Pozdrav. Po ko zna koji put meteorit135531 otvara temu na pdf forumu Zdravlje u nadi da će naći neko rješenje.
Umislio sam da sam bolestan, hipohondrija... ali evo maloprije se vratio iz apoteke.. obilato sam jeo prije nekih sat vremena, i onda odlučio da odem na kontrolu šećera.
Jer neki su me i savjetovali da odem psihijatru. To sam učinio. Pijem antidepresive , Fluoksetin tačnije. Već 15 dana , po jednu tabletu od 20 mg svako jutro. Uz slabe pomake naprijed ...
Bezvoljan sam, bez imalo energije , blijed , praznog pogleda u kojem samo možeš vidjeti otupljenost i besciljnost. Muti mi se i vid. Titra mi pred ocima i sasvim malo pricam. Takav sam danima.
Mogu slobodno reći da sam čitav januar prelezao, što i jesam. Svega par puta sam izašao van.. Organizam je mrtav.. ako je neko pao na postelju i jedva se izvukao , onda sam to bio JA.
Sigurno je malo nedostajalo da umrem. Sasvim malo.
Sad vrtim film unazad i pitam se jel mi sve to trebalo?
Hajde sad , ne može se vratiti vrijeme , ali istina je da je STRES glavni okidač za sve kurce koji se čovjeku mogu desiti.
Jebo STRES i sve. Stresna godina , ta 2016.. ali vise nece bit..
od danas djelujem drugačije. Tacno mi dođe da fakat kažem , eh dosta je sad.
Ali stvar je : jeo sam ko konj sada i na trakici šećer je 3.3! Pola sata nakon jela.. i baš kad sam ukucao pojam HIPOGLIKEMIJA, onda su i posljedice anksioznost, kronični umor, mutan vid, razdražljivost, blijedilo, mršavljenje.. pa Šta je onda uzrok ovome?
Ajde sad .. može neko reci da trolam i izmišljam stvari..
Svejedno mi je sasvim.. ali obišao sam barem stotinu puta doktore , i išao i psihijatru..
Ali jos uvijek se nešto sa mnom događa..
Osim danas.. danas sam bio pozitivan jer sam imao neku energiju koja me digla , ili je to placebo.. ne znam ni sam.
Ali ne bih da se pretvorim u živog skeleta jer nije normalno imat 193 cm i 70 kg i ne bit u stanju da ti se digne bez obzira na najdražaje.
Nenormalno nizak nivo šećera u krvi
Moderator: anex
- fortaleza
#2 Re: Nenormalno nizak nivo šećera u krvi
Jesi ti onaj sto jos nije provjerio testosteron, LH, FSH, E2?
Poslano sa mog HTC Desire 816 koristeći Tapatalk
- Dr.medicine
#3 Re: Nenormalno nizak nivo šećera u krvi
i onaj sto je "imao" infarkt i napao osoblje KUM-a (kako je napisao na temi koju je također otvorio). i onaj kojem su forumski "doktori" potvrdili da ima infarkt, a mene gledali ko nekog neznalca kada sam govorio da je psiho komponenta u pitanju.fortaleza wrote:Jesi ti onaj sto jos nije provjerio testosteron, LH, FSH, E2?
Sine pusti se ti ambulantne psihijatrije. tebi treba malo kliničkog liječenja.
sutra ako se nakašlje bit će da ima tuberkulozu, a ako poljubi kakvu trebu dobit ce HIV
idi ba šta prcni druže, il ga drmni od zid
- Dr.medicine
#4 Re: Nenormalno nizak nivo šećera u krvi
Dr.medicine wrote:i onaj sto je "imao" infarkt i napao osoblje KUM-a (kako je napisao na temi koju je također otvorio). i onaj kojem su forumski "doktori" potvrdili da ima infarkt, a mene gledali ko nekog neznalca kada sam govorio da je psiho komponenta u pitanju.fortaleza wrote:Jesi ti onaj sto jos nije provjerio testosteron, LH, FSH, E2?
