Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
avantgarde wrote:hocete li se vec jednom zdogovorut,jeli izgleda ko kinder jaje ili je sastavljen iz dijelova kao kinder jaje?
prava igracka za dijte poput mene ali,sto je tacno locirnao na povrsini auta,na sredini krova upravo >linijska izbocina" me je podsjetila na izbocinu koja se formira prilikom sastavljana kinder jajeta,i nista drugo
avantgarde wrote:U pravu si aha-ljubavi,auto je lijep i interesantan a kako i ne bi bio ako je od Bugati-ja.
pozz
hvala,ali zar niko ne zna odgovor na moje pitanje
Ta "peraja" nema nikakvu praktičnu svrhu već je samo reminiscencija na stare Bugattijeve modele Atlantic (ima slika na netu koliko hoćeš-sad mi mrsko postavljati) iz 20-ih godina prošlog vijeka koji su imali istu stvar. Čisti retro detalj i to je to...
avantgarde wrote:U pravu si aha-ljubavi,auto je lijep i interesantan a kako i ne bi bio ako je od Bugati-ja.
pozz
hvala,ali zar niko ne zna odgovor na moje pitanje
Ta "peraja" nema nikakvu praktičnu svrhu već je samo reminiscencija na stare Bugattijeve modele Atlantic (ima slika na netu koliko hoćeš-sad mi mrsko postavljati) iz 20-ih godina prošlog vijeka koji su imali istu stvar. Čisti retro detalj i to je to...
HVALA
corolla02 wrote:pa sve je to samo retroaktiva: podjeljeno staklo na autu gore te visecijevni lonac od auspuha bas k'o sto potvrdjuje ova slika nadolee..
corolla02 wrote:pa sve je to samo retroaktiva: podjeljeno staklo na autu gore te visecijevni lonac od auspuha bas k'o sto potvrdjuje ova slika nadolee..
pa sta ocekujes od fauve dizajna?
za pet godina Pasati ce imati ovakva stop svjetla, sve ovo sto danasnji gril kod VW grupacije krasi jeste Veyronov gen iz 2003.
Bugatti decenijama nema nikakve veze sa Italijom osim imena, sve je u i na njemu su rukotvorine majstora za narodna auta
pa bugatti od pocetka proizvodnje nije imao nikakve veze sa italijom osim sto je talijan osnovao firmu
bugatti je francuski proizvod od pocetka sklapanja
respo wrote:ako je firma francuska ne znaci da je inovator revolucionar ili dizajner ili sta vec francuz
ma danas narocito ne znaci nista,ali ne mozes reci da nisu francuzi inovatori bugati firma,italjoijanskog imena, je francuska frima koja je osnovana na staroj njemacoj teritoriji,a najvise ima itlaijanskih dizajnera,nego dragi respo,na pordrucju izrade avio dijelova su sa spajanjem messier poceli dominirati francuzi
slobodni armirach wrote:pa sta ocekujes od fauve dizajna?
za pet godina Pasati ce imati ovakva stop svjetla, sve ovo sto danasnji gril kod VW grupacije krasi jeste Veyronov gen iz 2003.
Bugatti decenijama nema nikakve veze sa Italijom osim imena, sve je u i na njemu su rukotvorine majstora za narodna auta
passat je sredinom 80tih bio raketa,a danas je bezveze