Nemiri u Njemackoj
- animals
#251 Re: Nemiri u Njemackoj
Ma samo se pitam, sto nas oslobodjavali, kad mi to nismo htjeli 
-
Fudo387
#252 Re: Nemiri u Njemackoj
Pa kako ce dobiti rat kad se umesao poznati jugosloven, vojvoda Misic._BataZiv_0809 wrote:Pa sto ti ne dobi ta Austrija Prvi svjetski ratanimals wrote:Evo mene opet u Austriji..![]()
sudbina, sta li vec,,
i ne samo ja , vec masa Bosnjaka i Srba..
i koji klinac je Gavrilo, htio...
Ko ti oslobodi Bec?animals wrote:Ma daj, pustite ove Ruske proletere..
zna se gdje je Rus bio, sve je unazadio..
- Sanjarko
#253 Re: Nemiri u Njemackoj
Ne znam to. Ali evo citam neki dan do 2025 godine pola djece ce biti Autisti. Pa bas me zanima kako misle ovdje vrli forumasi kako autisti mogu da ovako rade, ovoliko sati po 8-12 dnevno, itd. Pola planete ce znaci imat autizam ako nije laz ovo. I ja mozda imam blazi oblik autizma, asperger. Ali jbg ja sam trut kako neko rece, znaci trebam da crknem, ali ne konta da i trut je radnik, oplodzuje. Ma hajde nek crknem ko me jb. Necu uzivat kad krene, i ako krene nesto ali me nece bit ni briga, jer ni druge ne boli briga za mene i mnoge kao sto sam ja. Jos misle imaju. Vide mi staru kako cekera i misle imaju. Vide imam uredzaje koje sam na poklon dobio i ima. Iako nemam ni fening primanja. Jos bolestan, a ni to nisu mogli da ispitaju, koliko, od cega itd. Samo pukli dijagnozu f23 i kljukaju me godinama tabletama iako nisam imo nista od toga sto kazu da sam imo.mousstapha wrote:Protiv kapitalizma se ne treba boriti. Ionako ce sam sebe sjebati.
PS. Ne kontam sto se i bore, sto prosvjeduju. Neka ori i gori. Kad je bal nek je maskenbal. Ha ja.
- Sanjarko
#254 Re: Nemiri u Njemackoj
animals wrote:Isto kao sto ga je komunizam sjebao..mousstapha wrote:Protiv kapitalizma se ne treba boriti. Ionako ce sam sebe sjebati.
kapitalizam je vjecan, jer postoji u raznim oblicima od postanka svijeta..
znaci novac i pamet u kombinaciji je moc..
mozda zalosno, ali svijet funkcionira tako..
isto kao kod zivotinja..
veca riba jede manju..
- Sanjarko
#255 Re: Nemiri u Njemackoj
Jesam ja. Ali mene niko ne slusa, pa neka ide destrukcija. Ako nam je to nafaka.realna do boli wrote: samo jos niko nije ponudio rjesenje.
PS. Ne kazem da su te moje ideje neki vrh i rjesenje.
- Sanjarko
#256 Re: Nemiri u Njemackoj
Edin H. wrote:Gdje ste kapitalisti?
Ma sve nas u haps.
- animals
#257 Re: Nemiri u Njemackoj
Jesi ti trosio nesto nedavnoVizionar 1985 wrote:Edin H. wrote:Gdje ste kapitalisti?![]()
Ma sve nas u haps.Da crknemo u cuzi. Ko nas jb. Ionako smo trutovi.
- Sanjarko
#258 Re: Nemiri u Njemackoj
To bas nije tacno. Zove se svakako neko elitizam, neko partokratija itd., ali nije bas tacno.Fudo387 wrote:Imas slobodne i demokratske izbore.TheMule wrote:Nisam za razbijanje auta i radnji ali jesam za razbijanje politicara.
Nisu na vlast dosli vojnim udarom, mi ih biramo.
