
#21 Re: nepozeljni detalji na njojZI
i ja,i ja...uvijek se vrti oko mene i izvlaci 
- Irm@
#22 Re: nepozeljni detalji na njojZI
pa druze mostarac... sto baletanke?mostarac wrote:rekoh vec, starke, baletanke (al one su prolazna moda), martinke, vise kilograma nakita, puder na licu da ga mistrijom mozes skidati, eh da i meni licno kapa, al ne mislim da kapa nije zenstvena, al meni ubije zensku ljepotu
Eto dosta od mene
@pustopoljina: crvene ruke?
joj ja potkosulju nikad ne nosim... mada ljudi misle da djece necu imati...ali dzabe ne mogu je i tacka
-
njeka
#23 Re: nepozeljni detalji na njojZI
Treba nositi ono što ti stoji i u čemu se dobro osijećaš (ono što "znaš" nositi)
Last edited by njeka on 04/06/2008 23:42, edited 2 times in total.
- pustopoljina
#24 Re: nepozeljni detalji na njojZI
e jebiga vala, nisam ja sam sebi odredjivao genetiku[/quoted2 wrote:pustopoljina wrote:i dlakava ledja
je li poznato ovdje kome da su nekada dlakave zenske noge bile pozeljna stvar.kaze ti neko-kako ti imas lijepe dlake na nogama?
i to je znacilo da je zena zrela,plodna?
-
mostarac
#25 Re: nepozeljni detalji na njojZI
ma baletanke su mi isto shlape pokucneIrm@ wrote:pa druze mostarac... sto baletanke?mostarac wrote:rekoh vec, starke, baletanke (al one su prolazna moda), martinke, vise kilograma nakita, puder na licu da ga mistrijom mozes skidati, eh da i meni licno kapa, al ne mislim da kapa nije zenstvena, al meni ubije zensku ljepotu
Eto dosta od mene
@pustopoljina: crvene ruke?![]()
i sto helanke... dosta djevojaka koje poznajem (ukljucujuci moju malenkost) su lude za helankama jer ime straznjica u njima super izgleda... a tek sto je muskom oku mila
![]()
joj ja potkosulju nikad ne nosim... mada ljudi misle da djece necu imati...ali dzabe ne mogu je i tacka![]()
a sto se tice helanki, meni su one ko abortus hulahopki, a hulahopke su s druge strane jako pozeljne