Nepotizam Denisa Zvizdića

Post Reply
denis.tzv.doktor

#1 Nepotizam Denisa Zvizdića

Post by denis.tzv.doktor »

Zvizdić je pozapošljavao i na bitne funkcije postavio svoje rođake, prijatelje, kumove... Tako je, na mjesto premijera Kantona Sarajevo (KS) postavljen Suad Zeljković zato što je Zvizdićev rođak. Rešad Mandžo je, član Skupštine Grasa jer je njegov kum, Alija Isaković je bio direktor KSC-a Skenderija jer je Denisov daidža, Sead Dizdarević je šef kabineta u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH jer je šura predsjednika KO SDA Sarajevo,supruga je izvršni direktor Pokopa,sada je spremaju postaviti na mjesto direktora,rođak Aljoša Ćampara je dogradonačelnik,mama Aljošina,načelnica u MUP KS,itd.itd.

Image
Image
Image

:bih:
:sax:
:mrgreen:
:skoljka:
It_is_a_Leclerc

#2 Re: Nepotizam Denisa Zvizdića

Post by It_is_a_Leclerc »

SDA demokratija ! SDA ljudska prava sva !
S kao sudba moja
D kao duša moja
A kao Alija.

:D
dječak sa šibicama

#3 Re: Nepotizam Denisa Zvizdića

Post by dječak sa šibicama »

Vjeruj da ce 99,9% ljudi samo slegnuti ramenima... ne sto ih nije briga, vec sto je ovo danas postalo normalno, i sto se tu nista ne moze ili nece promijeniti.
DaffyDuck

#4 Re: Nepotizam Denisa Zvizdića

Post by DaffyDuck »

SAd samo treba da se jave dusebriznici i da kazu kako to nije bas tako, da su to sposobni ljudi... :-)
A uostalom, sud je kod nas vec u jednom slucaju pokazao da ne poznaje sukob interesa!
:izet: u zdrav mozak
jazzer

#5 Re: Nepotizam Denisa Zvizdića

Post by jazzer »

Ovo je trebalo postaviti na onu temu o smecu...mislim da se zove SDA-all about, al nemojte me drzati za rijec. :)
Bodkin

#6 Re: Nepotizam Denisa Zvizdića

Post by Bodkin »

jazzer wrote:Ovo je trebalo postaviti na onu temu o smecu...mislim da se zove SDA-all about, al nemojte me drzati za rijec. :)
:lol: :lol: :lol:
weredsf

#7 Re: Nepotizam Denisa Zvizdića

Post by weredsf »

It_is_a_Leclerc wrote:SDA demokratija ! SDA ljudska prava sva !
S kao sudba moja
D kao duša moja
A kao Alija.

:D
koje zlo
mirsek

#8 Re: Nepotizam Denisa Zvizdića

Post by mirsek »

denis.tzv.doktor wrote:Zvizdić je pozapošljavao i na bitne funkcije postavio svoje rođake, prijatelje, kumove... Tako je, na mjesto premijera Kantona Sarajevo (KS) postavljen Suad Zeljković zato što je Zvizdićev rođak. Rešad Mandžo je, član Skupštine Grasa jer je njegov kum, Alija Isaković je bio direktor KSC-a Skenderija jer je Denisov daidža, Sead Dizdarević je šef kabineta u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH jer je šura predsjednika KO SDA Sarajevo,supruga je izvršni direktor Pokopa,sada je spremaju postaviti na mjesto direktora,rođak Aljoša Ćampara je dogradonačelnik,mama Aljošina,načelnica u MUP KS,itd.itd.

Image
Image
Image

:bih:
:sax:
:mrgreen:
:skoljka:
Dobro Ženja, bice i neko od mjesta izvrsnih direktora za tebe, valjda. :D
Post Reply