Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni na Otoci SVAKE NOCI vec pola godine nestaje vode iza ponoci i dolazi tek u 5-6 ujutro. KAd dodjes s vana iza 12, slijedi ti loncicanje...
Evo bas da pitam ostale: desava li im se isto i sta da radim po tom pitanju?
tahoma wrote:Meni na Otoci SVAKE NOCI vec pola godine nestaje vode iza ponoci i dolazi tek u 5-6 ujutro. KAd dodjes s vana iza 12, slijedi ti loncicanje...
tahoma wrote:Meni na Otoci SVAKE NOCI vec pola godine nestaje vode iza ponoci i dolazi tek u 5-6 ujutro. KAd dodjes s vana iza 12, slijedi ti loncicanje...
Ma daaaaj...ja sam na Otoci i imam vode
E nemoj da lazes! Nisi garant ako iza 12 imas vode...
2 mojgrad - vodovod ima kolosalne gubitke u mrezi, procjene se krecu oko 50% gubitaka u distribuciji. dakle pola vode dodje do tebe ili mene i to se naplati, a pola nestane u zemlji. kako bi smanjili te gubitke bar nocu dok je objektivno potreba za vodom najmanja, onda oni to zavrnu. naravno, kao i sve kod nas sto se radi naopakom logikom - umjesto da se nesto popravi, kod nas se ugasi...
Kvar je bio u nedjaricima, bez vode bilo AP i saraj-polje. Voda je dosla, sve je OK.
Isto se i meni desava (ne bas svako vece cca 50%) za ovo nestajanje vode navecer iza 12, reko da nije do spratnosti i onih hidrofora?Ja sam na 7. spratu.....
edit:btw znaci oni smanje pritisak, joj kako to zna bit zeznuto.Jednom sam doso kuci u 4 ujutro i vodu ceko do 5 Ali i dalje mislim da one komsije na nizim spratovima nemaju tih problema kao ja.......
Last edited by nelo on 28/01/2009 11:52, edited 1 time in total.
Ma daaaaj...ja sam na Otoci i imam vode
E nemoj da lazes! Nisi garant ako iza 12 imas vode...
2 mojgrad - vodovod ima kolosalne gubitke u mrezi, procjene se krecu oko 50% gubitaka u distribuciji. dakle pola vode dodje do tebe ili mene i to se naplati, a pola nestane u zemlji. kako bi smanjili te gubitke bar nocu dok je objektivno potreba za vodom najmanja, onda oni to zavrnu. naravno, kao i sve kod nas sto se radi naopakom logikom - umjesto da se nesto popravi, kod nas se ugasi...
Nemoj sada da ti masem s nebodera ...ja fakat nisam primjetila da nema vode..al' fakat..al' fakat faktova
Po vlastitim procjenama, ubrzo će cijeli grad ostati bez vode. Ovo što se (g)radi po Ilidzi je ogromna prijetnja vodosnadbijevanju grada. Živi bili pa vidjeli...