Sine pusti se ti ambulantne psihijatrije. tebi treba malo kliničkog liječenja.
sutra ako se nakašlje bit će da ima tuberkulozu, a ako poljubi kakvu trebu dobit ce HIV
idi ba šta prcni druže, il ga drmni od zidne štedi prostatu, dobit ceš adenom
p.s. da sam ja doktor koji te je pregledao na KUM-u iskoristio bih ove postove da te tužim. Jer si ti izjavio da trebaš tužiti doktora pošto te vratio iz KUM-a. Eh on tebe treba tužiti za verbalni napad i agresivno ludilo, jer time si vjerujem uznemirio doktora, sto se moglo odraziti na njegov dalji rad i liječenje
-
hurmasica
#5 Re: Nenormalno nizak nivo šećera u krvi
Visina šećera 3,3 je i granicama rrgerentnij vrijednosti. Secer si nakon jela mogao potrositi dok si otisao do apoteke i nazad. Ja ne znam kako mozes sebi dopustiti luksuz da prelezis cijeli januar, da si zdrav ko dren razbolio bi se od tolikog lezanja. Ne znam koliko ti je godina i cime se bavis ali covjece nadji si neki zanimaciju vec jednom, idi radi nesto korisno!
- orinoco
#6 Re: Nenormalno nizak nivo šećera u krvi
Osoba karakteristika koje si za sebe opisao, a koje sam podvukao linijama, ne može napisati ovakav tekst. Moje je mišljenje da trolaš. Bilo bi poštenije da si zatražio raspravu o hipoglikemiji, bilo bi zanimljivo čitati razna iskustva i stručna mišljenja.meteorit135531 wrote:Pozdrav. Po ko zna koji put meteorit135531 otvara temu na pdf forumu Zdravlje u nadi da će naći neko rješenje.
Umislio sam da sam bolestan, hipohondrija... ali evo maloprije se vratio iz apoteke.. obilato sam jeo prije nekih sat vremena, i onda odlučio da odem na kontrolu šećera.
Jer neki su me i savjetovali da odem psihijatru. To sam učinio. Pijem antidepresive , Fluoksetin tačnije. Već 15 dana , po jednu tabletu od 20 mg svako jutro. Uz slabe pomake naprijed ...
Bezvoljan sam, bez imalo energije , blijed , praznog pogleda u kojem samo možeš vidjeti otupljenost i besciljnost. Muti mi se i vid. Titra mi pred ocima i sasvim malo pricam. Takav sam danima.
Mogu slobodno reći da sam čitav januar prelezao, što i jesam. Svega par puta sam izašao van.. Organizam je mrtav.. ako je neko pao na postelju i jedva se izvukao , onda sam to bio JA.
Sigurno je malo nedostajalo da umrem. Sasvim malo.
Sad vrtim film unazad i pitam se jel mi sve to trebalo?
Hajde sad , ne može se vratiti vrijeme , ali istina je da je STRES glavni okidač za sve kurce koji se čovjeku mogu desiti.
Jebo STRES i sve. Stresna godina , ta 2016.. ali vise nece bit..
od danas djelujem drugačije. Tacno mi dođe da fakat kažem , eh dosta je sad.
Ali stvar je : jeo sam ko konj sada i na trakici šećer je 3.3! Pola sata nakon jela.. i baš kad sam ukucao pojam HIPOGLIKEMIJA, onda su i posljedice anksioznost, kronični umor, mutan vid, razdražljivost, blijedilo, mršavljenje.. pa Šta je onda uzrok ovome?
Ajde sad .. može neko reci da trolam i izmišljam stvari..
Svejedno mi je sasvim.. ali obišao sam barem stotinu puta doktore , i išao i psihijatru..
Ali jos uvijek se nešto sa mnom događa..
Osim danas.. danas sam bio pozitivan jer sam imao neku energiju koja me digla , ili je to placebo.. ne znam ni sam.
Ali ne bih da se pretvorim u živog skeleta jer nije normalno imat 193 cm i 70 kg i ne bit u stanju da ti se digne bez obzira na najdražaje.