Neobične fotografije životinja
Moderator: anex
- Phia
#1 Neobične fotografije životinja
Istina već imamo sličnu temu na forumu ali ipak svako sigurno ima fotografiju svog ljubimca koja se ističe među ostalim, bez obzira da li je smiješna, tužna ili jednostavno čudna.Ovdje se i forumaši mogu pohvaliti sposobnošću fotografisanja. 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#4 Re: Neobične fotografije životinja
sto je najbitnije, ovo je moj cosak, stoga mozemo imati tema koliko nam cejf!Phia wrote:Istina već imamo sličnu temu na forumu ali ipak svako sigurno ima fotografiju svog ljubimca koja se ističe među ostalim, bez obzira da li je smiješna, tužna ili jednostavno čudna.Ovdje se i forumaši mogu pohvaliti sposobnošću fotografisanja.
-
in medias res
- dalmatinka
@atko, preslatka je. Inače padam na sive (plave) perzijske mačke, imam već drugu za redom takvu, ali ova tvoja je savršenstvo.
- Phia
Jest baš slatka i čupava i lijepe je boje.Mada sam ja u toku svog života naučila da mačka čovjeka više očara svojim ponašanjem nego izgledom.Pa atko imaš li nam ti šta reći iz svog iskustva o ponašanju svoje mačke?Tamo na temi neobične stvari koje radi ljubimac?Ili je samo ukrasna mačka?

- dalmatinka
Imaš dvije na temi Mačke-kućni ljubimci, ali su loše jer su slikane mobitelom, uz to su nastale ljeti kad je praktički bez dlake.spectra wrote:Nakon svih kompimenata, evo da vas pocastim sa jos par fotografija!![]()
PS: Dalmatinka, postaj nam koju fotku od tvoje mace.
Kad vidim tvoju u vrečici podsjeti me na moju damu koja je luda za kartonskim kutijama. Kad god iz nekog razloga u kuću dođe kartonska kutija ona mora uskočiti u nju.
-
in medias res