- Sanjarko
#259 Re: Nemiri u Njemackoj
Pa mene kljukaju stalno, bolesnog. Umjesto da mi pomognu, kljukaju me. Ali hvala ti za ono trut u ime nas svih bolesnih. Pravo krscanski od tebe.animals wrote:Jesi ti trosio nesto nedavnoVizionar 1985 wrote:Edin H. wrote:Gdje ste kapitalisti?![]()
Ma sve nas u haps.Da crknemo u cuzi. Ko nas jb. Ionako smo trutovi.
- animals
#260 Re: Nemiri u Njemackoj
Pa ima oni koji hoce raditi, ali ne mogu..
ali ima i oni koji nece..e to su trutovi..
- Sanjarko
#261 Re: Nemiri u Njemackoj
Kompjuter je homoseksualac izmislio. Kojeg su ludim proglasili i zna se kako je zavrsio.Fudo387 wrote:Dje ste revolucionari, izvinjavam se, nisam vas prepoznao.![]()
Kompjuter sa kojeg se ne skida napravio mu neki brus li, rintajuci i dan i noc samo da moze rucat'.
Garderobu mu sasio neki drugi kinez, vijetnamac, isto samo za rucak.
Al' ubi se frajer od revolucionisanja.
Dok na forum i kuci, spuca kilu banana (brao neki jadnik u nikaragvi), marne kafu (brao jado u brazilu), spuca kilu cevapa (po vazdan melje
Mujo kod Bajre za 400 maraka mjesecno), sto'b'se reklo, izgara od revolucionarnog duha.
Dobro si, smijesni likovi.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#262 Re: Nemiri u Njemackoj
Ne volim kapitaliste
Ali vise ne volim ljencuge revolucionare i ostale neradnike
Ali vise ne volim ljencuge revolucionare i ostale neradnike
- Sanjarko
#263 Re: Nemiri u Njemackoj
A ko nece. Imenom i prezimenom. Znas mogu i ja rec svasta, ali znaci li da je to istina. Evo ja nemam posla, ni necu da radim, zbog sranja ovakog i svega, razmisljanja ovakog vaseg itd. ali opet vidi radim. Svaki dan smislim neku ideju za nesto. A radi ovoga svega ne mogu nista da plasiram itd. Ovakog razmisljanja i svega. A i neka. Kad Rim bude gorio, nemojte ocekivat da cu vam ja pozar ko Nero gasit. A kakav sam opet mozda i budem. A ugrozeni kao ja cisto sumnjam da ce i oni, nego ce vam cak mozda benzin, ulje na vatru doljevat.animals wrote:Pa ima oni koji hoce raditi, ali ne mogu..
PS. Sta je sve rad. Zar i ovo smisljanje novih ideja nije rad.
- Sanjarko
#264 Re: Nemiri u Njemackoj
PS. I da mi neko ponudi bilo kakav poso opet bi prihvatio da ga radim. Ali ko ce bolesnoj osobi ponudit poso kad ni mladima i zdravima nece nego ih jos handre i iskoristavaju.Vizionar 1985 wrote:A ko nece. Imenom i prezimenom. Znas mogu i ja rec svasta, ali znaci li da je to istina. Evo ja nemam posla, ni necu da radim, zbog sranja ovakog i svega, razmisljanja ovakog vaseg itd. ali opet vidi radim. Svaki dan smislim neku ideju za nesto. A radi ovoga svega ne mogu nista da plasiram itd. Ovakog razmisljanja i svega. A i neka. Kad Rim bude gorio, nemojte ocekivat da cu vam ja pozar ko Nero gasit. A kakav sam opet mozda i budem. A ugrozeni kao ja cisto sumnjam da ce i oni, nego ce vam cak mozda benzin, ulje na vatru doljevat.animals wrote:Pa ima oni koji hoce raditi, ali ne mogu..
