Dakle, obogatili su vozni park, pa... u pamet.
Neoznacena policijska vozila
-
sarayewo
#1 Neoznacena policijska vozila
Vjerujem da vecina vozaca u gradu zna da je nasa saobracjna policija do sada ordinirala sa tri neoznacena Golfa V (bijeli, crveni i crni). Juce sam bio kod MUP-a i vidjeh dvojicu da sjedaju u bijeli Ssang Yong (mislim da je Rexton u pitanju) koji na tabli iznad gepeka ima onaj digitalni displej... Pored tog bijelog nalazio se i jedan crni sa istom opremom.
- saviola
#2 Re: Neoznacena policijska vozila
sarayewo wrote:Vjerujem da vecina vozaca u gradu zna da je nasa saobracjna policija do sada ordinirala sa tri neoznacena Golfa V (bijeli, crveni i crni). Juce sam bio kod MUP-a i vidjeh dvojicu da sjedaju u bijeli Ssang Yong (mislim da je Rexton u pitanju) koji na tabli iznad gepeka ima onaj digitalni displej... Pored tog bijelog nalazio se i jedan crni sa istom opremom.
nece ti oni ni trebati, vidis da se u gradu postavljaju kamere na svakom cosku. pored RTV-a, sad su postavljene u pofalicima i na dobrinji, a bice i na stupskoj petlji, autoputu,...
za 2 god. bice ih ko u kuci velikog brata
-
tavijapi
#3 Re: Neoznacena policijska vozila
ha ha hasaviola wrote:sarayewo wrote:Vjerujem da vecina vozaca u gradu zna da je nasa saobracjna policija do sada ordinirala sa tri neoznacena Golfa V (bijeli, crveni i crni). Juce sam bio kod MUP-a i vidjeh dvojicu da sjedaju u bijeli Ssang Yong (mislim da je Rexton u pitanju) koji na tabli iznad gepeka ima onaj digitalni displej... Pored tog bijelog nalazio se i jedan crni sa istom opremom.
nece ti oni ni trebati, vidis da se u gradu postavljaju kamere na svakom cosku. pored RTV-a, sad su postavljene u pofalicima i na dobrinji, a bice i na stupskoj petlji, autoputu,...
za 2 god. bice ih ko u kuci velikog brata
-
milano
ljetos (za 1. maj bio u SA) me bio snimio crveni golf V 898-M-896. Kaze na auto putu vozion 150. Italijanske mi tablice, pa me mislio zajebavat, a drugi me preticali sa 200 km/h. Nista nije bilo, oprostio mi. Kazu mogo mi je uzeti pasos. Sretno prodjoh. Postavicu i snimak da vidite jadu, jadnog...
- Troll_Happens
Ko to mi imamo puno autoputa dok ubrzas do 200 km/h dodje mu kraj....milano wrote:ljetos (za 1. maj bio u SA) me bio snimio crveni golf V 898-M-896. Kaze na auto putu vozion 150. Italijanske mi tablice, pa me mislio zajebavat, a drugi me preticali sa 200 km/h. Nista nije bilo, oprostio mi. Kazu mogo mi je uzeti pasos. Sretno prodjoh. Postavicu i snimak da vidite jadu, jadnog...
to su i napravili da raja osjeti malo kako je dostici tu brzinu, i obicno te onda neka patrola ceka da ti naplati kaznu bezveze...
- taxi_driver
milano wrote:ljetos (za 1. maj bio u SA) me bio snimio crveni golf V 898-M-896. Kaze na auto putu vozion 150. Italijanske mi tablice, pa me mislio zajebavat, a drugi me preticali sa 200 km/h. Nista nije bilo, oprostio mi. Kazu mogo mi je uzeti pasos. Sretno prodjoh. Postavicu i snimak da vidite jadu, jadnog...
da li u italiji vozis 50 km preko ogranicenja?sumnjam.a jado ti je trebao pasos uzeti.pa da izgubis koji dan hodajuci po sudovima.
uhhhh,cuj jado a covjek mu oprostio ono sto u italiji nebi sigurno.
-
pudlica
sencho wrote:Kako misliš navuku, natjeraju ih pištoljem ili...pudlica wrote:ljeto je najgore sa takvom murijom,navuku raju da se ganjaju i onda lagano kazna dodje da auto mora prodati da je plati
pa natjeraju tako da stanu na semaforu turiraju,letaju izmedju auto i tako,jednostavno te navlace da opalis po gasu i onda kazna