Ja sam čula da se unosi sol u kuću...U novije vrijeme i Kuran.dječak sa šibicama wrote: Kad useljavas u kucu, prvi put udji sa kesom hrane, nafaka![]()
Nemoj zviždat u kući, privlačiš miševe
Ne ostavljaj zadnji zalogaj u tanjiru, ode ti nafaka
Ja sam čula da se unosi sol u kuću...U novije vrijeme i Kuran.dječak sa šibicama wrote: Kad useljavas u kucu, prvi put udji sa kesom hrane, nafaka![]()
basicm wrote:Ne valja muski da se sisaju utorkom. Cak vidim neki saloni ne rade tim danom.
E pa stvarno jbg...basicm wrote:Ne valja muski da se sisaju utorkom. Cak vidim neki saloni ne rade tim danom.
Ajde za ove sisate mi je jasno, ali bogati mi objasni kako uspjevas sam sebe sisati drugim danima?!dezurni_ucenik wrote:Ne valja se sisati utorkom.
Istina. Dosta salona ne radi Utorkombasicm wrote:Ne valja muski da se sisaju utorkom. Cak vidim neki saloni ne rade tim danom.
Šejtane jedan đe si se to uzveroCherry-Cherry wrote:E slušajte sad ovo:
Nekada davno (ili ne baš tako davno, a moguće da je i dalje negdje aktuelno![]()
) kada žena nije mogla da zatrudni, trebalo je da u noći punog mjeseca prenoći na njivi potpuno gola.
I onda ostane trudna.
Smatralo se da je otac djeteta u tom slušaju đavo.
![]()
znači komšija
Ne vidim šta je problem? Valjda frizeri moraju imati neki slobodan dan, a bolje je radnim danom jer vikendom imaju puno posla.Cherry-Cherry wrote:E pa stvarno jbg...basicm wrote:Ne valja muski da se sisaju utorkom. Cak vidim neki saloni ne rade tim danom.![]()
![]()
Zar smo tako nisko pali...
Može frizerski salon raditi svaki dan, tako što će zaposlenici imati različite dane za odmor.Henry Chinaski wrote:Ne vidim šta je problem? Valjda frizeri moraju imati neki slobodan dan, a bolje je radnim danom jer vikendom imaju puno posla.Cherry-Cherry wrote:E pa stvarno jbg...basicm wrote:Ne valja muski da se sisaju utorkom. Cak vidim neki saloni ne rade tim danom.![]()
![]()
Zar smo tako nisko pali...
Ne bi me iznenadilo da su ovu gatku izmislili frizeri za sebe.
I zašto misliš da smo mi nisko pali kad je sujevjerje ukorijenjeno u svim narodima. Neki poznati hoteli nemaju sobu broj 13 i sl.
ĆukBrkooo wrote:ako cujes sovu kako huce, neko ce ti blizak umrijet
i ako ne slusas mater ukrast cete cigani