PS. Sta je sve rad. Zar i ovo smisljanje novih ideja nije rad.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- Sanjarko
#266 Re: Nemiri u Njemackoj
Dze to. Doso Fudo i mane cuka. Nemamo kome sad kosti od hrane da dadnemo. Znaci vidis kad dodze neko ko hoce da rijesi problem i kad mu drugi u tome ne prave problem, problem se da rijesit.Fudo387 wrote:insomnia78 wrote:Bosnjo bi da spasava planetu vode nema.
Ustani Alija da ja legnem![]()
Razmislja sta bi bilo najbolje da uradi Angela Merkel, a copori cuka mu bauljaju ulicama k'o u zombi filmovima.
Kad se plaho nasikira za prirodni okolis, uzme sporet i frljaci ga u Bosnu.
Ma nismo mi dobri u glavu da Bog kaze.
- Sanjarko
#267 Re: Nemiri u Njemackoj
Pa mozete. Ali nas ne slusate i nece te nas podrzat u tome. Mnoge su zbog sto sta i roknuli.insomnia78 wrote:Daa. Struju i baterije za Teslu dobijamo bozijim davanjem
- Sanjarko
#269 Re: Nemiri u Njemackoj
Pa to ce i bit mozda. Evo bili, prosli mnogi i ljudi i druga bica, sad ih nema a mnoga su pred nestankom.Velkoski wrote:kak'a ba klima, I just wanna see the world buuuuuurnnnnnn
- Sanjarko
#271 Re: Nemiri u Njemackoj
Pa taj Tesla ti je na tome radio. Ja mislim da sam to zavrsio. Ali ko mene jb i slusa. Barem sam teoretski zavrsio, sad u praksi ne znam bil radilo.insomnia78 wrote:De bgt
PS. I imam sto sta jos.
- Sanjarko
#272 Re: Nemiri u Njemackoj
Pa onima koji tako razmisljaju je smijesno. Znam to.animals wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Sanjarko
#273 Re: Nemiri u Njemackoj
Ima i rjesenje i za ova sto idu na gorivo. Ali jbg. Ludo itd.TheMule wrote:Jel to fakat govoris da bi elektricna auta bila losija ili isto losa kao i ova na gorivo?insomnia78 wrote:Daa. Struju i baterije za Teslu dobijamo bozijim davanjem
- Sanjarko
#274 Re: Nemiri u Njemackoj
Pa sto meni onda ne pomognu, ne daju lovu itd. Jos me svi podj-bavaju u vezi mojih ideja itd. Ama bas svi. Sta ces ti, ti si gnjida itd. Jesam i svjestan sam toga ali opet to ne znaci da nemam ideja itd. i da me ne treba postovat, uvazavat, podrzat, pomoc itd. Nego me jos najbolje udarat jer sam gnjida. Ali neka. Evo Soko kaze da imate oko hiljadu godina, mozda dobacite do nekog sistema do tad.The 51st State wrote:Cinjenica je da inovatori najbolje uspjevaju u kapitalizmu, tj. Imaju svrhu.
- Sanjarko
#275 Re: Nemiri u Njemackoj
A ja mogu sutra umrijet. Mogu se i ubit ko zna. Vec sam jednom izletio pred auta zbog svega, iako se nisam htjeo ubit. I znas sta boli me briga odavno za sve, pa i mene. PS. Ali opet nije bas tako. Nije da ne marim.Vizionar 1985 wrote:Pa sto meni onda ne pomognu, ne daju lovu itd. Jos me svi podj-bavaju u vezi mojih ideja itd. Ama bas svi. Sta ces ti, ti si gnjida itd. Jesam i svjestan sam toga ali opet to ne znaci da nemam ideja itd. i da me ne treba postovat, uvazavat, podrzat, pomoc itd. Nego me jos najbolje udarat jer sam gnjida. Ali neka. Evo Soko kaze da imate oko hiljadu godina, mozda dobacite do nekog sistema do tad.The 51st State wrote:Cinjenica je da inovatori najbolje uspjevaju u kapitalizmu, tj. Imaju svrhu.